Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 193194195196197 ... 1243>
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 00:14

Якщо я знімаю 100 грн з картки банк-партнер стягує комісію. Чи може їтось сказати в яких банкоматах можна знімати без комісї: Ощадбанк, фінанси та кредит та Укрсиб, Укрсоцбанк. На сайті РОдовід Ощадбанку не має (я вже двічі там знімав) та пише що є комісія, якшо знімати в банкоматах партнерів??? :shock:
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 00:40

andriyl написав:Якщо я знімаю 100 грн з картки банк-партнер стягує комісію. Чи може їтось сказати в яких банкоматах можна знімати без комісї: Ощадбанк, фінанси та кредит та Укрсиб, Укрсоцбанк. На сайті РОдовід Ощадбанку не має (я вже двічі там знімав) та пише що є комісія, якшо знімати в банкоматах партнерів??? :shock:
В банках-партнерах комісія 0,85%, зі 100 грн. - 1грн. Я знімаю з Укрсоцбанку, поки що все нормально, про інші сказати не можу. Якщо знімати з банкоматів банків, які не є партнерами, то по-моєму зі 100 грн. зніме 16
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 01:17

Хитрий банк Родовід

Ліміти вони по картках запхнули у файл окремий
http://www.rodovidbank.com/files/rules_16.03.09.doc

Зверніть увагу на абзац.

Обмеження щодо проведення операцій із Вашою платіжною карткою можуть бути змінені ВАТ «РОДОВІД БАНК» тимчасово за телефоном 8 (044) 200-20-02 або 8-800-50-8888-0 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів на території України), на постійній основі – на підставі Вашої заяви, яку можна заповнити у будь-якому відділенні банку. Звертаємо Вашу увагу, що ВАТ «РОДОВІД БАНК» не несе відповідальності за пов’язану із зміною вказаних обмежень можливу компрометацію платіжної картки, проведення шахрайських операцій із платіжною карткою.

Це означає по ідеї що можна і ліміт змінити собі на картку. Хоча............. Обмеження щодо проведення операцій - це очевидно просто кількість операцій а не сума добова
Востаннє редагувалось Naz в Сер 18 бер, 2009 01:42, всього редагувалось 1 раз.
Naz

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 01:25

А взагалі ситуація з банками може мати й несподіваний на перший погляд наслідок. Дуже великі суми люди виводять з банків. Але в умовах зменшення доходів, та й взагалі гроші не особливо той хочуть люди тримати дома хоча б тому що кругом говорять що валюти впадуть. Тоді логічно гроші підуть на покупки різні - від квартир до дрібниць. А це гроші повертаються в економіку. А отже шанс що знову ці гроші запустять виробництво.
Naz

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 10:41

Сьогодні в НБУ відбудеться Прес-конференція щодо роботи тимчасових адміністрацій в комерційних банках. Початок о 14.00.
В ній крім керівництва і працівників НБУ візьмуть участь тимчасові адміністратори декількох банків, в т.ч. і наш ТА - Мироненко В.П.
Також цікавим є список тих банків, що беруть участь: Надра, Родовід Банк, Укрпромбанк і Трансбанк.
Чому в цьому списку не має інших банків з ТА залишається поки що загадкою.
КласиК

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 11:27

Надра, Родовід Банк, Укрпромбанк і Трансбанк.

Вполне логичный список участников (самые успешные лузеры :lol: )
vitik

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 11:56

Кто-нить подскажет, есть ли теперь при ВА льготный курс (7,2 грн./$) для досрочного погашения автокредита?
Wellkhown

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 12:32

Re: Надра, Родовід Банк, Укрпромбанк і Трансбанк.

vitik написав:Вполне логичный список участников (самые успешные лузеры :lol: )

найуспішніші лузери:
укрпром - виплачують відсотки по 1000грн/день;
національний кредит - виплачують відсотки по 300грн/день;
західінком - виплачують відсотки по 250грн/день.

ще гірше:
надра - виплачують відсотки по 100грн/день по іншим карткам 1000грн/день;
біг енергія - виплачують відсотки по 100грн/день.

видача лише з банкоматів банків-партнерів:
родовід - 100грн/день, пос-термінали 1000грн/день.

дають лише пенсії та зарплати:
київ - 500грн/день;
одеса-банк - 500грн/день.

не дають грошей:
причорномор*я;
трансбанк
Востаннє редагувалось idontbite в Сер 18 бер, 2009 13:53, всього редагувалось 2 разів.
idontbite

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 12:53

найуспішніші лузери:

ну вот Вы дали равернутый ответ,а остальные банки считают ,видать,зазорным принимать участие в данной конференции и общесве.Как бы чего не подумали...... :shock:
vitik

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2009 13:07

Wellkhown написав:Кто-нить подскажет, есть ли теперь при ВА льготный курс (7,2 грн./$) для досрочного погашения автокредита?

КАкие 7.2? Когда это было то? Сейчас льготный курс в Родоводе 7.82. Процедура такая - гривны на счет для завтрашней покупки валюты по льготному курсу. "Завтра" в банк на подпись бумажек, денег никто даже потрогать не даст.
Spok

#<1 ... 193194195196197 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ