Мер Луганська закликав городян збиратися до Києва - тому що

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 891011
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2013 23:52

Re: Мер Луганська закликав городян збиратися до Києва - тому

Я повірю, що Європа не потрібна Україні тоді, коли:
1. Президент, міністр охорони здоров'я, міністри та депутати будуть лікуватися у простій районній лікарні за місцем прописки, а не літати лікувати нежить у європейську Німеччину.
2. Діти Президента, міністра освіти, міністрів та депутатів будуть навчатися у звичайних школах та ВУЗах, а не в елітних та за кордоном, скажімо у європейській Британії...
3. Президент, міністр промполітики, міністри та депутати будуть їздити на роботу на вітчизняному автомобілі, а також трамваях, тролейбусах, метро, а ще краще на велосипедах, а не європейських автомобілях ціною в столітню зарплату пересічного громадянина.
4. Президент, міністр внутрішніх справ, генеральний прокуро, судді, міністри та депутати будуть пересуватися без охорони, як європейці, а не з цілою армією за спиною як османьські султани.
5.-100500 - коли влада буде жити, як народ... не краще і не гірше, а точнісінько так само, коли усі, від депутата сільради до Президента, будуть жити в Україні, як українці - тоді я повірю, що нам не потрібна Європа... А до того цій владі та її балачкам про те, що Європа=смерть Україні я не вірю...
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2013 23:54

serg_shubin написав:Я думаю их достала наша власть не меньше нас всех. Люди просто боятся потерять работу вот и едут.

+100 Всему свое время. Когда люди научатся объединятся начнутся перемены...
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2013 10:06

zeleniy написав:Я повірю, що Європа не потрібна Україні тоді, коли:

Этого никогда не будет. :(
Карбофос

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2013 22:42

Карбофос написав:Этого никогда не будет.

Хіба Майдан не за те стоїть?
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2013 23:57

Вся эта поляризация, с подачей что де, "оппозиция, захидняки очень хотят разделить Запад и Восток" - может быть объяснена довольно просто двумя словам - с одной стороны, логика говорит что Европа несёт больше культуры (в т.ч. бизнес-этики), больше положительных примеров на всех социальных уровнях (это прекрасно понимают партагеносы Партии Регионов - наскирдовав там и деньги, и недвижимость, и детей в европейских универах). С другой стороны, ну никак они (партагеносы ПР=большой полулегальный бизнес) не могут стать более прозрачными - а это само собой разумеется, если Украина становится ближе к Европе.
Теперь уже никакой мер какого-то города там, депутат - не сможет привести очередной чемодан бабла, или перевести очередной краденный миллион - в ту же Европу - и купить на него очередную шикарную яхту, недвигу, в этой "плохой Гейропе" - ну, и нафиг им эта Европа - в "таком варианте" - где за каждый пук и доллар/евро - нужно будет отвечать? :shock: :cry:
Их устравивает Европа в таком варианте как сейчас - можно увести деньги, можно их вложить через пятое лицо (или даже через второе в варианте Азарова) - а "Европу в Украине" - господа регионалы для себя уже построили, даже луше чем там - самое льготное налогообложение, самое лояльное законодательство - от ГАИшников до самого верха, краёв нет.

И зачем им со всем этим расставаться - в обмен на само собой разумеющуюся прозрачность - при ассоциации с Европой?

Вот, соб-но, на этой поляризации - Партия Регионов и пытается столкнуть лбами Запад и Восток, как часто звучит в их кругах :

"Украина для нас это лишь бизнес - цех, завод по производству бабла, а живём мы давно уже там, в Европе..."
Tip Top

Подякував: 735 раз.
Подякували: 1843 раз.

Профіль

#<1 ... 891011
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор