|
|
Re: VAB Банкэто г Киев,отделение на позняках все вежливо и четко,я насчет ВАБА после этого зашел в альфу банк ситуация такая,же никаких лимитов вообще снял достаточно большую сумму без проблем...
Re: VAB БанкМіжбанківський валютний ринок сьогодні, 27 лютого, закрився курсом долара по 10,8000-11,2000 грн/дол. Варто зазначити, що упродовж торгів вартість одного долара на міжбанку сягала 11,8 гривень. Однак до кінця торгового дня гривня зміцнила свої позиції
Представитель Банка, скажите какой от вас толк, если вопросы о выплате депозитов в полном объеме вы не решаете. Толку от вас в этом плане - НИКАКОГО!!!
п.С. Наболело!
Доброго дня. Вкажіть, будь-ласка, свої контакти та відділення у яке вам зручно звернутися, співробітник відділення з вами звяжеться.
Re: VAB БанкЕпопея з отриманням відсотків.
Отримав сьогодні на картку відсотки в розмірі скромних 924 грн. Пішов як звичайно в атмосферовскій банкомат "Платинума", набрав 500 грн. - "Транзакція неможлива" при наборі менших сум - та ж сама картина. Далі пішов в атмосферівський "Форум", отримав 500 грн, а далі при наборі будь-якої меншої суми писало "Транзакція неможлива". Далі пішов у відділення VAB на Ленінградській площі і охренів у рідному ж банкоматі написало "Транзакція неможлива", заходжу у саме відділення підхожу до каси і бачу, що "ПОС-термінали не працюють". Далі йду в атмосферівський "Михайлівський", за два рази знімаю ще 400 грн. після чого знову пише "Транзакція неможлива". Далі по дорозі бачу атмосферівський "Фідо" намагаюся зняти 20 грн. - "Транзакція неможлива". Далі знову ж по дорозі в атмосферівському "Піреусі" намагаюся таки зняти 20 грн. "Транзакція неможлива". Отака ня малята. Раніше цей вклад я поповнював відсотками. Зараз з такими розкладами я відмовляюся вносити якісь гроші в цей банк, поповню краще інший в якому вже зняли всі обмеження. VAB_Bank, цьому безбожному викраденню мого часу і нервів є якесь логічне пояснення, окрім того що януковичо-арбузівська бандитська влада вивела за кордон 70 млрд. і зараз у країні важкі часи? Востаннє редагувалось Siryy в Чет 27 лют, 2014 17:59, всього редагувалось 2 разів.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||