Faceless что вас так интересует моя личная жизнь? это не по теме ветки, больше нужно задавать такие вопросы, это некорректно, у или у вас нет чувства такта? пока за вами послеживается бестактность
felicity написав:только зачем друзьям выдавать деньги Юре, если спокойно можно без головной боли разместить на депо
я зачем мне например идти и организовывать ДРУГУ грандиозную скидку на оборудование и материалы, ведь я мог-бы играть с другой стороны и организовать СЕБЕ откат?
это называется взаимопомощь... и мне приятно что я могу что-то сделать для близких людей
брехня, вы это с учетом делаете на будущее, т.е. корысть и выгода на лицо типа самоутверждение, что от вас что-то зависит
могу сказать есть эффект бумеранга, что все нажито не очень честным путем, обязательно пропадет, если не у вас лично, то у другого поколения
felicity написав:могу сказать есть эффект бумеранга, что все нажито не очень честным путем, обязательно пропадет, если не у вас лично, то у другого поколения
какое горе ждет всех кто получает зарплаты в конвертах....
Талановиті та заповзятливі українці в останні роки почали залишати країну і втілювати свої ідеї за кордоном. І хоча офіційної статистики трудової міграції немає, про це говорять суми грошових переказів (у першому кварталі 2013 року - 1 млрд доларів). Говорити про масову хвилю еміграції ще рано, проте, очевидно, що кількість бажаючих виїхати з України, зростає. Більшість серед них молодь, середній клас і підприємці, пише "Фокус". Згідно з опитуваннями Центру Разумкова, 70% українців хочуть виїхати за кордон. За словами завідувача сектором етносоціальних досліджень Інституту народознавства НАН України Ігоря Маркова, за кордоном працюють 3-5 млн українців і мінімум 10% з них створили свій бізнес. При цьому серед молоді частка підприємців буде набагато вищою. "Молоді українці не бачать можливості для реалізації власного творчого і підприємницького потенціалу на батьківщині, закономірно, що вони прагнуть туди, де для них відкриваються цікаві перспективи", - зазначає Марков. Через те, що в Україні не створені нормальні умови ведення бізнесу, країна перетворюється в еміграційний коридор зі сходу на захід, говорить він. Правда, це не єдина причина відтоку талантів. Українці тікають від побутового хамства та соціальної агресії. Адже згідно з опитуваннями, в яких взяли участь українці, які відкрили свій бізнес за кордоном, майже всі вони спершу намагалися зробити це на батьківщині, однак натикалися на численні бюрократичні бар'єри. У цілому, в топ-5 причин виїхати за кордон, крім неможливості самореалізації, бюрократії, корупції та побутової агресії, ще правова незахищеність і невіра у перспективи країни. Варто також зазначити, що не тільки українці залишають батьківщину, але й іноземний бізнес згортає свою діяльність. "Знаю сотню активних людей, які припинили свою підприємницьку діяльність в Україні за останні два роки. У мене і моїх партнерів було кілька українських проектів, але нас просто вижили. Тепер, навіть реалізуючи якісь бізнес-ідеї, пов'язані з Україною, всі фінансові питання ми намагаємося вирішувати на Заході. Тут можна працювати, не вступаючи ні в які корупційні сім'ї", - розповідає розробник онлайн-сервісу "Клуб оренди" Костянтин Попов. Свій перший ріелторський сайт він створював в Україні, однак пізніше перебрався до Польщі. А ось за словами Андрія Худо, співвласника Холдингу емоцій !Fest, "в Україні ніколи не знаєш, чим закінчиться чергова перевірка". Тому бізнесмен у минулому році відкрив майстерню шоколаду в Польщі. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці відкривають в Іспанії власний бізнес за 3 тис. грн.
felicity вот расчет мой в отпуске по продуктам: 1000 грн только на фрукты за 21 день в Ялте (цветная капуста, персики, дыня, черешня, абрикос, помидоры, огурцы, чеснок, лук, кабачки, клубника, буряк, морковь, зелень (лук, петрушка, укроп, кинза, салат) это без каш и рыбы, без масла и сметаны так что ваш подсчет хромает я хожу на рынок на ул. Киевская в Ялте- за многие годы мне постоянно делают скидки на рынке, но как можно на 500 грн прожить это невозможно
Вы пишите про Ялту я написал про Киев , оптовый продуктовый рынок Троещино - там овощи и фрукты , а в Ашане- рыба , кефир , творог. Ранние продукты старайтесь сразу не покупать , дождитесь их полного созревания и тогда не прийдется переплачивать , как пример абрикос , дыня , персики - сейчас дорого стоят. Если у Вас будет желание то составлю Вам меню и на короткое время стану Вашим диетологом. А пока попрошу просто поверить наслово.
cosjak написав:Повеселило ) Застройщик в районе Ленинградской предлагает бесплатные туры по новостройкам левобережья. Это нечто новое в строительном бизнесе )
вот это да, так там и на маршрутке легко прокатиться
Сегодня в ТСН-Тиждень был сюжет о "чёрных" нотариусах.
Некий нотариус выдавал липовые доверенности как на продажу автомобилей так и на продажу квартир. Потом кто-то по доверенности продавал "квартиру". Потом квартиру также несколько раз перепродавали для "очистки".
zahar_ написав:Сегодня в ТСН-Тиждень был сюжет о "чёрных" нотариусах.
Некий нотариус выдавал липовые доверенности как на продажу автомобилей так и на продажу квартир. Потом кто-то по доверенности продавал "квартиру". Потом квартиру также несколько раз перепродавали для "очистки".