|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 27 лют, 2014 15:19
Platinum Bank Браво. Ждемс с Пн. 27% по ГЩ 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 27 лют, 2014 15:22
все еще не получил ответ: кому либо удалось забрать депозит в последнее время?
-
uxtrader2
-
-
- Заблокований
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 15:24
uxtrader2 написав:все еще не получил ответ: кому либо удалось забрать депозит в последнее время?
Да позавчера. 4500туе. Чуть поуговаривали. Гривну оставил (я на нее ем кажый день, поэтому не дергался ее конвертировать, сумма небольшая).
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 15:35
Giacinto56 написав: Квесторе_поверніться написав: Giacinto56 написав:Platinum BankА можно у вас депозит гривен на 100 открыть? Так захотелось покликать, что аж до припадка. Когда бакс выше 11, прямо вот таки руки чешутся десятые процента на депозите словить.
Чого вибрали Платину...для клікушества? 
Я скажу, чего. Когда я первый раз здесь написал, что 27% при стоячем долларе - это кранты и бежать надо без оглядки, обнимая свои кровные, то меня обвинили в обвализме. Я не гордый, могу и сейчас сказать, что таки да, наступает ОБВАЛ, ну или можно подобрать другие слова, более мягкие, но картина от этого слаще не станет. Вы думаете, что те люди, которые набрались кредитов в вашей платине, их сейчас будут возвращать? Да ну! У них, этих дебиторов, денег нету вообще и вся депозитная программа держалась на приносе денег очередными буратинами в борьбе за видсотки. То есть была обычная пирамида. Одна надежда у вас, если Нацбанк даст рефинансирование и может кому-то чего-то еще дадут, если уже срок подоспеет депозита. Но могут и не дать, так как бакс тут же растет, когда гривна появляется. Дай бог тут не улететь в инфляционную спираль. Ну а если найдут деньги под обещанные европейские ярды, или под вдруг обнаружившееся золото гетмана Полуботко, или марсиане помогут, то сколько будут стоить ваши деньги, я не знаю. Понятно, что о 8 можно забыть. Удержимся ли на 12, не ясно, можем легко сходить на 14-16, в 2008-2009 на 10 улетали с 5, правда потом откорректировались на 8. Но тогда денег настоящих в казне было больше, а сейчас еще и пули свистят кое-где. И самое главное, кроме депозитчиков, всех высокий курс устраивает. Казна доходами пополнится, экономика заработает, ну и вообще людей научат ЗАРАБАТЫВАТЬ деньги, а не сидеть, кликать и обогащаться. Я доходчиво объяснил или еще надо?
Все що стосується Платини це 27%. Конкретизуйте про які 27% йде мова? Все інше Платини, як на мене ....не стосується. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 16:03
Квесторе_поверніться 27% - це поки що "клієнти хочуть", а Платинум ще не дає (поки що). наразі маємо максимум 25,5% в ПтКлік та/або на пролонгацію.
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 16:16
Квесторе_поверніться написав:Все що стосується Платини це 27%. Конкретизуйте про які 27% йде мова? Все інше Платини, як на мене ....не стосується. 
Я поздравляю вас, вы - идеальный вкладчик! 
-
Giacinto56
-
-
- Заблокований
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 16:19
Giacinto56 написав: Квесторе_поверніться написав:Все що стосується Платини це 27%. Конкретизуйте про які 27% йде мова? Все інше Платини, як на мене ....не стосується. 
Я поздравляю вас, вы - идеальный вкладчик! 
А конкретна відповідь про 27%? Чи вирішили.....злитися? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 16:39
Platinum Bank написав:Platinum Bank - це класичний роздрібний банк, який прозоро працює в існуючих ринкових умовах, де діють закони попиту та пропозиції. Ми залучаємо кошти на депозити у юридичних та фізичних осіб та видаємо їх у вигляді кредитів іншим фізичним особам. Збільшення відсоткових ставок по депозитах, яке Ви спостерігаєте останнім часом, зумовлено тим, що банк продовжує активно кредитувати, для цього банку потрібні ресурси. В поточній ситуації для залучення достатнього для кредитування об'єму грошей ми готові платити за депозити більше. Це скоріше свідчить про те, що справи у нас ідуть добре 
Зi змiсту вашої вiдповiдi вбачається, що залучаєте кошти ви як в юридичних так i у фізичних осiб, проте кредитуєте — лише фiзичних. Чому не надаєте кредитiв юридичним особам?
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 16:44
0720 вони колись надавали кредити невеликим підприємствам - ТОВкам і ФОПам. Може вже припинили?  та ви й самі подумайте - от були б ви магнатом-ростовщиком, давали б в борг: - юрики беруть ну маааксимум по курсу Міжбанку. - фізики - інша справа!  - тут же є де розгулятися і заробити! - готівкові беззаставні кредити, розстрочка - та це ж Клондайк для Банку! нащо давати по 3, коли можна - по 5 
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2014 16:59
А кто-нибудь знает, хозяева банка (Борис Кауфман) еще в Украине или уехали? С новой властью подружился?
-
STC
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 52 раз.
-
-
Профіль
-
-
|