Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 3334353637 ... 231>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 68
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
18%
12
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
19%
13
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
63%
43
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 02:56

Завел "Платиумный" счет (18-месячный), указал что - с капитализацией, с ежедневным округлением процентов, со снятием и пополнением. Прочая инфа по счету - на картинке.
Выдало это:
http://fotohost.org/images/a1750251-254kB.jpg
Что-то проценты у меня вроде не капитализируются - не добавляются к телу депозита, что видно из неизменных (для соответствующего количества дней в месяце) сумм процентов следующих месяцев.
Что там еще "жмакануть" где-то надо, чтобы правильно всё показывало?
AlexJ

Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 03:00

AlexJ надо их получить., чтобы они прибавились к суме вклада.
Программа не ностарадмус, чтобы знать будущие %
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 03:30

йцукен написав:AlexJ надо их получить., чтобы они прибавились к суме вклада.
Программа не ностарадмус, чтобы знать будущие %

А чего ей знать-гадать - она должна исходить из тех данных, что имеются/есть в данный момент (представьте, что вкладчик ничего не делает до конца срока вклада - вот этот расчет и должен быть представлен и отражаться, т.е. вкладчик, внеся первый взнос, должен видеть, чем на самом деле это закончится, если ничего далее не делать).
Тип операции - "Капитализация", а не "% Проценты". Вот в чем разница - капитализируемые проценты обязаны ежемесячно увеличивать тело депозита и это должно учитываться в расчетах для последующих месяцев.
Это в начале - пока не было движений по счету, инициированных клиентом (кроме первого взноса).
А затем в ходе внесения дополнительных операций (пополнения, снятия) должен происходить перерасчет с учетом внесенных изменений.
Моя так думает. :)
AlexJ

Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 04:46

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Можно внести в список операций по счету столбик баланс после выполнения операции(для текущих счетов) и добавить строчку ко всем вкладам "внесение денег на депозит"?
А то дата оформления может быть одна, а дата внесения другая.
Кроме того, биллинг ПТклик глючит и не отображает данных за прошлый месяц и из-за этого я потерялся в балансах.
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 08:24

AlexJ
Так, відсотки повинні капіталізуватися і в результаті сума відсотків за наступний місяць повинна збільшуватися. Я гляну в чому проблема.
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 08:29

йцукен написав:Можно внести в список операций по счету столбик баланс после выполнения операции(для текущих счетов) и добавить строчку ко всем вкладам "внесение денег на депозит"?
Кроме того, биллинг ПТклик глючит и не отображает данных за прошлый месяц и из-за этого я потерялся в балансах.

1. Це не так просто реалізувати як здається на перший погляд. Не буду обіцяти, але я розгляну таку можливість.
2. А чим не задовільняє поле "Початок нарахування %"? Я додам його до списку колонок в таблицю з рахунками.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 08:39

Haza написав:
  йцукен написав:Можно внести в список операций по счету столбик баланс после выполнения операции(для текущих счетов) и добавить строчку ко всем вкладам "внесение денег на депозит"?

1. Це не так просто реалізувати як здається на перший погляд. Не буду обіцяти, але я розгляну таку можливість.
2. А чим не задовільняє поле "Початок нарахування %"? Я додам його до списку колонок в таблицю з рахунками.

До речі, щоденні баланси можна переглянути у "Детальній інформації по нарахуванню відсотків". Правий клік на рядку з виплатою/капіталізацією відсотків у таблиці руху коштів на рахунком. Я думаю Вам цього буде достатньо і не потрібно баланс після кожної операції виносити в таблицю з рухами коштів
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 15:41

Haza написав:
  Haza написав:

До речі, щоденні баланси можна переглянути у "Детальній інформації по нарахуванню відсотків". Правий клік на рядку з виплатою/капіталізацією відсотків у таблиці руху коштів на рахунком. Я думаю Вам цього буде достатньо і не потрібно баланс після кожної операції виносити в таблицю з рухами коштів

о! круто! вот этого я и хотел!
2 для справедливости, есть же операции пополнения/снятия, значит должна быть и операция внесения средств.
То меня понесло, оно совсем не критично.
Скоро программа будет напоминать панель управления самолетом.
Планируется ли переход на платную основу?
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 15:57

йцукен написав:
  Haza написав:

о! круто! вот этого я и хотел!
2 для справедливости, есть же операции пополнения/снятия, значит должна быть и операция внесения средств.
То меня понесло, оно совсем не критично.
Скоро программа будет напоминать панель управления самолетом.
Планируется ли переход на платную основу?

А чим крім назви відрізняється операція внесення коштів на депозит/рахунок від операції поповнення? :) Можете створити рахунок з 0 балансом, потім додати поповнення і в примітку написати "Початкове внесення коштів на депозит/рахунок". Я просто не розумію навіщо по всім рахункам вам виводити в таблицю нове поле "Дата внесення коштів", якщо нею користуєшся 1 раз і все - потім забув :). Чи ще комусь потрібна ця дата?

Так, вона і так вже перевантажена інформацією, тому не хотілось би з неї робити "панель управления самолетом".

Ніяких платних основ ніколи не буде. Це безкоштовний продукт
Якщо хтось має бажання подякувати автору у будь-якому вигляді - автор не заперечує :lol:
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 сер, 2013 16:03

Haza
Скажите пожалуйста, на Windows XP будет работать?
Donnald

Подякував: 15 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

#<1 ... 3334353637 ... 231>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор