Оппозиция сообщила "секретную" часть соглашения Януковича с
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
romkom написав:І з чого ви взяли, що до влади прийде "свобода"? На майдані люди ж не за Тягнибакса (боксера і тп.) стоять.
А за кого они стоят? За Васю Редькина? Или Кристофера Макмилллана?
Вместо Януковича будет либо Кролик, либо Фашист-Бандеровец. Боксера не пустят - он налоги в Германии платил.
Господа, фашизм - это серьезнее, чем вы думаете! Это полное бесправие и нищета! Думайте!
я вот по камерам на них смотрю иногда и точно цирк на манеже приедут как клоуны на несколько часов, выступят сольной программой и убегают и где-то шепчут на ушко, что говорить
lgi Слава чивокуням? Дерибану - слава? Не задействованным в процессе и недовольным ( своей незадейственностью или самим процессом) - турма? Креативненько
alex10 написав:Слава чивокуням? Дерибану - слава? Не задействованным в процессе и недовольным ( своей незадейственностью или самим процессом) - турма? Креативненько
Пока что Янукович - лучший из худших. Остальные - то вообще кошмар. Особенно Фашист-бандеровец.
Я ще раз питаю - ти на Межигірря дивилось чи на статки синка Януковича?:) Де воно (янукович) вміє керувати покажи нам?:)))) Рецесія в еконміці вже 5 квартал, дірка в бюджеті на 40 млрд гривень, падіння ВВП в 2013р. на 1,5%, різке зменшення інвестицій і це воно вміє керувати?
alex10 написав:Слава чивокуням? Дерибану - слава? Не задействованным в процессе и недовольным ( своей незадейственностью или самим процессом) - турма? Креативненько
Пока что Янукович - лучший из худших. Остальные - то вообще кошмар. Особенно Фашист-бандеровец.
что есть то есть, это где таких нашли, они думают, что красавцы, это цвет нации разные взгляды на жизнь, на вещи, на понимание ситуации, и они пытаются объединить народ, клоунада полная, каждый катает свою произвольную программу, а обещают народу единого кандидата, смехота
Я ще раз питаю - ти на Межигірря дивилось чи на статки синка Януковича?:) Де воно (янукович) вміє керувати покажи нам?:)))) Рецесія в еконміці вже 5 квартал, дірка в бюджеті на 40 млрд гривень, падіння ВВП в 2013р. на 1,5%, різке зменшення інвестицій і це воно вміє керувати?
kievlyanka написав:голодранцы и лодыри стоят на Майдане из областей, киевляне продолжают работать, а пьянь всегда ищет все дармовое
А що ви відповісте на те, що я є киянкою, керівником і хазяйкою промислового підприємства, але кожні вихідні на цілий день приходжу на Майдан. Була присутня на всіх Народних Віче. І доречі зауважу, більшість людей, що мають власний бізнес, підтримують Майдан. Тому що це вже зовсім інша категорія людей - вони НЕ РАБИ. Звертаюсь до свободофобів назвіть хоча б одну причину, чому ви вважаєте партію "Свобода" фашистами. А то я деяких спитала, так відповіли, що переживають за те, що їх заставлять вивчати українську мову. Тобто сприяння вивченню державної мови - це фашизм?
Бandera написав:хтось може стояти на Майдані і битися з Беркутом і приходити туди вночі ЗА ІДЕЮ
брехня, никто не стоит за Идею, все стоят за что-то, кормить семьи нужно, одеваться нужно? платить по платежам и счетам тоже, не говорите ерунды
)) Дуже гарна ілюстрація совкового мислення:) Працюючі беруть відпустки та приходять після роботи (так робив я та мої друзі і співробітники з роботи), пенсіонери мають багато часу, студенти замість пар та між ними:) Ми не хочемо жити при корумпованій диктатурі Хама та його сімї, от основна мотивація всіх цих ІДЕЙНИХ людей, які вийшли на Майдан і таких людей (слава Богу) сотні тисяч.