|
Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 23 сер, 2013 16:00
йцукен 1. Ощадним в Платинумі - поточний, а не депозитний, тому що кінця строку немає + рахунок 2620. 2. Якщо дата відкриття 02.09.2013 (ще не наступила) то і в таблиці зі ставками вказуйте 02.09.2013 (хоча дата автоматом там вказується коли вводите відсоткову ставку). Відсоткову ставку потрібно вказувати ту яка буде діяти з 02.09.2013 ("ніхто не знає майбутнього"(с)) 3. "дата с новими %" якщо знімаєте в неділю, то вказуйте понеділок. Платинум ніяк не може розсекретити в банкінгу дати фактичних проводок по Ощадному.
Отже, відсоткова зараз ставка в програмі 0%, бо дата з якої нараховуються відсотки в таблиці з відсотками ще не наступила.
Можливо в наступній версії виправлю це
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 сер, 2013 16:16
Haza написав:йцукен 1. Ощадним в Платинумі - поточний, а не депозитний, тому що кінця строку немає + рахунок 2620. 2. Якщо дата відкриття 02.09.2013 (ще не наступила) то і в таблиці зі ставками вказуйте 02.09.2013 (хоча дата автоматом там вказується коли вводите відсоткову ставку). Відсоткову ставку потрібно вказувати ту яка буде діяти з 02.09.2013 ("ніхто не знає майбутнього"(с)) 3. "дата с новими %" якщо знімаєте в неділю, то вказуйте понеділок. Платинум ніяк не може розсекретити в банкінгу дати фактичних проводок по Ощадному. Отже, відсоткова зараз ставка в програмі 0%, бо дата з якої нараховуються відсотки в таблиці з відсотками ще не наступила. Можливо в наступній версії виправлю це
1 не, это я говорил про срочный депозит в другом банке. 2 отож, я указал 02.09, а СЕЙЧАС мне пишет 0%. это из-за того, что я не указал ставку, программе ее неоткуда взять программа пишет 0? можно это заменить на "отсутствуют данные по ставке", а то я испугался что .дат файл испортился. Про платину: 3 т.е. снимать в воскресенье даже выгоднее чем в операционный день? если я снял во внеоперационный день, проводка пройдет только на след. операц. день? я думал, что банк пересчитывает % за прошлый опер. день, если снятие прошло во внеопрационное время.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 сер, 2013 16:25
йцукен Так, Ви вказали, що ставка діє з 02.09.2013, так як депозит з того ж дня - правильно. А зараз програма не може знайти ставку на сьогоднішній день, тому пише 0%. В списку всіх депозитів по кожному депозиту відображається актуальна ставка на сьогоднішній день і актуальна сума на рахунку.
Може виправлю на "пусто", але не гарантую.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 сер, 2013 16:28
йцукен написав:3 т.е. снимать в воскресенье даже выгоднее чем в операционный день? если я снял во внеоперационный день, проводка пройдет только на след. операц. день? я думал, что банк пересчитывает % за прошлый опер. день, если снятие прошло во внеопрационное время.
Взагалі з Платиною з її Ощадним ще не зовсім все ясно. Потрібно буде експериментувати, або після зняття подзвонити через кілька днів в колцентр і дізнатися фактичну дату проведення цієї операції. Взагалі по іншим банкам по карткам правило таке, що якщо знімаєте кошти в не операційний час, то проводка буде наступним операційним днем. Через пос-термінали так взагалі проводка через 2-5 днів 
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 сер, 2013 16:46
Haza написав: йцукен написав:3 т.е. снимать в воскресенье даже выгоднее чем в операционный день? если я снял во внеоперационный день, проводка пройдет только на след. операц. день? я думал, что банк пересчитывает % за прошлый опер. день, если снятие прошло во внеопрационное время.
Взагалі з Платиною з її Ощадним ще не зовсім все ясно. Потрібно буде експериментувати, або після зняття подзвонити через кілька днів в колцентр і дізнатися фактичну дату проведення цієї операції. Взагалі по іншим банкам по карткам правило таке, що якщо знімаєте кошти в не операційний час, то проводка буде наступним операційним днем. Через пос-термінали так взагалі проводка через 2-5 днів 
Значит есть смысл снимать деньги в пятницу в 17-00 ибо % по снятым деньгам будут начисляться аж до понедельника? Но это как-то нелогично, банк фактически сам себя раскрчивается на десятые доли процента, на которых он имеет миллионы. Месяц подходит к концу, % будут зачислены и тоже буду экспериментировать с тем, что мне начислили и данными программы. А можно добавить возможность открытия временного .дат файла, в котором проводились бы эксперименты без порчи основного файла и перезагрузки программы? А будет ли проводиться оптимизация программы, а то у меня довольно мощный комп, быстрый ЖД, а грузится секунд 5 и задержки при переключении между вкладками, пока не подгрузятся в процессе работы.
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 сер, 2013 16:59
йцукен Така банківська система зі своїми плюсами і мінусами  Наразі зміни файлу даних "на лету" не має можливості і найближчим часом робити не планую. Оптимізація буде, але пізніше, навряд великий приріст буде видно, але подивлюсь...
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 24 сер, 2013 22:42
Можно в статистике по счетам, во вкладке выплаты по счетам, сделать так, чтобы ползунок автоматически передвигал таблицу на последние невыплаченые % с левого края? Постоянно подвигать текущий месяц к левому краю раздражает
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 сер, 2013 14:47
Haza а можно сделать несколько кривых разных цветов(каждой валюте - свой цвет) для графика "Доступность денег во времени"? 
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 сер, 2013 20:15
Haza В "Списке счетов" по двух вкладам сделал пополнения. Однако, пересчет сумм будущих ежемесячных выплат процентов (с учетом увеличения тела депозита пополнением) по этим вкладам не произошел. Будущие ежемесячные суммы процентов остались теми же. Сумма же возврата увеличилась на сумму пополнения.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 27 сер, 2013 20:29
AlexJ Дата з новими відсотками встановлена по цим двом поповненням?
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-