|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 07 бер, 2014 13:50
DmitryK мы не паникеры - мы вкладчики. депозит окончился по сроку...почему нет возврата?? проблемы? есть постановление нбу, выполняйте, ну а когда и его не выполняют значит дела у банка плохи...учитывая увод капиталов с украинской банковской системы можно предположить , что в дельте идет этот процесс. поэтому мы пытаемся увидить результат, пока еще не поздно...
-
abc111
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 бер, 2014 13:50
apollo написав: DIV написав:ора НБУ ЗАБОРОНИТИ дострокове зняття депозитів у ВСІХ банках
без проблем. Только люди пишут про снятие с ОК (текущие счета)...
По причине громадной утечки средств с депо.
-
Menwyy
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 105 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 бер, 2014 13:51
lavina написав:DIV А если незапланированный форс-мажор? Всякое в жизни бывает...
При подходе дельты и подтверждении форс мажора, полагаю, вопрос был бы решен.
-
Menwyy
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 105 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 бер, 2014 13:56
DIV написав:Висловлю непопулярну думку: пора НБУ ЗАБОРОНИТИ дострокове зняття депозитів у ВСІХ банках! Тоді наявні ресурси скеровуватимуться на видачу депозитів, що закінчилися. Час діяти. Інакше винесуть і Миколу. На цій гілці уже практично лише негативні відгуки на тлі ремарок кількох поміркованих вкладників, що зависли в Дельті з великими сумами. НБУ. не спи!
Підтримую !!! В основном досрочники и убивают банк. По сроку банк хоть планировать может. Но в тоже время если введут мораторий на досрочное расторжение вкладов, то сразу появится много остронужнающихся в лечении, калек, недотёп и просто паникёров.... 
-
lov2108
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 бер, 2014 13:59
unlock написав: потерпевший написав:БАНК ОКОНЧАТЕЛЬНО СКУР....СЯ. БАНКОМАТЫ ПУСТЫ!В ОТДЕЛЕНИЯХ С 2 БАНКОМАТАМИ-ОБА ПУСТЫ! БАНКОМАТЫ СЕТИ АТМОСФЕРА КАРТЫ ДЕЛЬТА-БАНКА НЕ ПРИНИМАЮТ(ОПРОБИРОВАНО 2 БАНКОМАТА РАЗНЫХ БАНКОВ).УСТАНОВИЛИ ДЕБ....НЫЕ ЛИМИТЫ,ПО КОТОРЫМ МОЖНО СНЯТЬ ТОЛЬКО В КАССЕ С ПАСПОРТОМ.НАШЕМУ 4 ЛЕТНЕМУ СОТРУДНИЧЕСТВУ ПРИШЕЛ КОНЕЦ-СЕГОДНЯ Ж ЗАКРЫВАЮ ВСЕ КАРТОЧНЫЕ И ТЕКУЩИЕ СЧЕТА.ФУ....КАКОЕ ГАДНОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ. СТАВЛЮ 1.
Подсказка: БТА банк, правекс. Дальше сами.
Подсказка, лимиты на карты дельтабанка в день: Правекс- макс 1000 Ощадбанк -500 Юникредитбанк (бывший Укрсоцбанк) - 500 ...
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 бер, 2014 14:01
DIV написав:lavina Я ж кажу, непопулярний захід. Для непередбачених ситуацій відкривати кредитну лінію під заставу депозиту. Зрештою, будьмо чесні, не останні гроші на депозит несемо.  Можна ще щось намести по засіках (матрацах). 
не згоден...з "кількома поміркованими " )...клієнтів у Дельти достатньо багато і наскільки Банк лояльно ставиться до них вони теж пам"ятають , пам"ятають також і події 2008-2009 років і виконання всіх зобов"язань , в тому числі і я можу підтвердити порядність і обов"язкове виконання всіх взятих зобов"язань перед клієнтами . Я думаю ви чудово розумієте складну ситуацію з валютою ...дайте державі стабілізувати ситуацію і питання валюти відпаде . Дії НБУ підтримую....мораторій теж би вітав . але думаю зараз уже не варто , це потрібно було зробити кілька неділь або й місяць тому , вважаю пік зняття пройдено , ситуація в центрі і на заході з достроковими розривами стабілізована , панікери на сьгодні на сході ).
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 07 бер, 2014 14:07
-VICTOR- написав: abc111 написав:лагун выводит капиталы???
..вы плохо спали ??? или у вас видения в связи с бурной фантазией ??? 
А где деньги?
-
titanik
-
-
- Подякував: 125 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-