єдине, для часткової моральної компенсації (за минулі невдачі) бракує впевненого відскоку австралійця від важливої психологічної підтримки 0,9000 та походу на злам 0,93
протокол засідання РБА має надати грунт щонайменше для корекційного відновлення вартості AUD до базового USD а також до товарних братів CAD та NZD, можливо, ще й до JPY
а стоп тоді над 1,3710 ??? позначили 200-денну середню змінну на 1,3420
поки що відійшли від неї, але після успішного зламу знову вирвемося у чисте гуляй-поле, тож з продажем можна буде творчо гадати (у сенсі вгадувати))
вже купував-продавав не один раз від технічних рівнів - не дочекавшись чітких свічних сигналів. віддавши увесь профіт на корекції до начебо основного руху.
не цікаво. з мене досить ))
залишив у кошику тільки комфортні трейди
ПС. придивись до крос-курсів Євро до товарняка ...
Востаннє редагувалось ЛОБ в Сер 21 сер, 2013 11:36, всього редагувалось 1 раз.
вже купував-перезаходив не один раз від технічних рівнів - не дочекавшись чітких свічних сигналів. віддавши увесь профіт на корекції. не цікаво. з мене досить ))
залишив у кошику тільки комфортні трейди
"як і планувалося, NZD продано - AUD куплено" це в тебе "комфортні трейди" ??? А по єврі тому й діапазон - кластер, щоб дочекатись "чітких свічних сигналів" П.С. Твоє виділив жирним
по факту AUD/NZD з понеділка зробив + 120 піпсів !
продаж NZD від 50% фібо на 0,8160 (вийшло 0,8060-0,8140) та купівля AUD 0,9134-0,9087 - з зовсім коротким розривом у часі = є для мене дійсно комфортним трейдом