|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 01 жов, 2013 17:11
У меня два Ощадных. В одном есть история, в другом нет. Это глюк ПтК?
-
Rupert
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 17:50
Intro написав:Отправил с Дельты платёж в Платинум не на поточный счёт, а на карточный. Отправил в 12:52. Дельта провела через 15 минут. На счёте до сих пор не появились.
Появились в 17:43. А в истории указано, что пришли в 15:16.
-
Intro
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:04
Для відкриття інтернет-банку достатньо відкриття карткогового рахунку 2625... із карткою PtClick? Поточний рахунок відкривати необов’язково?
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:17
Webracer написав:Для відкриття інтернет-банку достатньо відкриття карткогового рахунку 2625... із карткою PtClick? Поточний рахунок відкривати необов’язково?
обязательно
-
Zedus
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:33
Намагаюсь в ІБ поповнити Вільні кошти з поточного. Не проходить, у списку запитів навпроти операції позначка "Internal error". PtClick, над цією проблемою банк теж працює??
Колеги, у всіх так?
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:40
Zedus написав: Webracer написав:Для відкриття інтернет-банку достатньо відкриття карткогового рахунку 2625... із карткою PtClick? Поточний рахунок відкривати необов’язково?
обязательно
Як сказали на «гарячійлінії», відкриття і поточного, і карткового рахунку для відкриття інтернет-банку є обов’язковим. Але поточний рахунок потім можна закрити. Виходить цікава ситуація — мені відкривають 2 рахунки (картковий і поточний) і тут же я поточний закриваю. Навіщо так ускладнювати собі та іншим життя? Ситуація, відверто кажучи, ненормальна! Може менеджерам зайнятися нічим, мені так точно є, що робити, а ніж відкривати і закривати непотрібні мені рахунки.
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:46
У договорі карткового рахунку (2625...) в пунуті 2.2 зазначено, що банк має право самостійно змінювати тарифи по обслуговуванню даного рахунку, але попередивши клієнта пізніше ніж 30 днів! Я помилку не зробив, у договорі написано саме «пізніше ніж за 30 днів», частка «не» відсутня. За логікою мало б бути «не пізніше ніж за 30 днів». Що це випадкова чи може навмисна помилка?
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:51
Webracer написав: Zedus написав: Webracer написав:Для відкриття інтернет-банку достатньо відкриття карткогового рахунку 2625... із карткою PtClick? Поточний рахунок відкривати необов’язково?
обязательно
Як сказали на «гарячійлінії», відкриття і поточного, і карткового рахунку для відкриття інтернет-банку є обов’язковим. Але поточний рахунок потім можна закрити. Виходить цікава ситуація — мені відкривають 2 рахунки (картковий і поточний) і тут же я поточний закриваю. Навіщо так ускладнювати собі та іншим життя? Ситуація, відверто кажучи, ненормальна! Може менеджерам зайнятися нічим, мені так точно є, що робити, а ніж відкривати і закривати непотрібні мені рахунки.
согласен, идиотизм =) мне даже такой ситуации не предлагали. "обязательно, и ниипёт", на мой аналогичный вопрос несколько месяцев назад. мне он тоже даром не нужен. более того, по договору, если по нему нет движений более месяца, банк оставляет за собой право закрыть его ко всем чертям. ну и нафига мне, как и вам, его парили - остается загадкой. но карман не тянет - хрен с ним, пусть будет, пока не закроют =)
-
Zedus
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:52
Webracer написав:У договорі карткового рахунку (2625...) в пунуті 2.2 зазначено, що банк має право самостійно змінювати тарифи по обслуговуванню даного рахунку, але попередивши клієнта пізніше ніж 30 днів! Я помилку не зробив, у договорі написано саме «пізніше ніж за 30 днів», частка «не» відсутня. За логікою мало б бути «не пізніше ніж за 30 днів». Що це випадкова чи може навмисна помилка?
Та помилка це, звичайно. У них там помилок вистачає, особливо в ІБ, працює через пень-колоду 
-
Frei
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 18:55
Webracer написав: Zedus написав: Webracer написав:Для відкриття інтернет-банку достатньо відкриття карткогового рахунку 2625... із карткою PtClick? Поточний рахунок відкривати необов’язково?
обязательно
Раджу Вам поточний не закривати. Поповнення поточного через касу - миттєве (можна зразу в ІБ використовувати), з поповненням карткового - затримки, нехай форумчани допоможуть з прикладами
-
Frei
-
-
-
-
Профіль
-
-
|