проценты начисляются быстрее чем в вабе, часто накануне, пк просто своеобразный - к нему надо привыкнуть - моментально ничего не делает, а если через карту, то еще дольше
| 
 | 
 | 
| 

Додано: П'ят 20 гру, 2013 12:12 По всей видимости вывод сделан не по этой дискуссии   Речь шла о процентах по вкладу "ГЩ", которые падают на текущий счёт в начале месяца и которые можно капитализировать по вкладу "ВК". Единственным условием является наличие обоих вкладов, т.е. "ГЩ" и "ВК". 
  Додано: П'ят 20 гру, 2013 12:22 Жерминаль  не те саме. тут ставка фіксується як на депозит на весь термін, хоча рахунок 2620. Напряму з чужого Інтернет банкінгу поповнювати не можна, лиш попередньо завівши на карткрвий чи на поточний. гроші поповнюються і знімаються як у відділенні, так і через інтернет банкінг.  Додано: П'ят 20 гру, 2013 13:00 " Разрешено ли снять 400 грн. и перевести их на текущий счёт для формирования минимальной суммы для пополнения (500 грн.)?" Это был Ваш вопрос про 400 грн. На сколько я теперь понял вопрос был только по "ВК", где Вы собирались снимать 400, добавлять 500. То упоминание про "ГЩ" вообще не причем, так как 100 грн. могут взяться с любого источника. Что и ввело меня в заблуждение?. Правильное условие задачи: наличие "ВК" и лишних 100 грн.  Додано: П'ят 20 гру, 2013 13:00 Хочу открыть депозит.Добрый день участники форума. Я новичок. Есть карта (счет 2625), открыл в прошлом году. Вопрос такой - хочу открыть депозит 24%, как это лучше и выгодно сделать до конца года. Спасибо заранее за Ваш ответ. 
  Додано: П'ят 20 гру, 2013 13:05 Vlad1  Якщо через ібанкінг то в відділенні відкриваєте поточний і інтрнет банкінг. вносите кошти на поточний до 16-30. потім поскоріше заходите в нет міняєте паролі і кидаєте з плоточного на депозит. Чекаєте результату. з відобрадженням рахунків для нових юзерів птклік можливі глюки. тому часто доводиться теребити сапорт на 0800....  Додано: П'ят 20 гру, 2013 13:15 А есть ли разница и какая, в открытии депо через свой счет и инетбанкинг 
  Додано: П'ят 20 гру, 2013 13:22 Vlad1  якщо Ви вже є клієнтом і підпадаєте під програму лояльності то відсоткові ставки в кліку і в відділенні практично іднтичні. якщо ні то в кліку більші. з іншого боку у відділенні отримуєте повноціннний договір банківського вкладу, а в кліку діє сукупність документів саме договір на банкінг і ваш ецпідпис і два документи які формуюють деподоговір: платіжне розпорядження і виписка. їх можна роздрукувати і завірити в відділенні. в кліку ви бачите рух коштів по рахунку. самі перекидаєте кошти між картковим і поточним. можете завести кошти з іншого банку або вивести. 

| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||