Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-VICTOR- написав:tatop по Стартовому пакету і в рідних банкоматах немає халяви - це є Ідея ..))
Lean Потрібно не "дєвочек с колцентра слухати , а самій в тарифи дивитись " безкоштовно було по поправці в тарифах під номером 5 , а вона була обмежена по часу , нижче навожу її текст : 5 Для клиентов, получающих заработную плату / пенсию в рамках пакета услуг, депозитных (на период с 01.04.2013р. По 01.07.2013р.) Клиентов - по цій поправці зняття безкоштовно в Атмосфері було а тепер ні..строк вийшов
У меня пакет Базовый. Сейчас в отпуске. Снимал деньги 3 раза (с 7 по 10 августа) в банкомате "Південний" (Атмосфера) в Гурзуфе. Комиссию ни разу не взяло. У кого еще есть какой опыт по снятию в Атмосфере? Поправку №5 продлили до 01.09. или нет? Кто видел в живую эти тарифы? На сайте они старые (поправка №5 до 01.07.)
Ще раз раджу обходити цей банк стороною. Не даремно там завжди пусті відділення.Ні, я не боржник, навпаки вони боржники в якості обслуговування мого депозиту. Недолуга політика банку в скритих платежах (при закритті рахунку плата-50грн.), при знятті відсотків з депозиту також знімають відсотки, а також не компетентнсть працівників - картку відкривали в телефонному рижімі - мабуть з Польщі казали яку кнопку нажимати, все це дивно навіть в цій країні. На кого вони розраховують? Навіть Приват краще виглядає...
providnyk написав:Ще раз раджу обходити цей банк стороною. Не даремно там завжди пусті відділення.Ні, я не боржник, навпаки вони боржники в якості обслуговування мого депозиту. Недолуга політика банку в скритих платежах (при закритті рахунку плата-50грн.), при знятті відсотків з депозиту також знімають відсотки, а також не компетентнсть працівників - картку відкривали в телефонному рижімі - мабуть з Польщі казали яку кнопку нажимати, все це дивно навіть в цій країні. На кого вони розраховують? Навіть Приват краще виглядає...
все, что вы перечислили черным по белому написано в тарифах
..Но банк однозначно стал на много хуже обслуживать клиентов , в частности межбанковские переводы - за последнее время дважды совершая переводы , приходилось обрывать телефоны по колцентрах , техподдежки , отделения , чтоб платеж был взят в работу - ЕГО ТУПО НЕ БРАЛИ В ОБРАБОТКУ и так было в один день , такая же картина на следующий ( тут помог нач. отделения ) Так что их Вильни кошты видимо я просто пошлю... зачем мне такая работа , если я должен часами проталкивать свои платежки , мне проще сменить расчетный банк пускай и с меньшим процентом на остаток . Но это межбанк..так сегодня ..ВПЕРВЫЕ ..зачисление со своего текущего на карточный счет ждал полтора часа , чтоб расчитаться картой ( впервые за 3 месяца пользования картой такое - раньше практически он-лайн )....Ну и нафиг такой сервис ??? Колцентр ....ну просто отстой ! В общем Идея очень и очень настораживает....неужели проблемы с ликвидностью ???...............
-VICTOR- написав:..Но банк однозначно стал на много хуже обслуживать клиентов , в частности межбанковские переводы - за последнее время дважды совершая переводы , приходилось обрывать телефоны по колцентрах , техподдежки , отделения , чтоб платеж был взят в работу - ЕГО ТУПО НЕ БРАЛИ В ОБРАБОТКУ и так было в один день , такая же картина на следующий ( тут помог нач. отделения ) Так что их Вильни кошты видимо я просто пошлю... зачем мне такая работа , если я должен часами проталкивать свои платежки , мне проще сменить расчетный банк пускай и с меньшим процентом на остаток . Но это межбанк..так сегодня ..ВПЕРВЫЕ ..зачисление со своего текущего на карточный счет ждал полтора часа , чтоб расчитаться картой ( впервые за 3 месяца пользования картой такое - раньше практически он-лайн )....Ну и нафиг такой сервис ??? Колцентр ....ну просто отстой ! В общем Идея очень и очень настораживает....неужели проблемы с ликвидностью ???...............
уже обсуждалось - нет идеального банка и идеального ИБ ... приходится создавать их самому )))