Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Lost написав:Haza тоже не разобрался пока как можно сворачивать (группировать) списки счетов по одному банку. Перетащить колонку название банка вверх - чтобы по нему проходило группировка не выходит, или я не так что то делаю. Мне пока достаточно группировать как это было ранее в прежней версии. Можно ли в программе строить цепочки уровней группировки?!? В 2.0.5 нажатием кнопки все - список сам сворачивался по банкам, было удобно. Могу ли я в этой версии вернуться к тому отображению списка, который у меня был в ранних версиях программы и как это настроить?!?
Если этого нельзя думаю откатиться на предыдущую версию. Спасибо.
Користуватися групуванням як було раніше не можливо. Зараз Ви можете створювати групи самому і додавати/видаляти рахунки. Підтримується лише 1 рівень групування.
Для створення групи потрібно у параметрі "Група" будь-якого рахунку написати назву групи та зберегти. Для видалення рахунку із групи потрібно очистити поле "Група" у параметрах. Також є можливість перетягувати рахунки між групами/додавання до групи/видалення з групи (коли групи вже створені). Для цього потрібно увімкнути режим перетягування (є така кнопка зліва від таблиці з рахунками) http://fotohost.org/images/a1390d1b-16kB.png
Lost Думаю після наступного оновлення програми у користувача буде вибір: користуватися старим табличним відображенням рахунків чи новим з можливістю створення власних груп
Наприклад, створюєте групи "Столбы" чи "Столбы грн." і туди перетягуєте/переміщаєте всі необхідні рахунки. Або група "Поточні рахунки" чи "Карткові рахунки". Фантазуйте
Haza Добрий день! У версії 2.0.6.0 в списках усіх рахунків появився коментар, який збільшує кожний депозит на одну стрічку. Чи є можливість його забрати/показувати? Дякую.