Брокбiзнесбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 247248249250251 ... 420>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Брокбiзнесбанк - БАНКРОТ 2.7 5 159
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
33%
53
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
14%
22
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
23
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
24%
38
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
23
Всього голосів : 159
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 17:37

я просто пытаюсь всем донести до ведома, но у меня это не получается,(( что фонд просрочил всячески всякие СРОКИ и ни о каком правовом или законном регулированиии здесь речи идти не может!!!Люди я вам бросаю ссылку где черным по белому написано, что
1. Уповноважена особа Фонду складає перелік вкладників та визначає розрахункові суми відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду відповідно до вимог цього Закону та нормативно-правових актів Фонду станом на день прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.
2. Уповноважена особа Фонду протягом трьох днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку формує повний перелік вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду, із визначенням сум, що підлягають відшкодуванню.
3. Уповноважена особа Фонду зазначає у переліку вкладників суму відшкодування для кожного вкладника, яка розраховується виходячи із сукупного обсягу всіх його вкладів у банку та нарахованих процентів. Нарахування процентів за вкладами припиняється з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку. Такой вопрос с намеком лично от меня кому то из вас насчитывают проценты по вкладу с 28 марта? - лично мне нет,следовательно [color=#FF0000]28 марта - это был день когда було рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку
[/color]4. Інформація про вкладника в переліку вкладників має забезпечувати його ідентифікацію відповідно до законодавства.
5. Протягом шести днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку виконавча дирекція Фонду затверджує реєстр вкладників для здійснення виплат відповідно до наданого уповноваженою особою Фонду переліку вкладників. Фонд публікує оголошення про відшкодування коштів вкладникам у газетах "Урядовий кур'єр", "Голос України" та на своїй офіційній сторінці в мережі Інтернет не пізніше ніж через сім днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.

Где в законе указан месяц и почему все так ждут 3 апреля как будто что-то случится???
olala

Подякував: 16 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 17:53

Оlala, так це вроді від Вас звучала дата 3 квітня.
В фонд часто дзвоните?
А хто пройшов Ерде та Таврику....вже досвідчені бійці.
В Фонд дзвонити....немає ніякого сенсу.
Ризикувати з банками ....такого пошиву....слід на незначні суми.... лише в гривні. І спокійно....чекати.....мабуть. :wink:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 17:59

Квесторе_поверніться
Я дзвоню в реал щодня, у фонд дозвонитися мені не щастить,і там мені сказали шо 28 березня це крайній срок виплат - звідки ви взяли шо я казала 3 квітня я не знаю(((
а шо маэ сенс по-вашому?
ну я ж кажу шо якби в мене було там, тобто в реалбанку 110 грн, то я би так не кіпішувала. А після цього випадку В україні я взагалі нікуди свої гроші не понесу і закажу доречі десятому :lol:
olala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 18:01

до речі , ось що пише ця людина з кредит депозиту(сайт)

Внимание!!! ФОНД НИ КОПЕЙКИ ТАК ПРОСТО НЕ ВЫДАСТ!!!! Чтобы быть силой и получить наши вклады нас должно быть много!!! Обманутые вкладчики REAL BANK - нужно объединяться! Иначе будем ходить за нашими деньгами годы... Сайт для объединения вкладчиков Реалбанка http://realbank-help.wix.com/kiev Если по жизни лохи - ждите деньги сидя дома...
olala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 18:35

olala
Ну во первых хамить не надо. Кто чего боится это ваши фантазии , оставьте их при себе. Лицензию у банка не кто не отзывал( или покажите мне решение НБУ об этом). Читаем закон http://www.fg.gov.ua/uploads/docs/Zakon ... .05.13.doc
Стаття 39. План врегулювання
1. Протягом 30 днів з дня початку тимчасової адміністрації виконавча дирекція Фонду затверджує план врегулювання з обов'язковим дотриманням принципу найменших витрат для Фонду. За рішенням виконавчої дирекції Фонду цей строк може бути продовжений до 30 днів.
Кто вам сказал что деньги будут платить через месяц после введения ВА?
Пока срок не нарушен, если не будет выплат, обращение в НБУ, инициативная группа, запрос от депутата ВР, обращение в ГПУ , и.т.д. Открытые протесты в последнюю очередь не исключаю.
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 18:46

Crop написав:olala
Ну во первых хамить не надо. Кто чего боится это ваши фантазии , оставьте их при себе. Лицензию у банка не кто не отзывал( или покажите мне решение НБУ об этом). Читаем закон http://www.fg.gov.ua/uploads/docs/Zakon ... .05.13.doc
Стаття 39. План врегулювання
1. Протягом 30 днів з дня початку тимчасової адміністрації виконавча дирекція Фонду затверджує план врегулювання з обов'язковим дотриманням принципу найменших витрат для Фонду. За рішенням виконавчої дирекції Фонду цей строк може бути продовжений до 30 днів.
Кто вам сказал что деньги будут платить через месяц после введения ВА?
Пока срок не нарушен, если не будет выплат, обращение в НБУ, инициативная группа, запрос от депутата ВР, обращение в ГПУ , и.т.д. Открытые протесты в последнюю очередь не исключаю.

Вы первый начали хамить.
ДА я читала этот закон, а теперь вы почитайте Раздел 5 статья 27 Может я действительно чего-то не понимаю, так объясните мне несчастной тупой девушке
olala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 18:53

olala
Crop, так говорит человек, который боиться собственной тени - не то что заявить о себе.
Ваши слова? Извинитесь будьте добры. Это ваша субъективная оценка.
Что до закона почему вы решили что отозвана ЛИЦЕНЗИЯ, все ваши выводы не верны.
Смотрите информацию на сайте НБУ. Пока есть 107 постановка про признания банка неплатежеспособным.
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 20:02

Re: Есть большие сомнения по поводу выплат.

deputat ot naroda
Первый раз через ФГВФЛ депозиты получать будете? Не переживайте, до сих пор ФГВФЛ всем все выплачивал (в гарантированных объемах) и мне даже лично известен случай получения средств уже в пятую очередь ("Трансбанк").
Теперь далее, сотрудницам вообще все до лампочки, им зарплату платят, скоро искать новую работу, так что они ничем и не интересуются. Списки ВА берет централизованно в виде электронной БД из главного офиса. Взяла - не взяла (администрация), сотрудницы знать не могут, они будут в курсе, когда начнутся выплаты. И откуда вы взяли 3 апреля?
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 20:12

olala
Такой вопрос с намеком лично от меня кому то из вас насчитывают проценты по вкладу с 28 марта? - лично мне нет,следовательно 28 марта - это был день когда було рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку
- 28 марта только завтра, возможно, вы имели ввиду 28 февраля? В выписках, которые я брал в середине марта, все проценты за февраль (28 включительно) насчитаны. Проценты за март будут насчитаны уже 1 апреля. Если 1 апреля вы пойдете в банк, там возьмете выписку и вам не насчитают %, тогда да, это будет проблема, а пока волноваться смысла нету.
Насчет лицензии - её пока никто не отзывал, http://www.bankbb.com.ua/ru/about-bank/License_NBU/, если бы отозвали, было бы сообщение и на сайте Брокбизнесбанка, и на сайте ФГВФЛ, и на сайте НБУ, так что эта информация тоже не подтверждается.
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 бер, 2014 20:23

Вдруг дефолт в стране, Фонд депо выплатит ?
Fabiana

Подякував: 1 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

#<1 ... 247248249250251 ... 420>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор