У виділені банки я би особисто заніс свої кошти, якщо керуватись питанням того чи хочу я їх отримати назад. Але з рос банками не дружу, по іншій причині. А виділені банки на мою думку переживуть навіть державу Україну. Можете самі глянути їх рейтинг (материнської структури) і капіталізація, кращі ніж. Все вище сказане моя думка. Поділяти її не обовязково.
Ukrainian написав:Які банки пропонують онлайн банкінг без телефон коду підтвердження ?
Думаю, шо речь про ИБ без обязательного подтверждения СМС-паролями внешних платежей. Такое было/есть у УниверсалБанка. Но требовалось устанавливать Сертификат, который привязывается к конкретному компу и потом перетащить этот сертиф. на др. комп оказывалось проблематично (в файрфоксе вообщем-то была решена эта проблема ). В конце-концов Универсал тоже ввел СМС-подтверждение платежей. С тех пор я сертиф-ы уже не перевыпускал
Ukrainian написав:Які банки пропонують онлайн банкінг без телефон коду підтвердження ?
Думаю, шо речь про ИБ без обязательного подтверждения СМС-паролями внешних платежей. Такое было/есть у УниверсалБанка. Но требовалось устанавливать Сертификат, который привязывается к конкретному компу и потом перетащить этот сертиф. на др. комп оказывалось проблематично (в файрфоксе вообщем-то была решена эта проблема ). В конце-концов Универсал тоже ввел СМС-подтверждение платежей. С тех пор я сертиф-ы уже не перевыпускал
Мав досвід з інет банкінгом закордоних банків, все набагато простіше і юзер френдлі, зроблено. Доступ в будь якій точці світу з будь якої машини. Хоча в деяких з них функціонал залишає бажати кращого. А в деяких функціонал на рівні приват24, з можливістю обміну та відправки свіфт переказів в будь яку країну світу, практично необмежені суми за досить демократичну плату. в інших же навіть переказ в мережі банку зробити геморно.
що значить брехло. Ці банки дійсно це пропонують. Які банки ще пропонують такий сервіс ?
Ok. 1 - Які банки пропонують онлайн банкінг без телефон коду підтвердження ? 2 - що таке у Вашому розумінні "телефон код підтвердження" ?
Якщо "телефон код підтвердження" то SMS що надсилається при кожній транзакції То "Брехло" Інакше "Вийшло непорозуміння через небажання уточнювати терміни"
Ukrainian написав: Говорив з батьками в селі, молоко купують у них по 2.30 грн, причина, молокозавод (Звенигородка Черкаська обл) майже зупинився так як працював на екопорт в Росію, а Європа наш сир не спішить купляти. Може перед тим як бити горшки з Росією, потрібно було такі *дрібниці* обмізкувати ? Ціни на все теж відреагували.
С парашей, мізкуй не мізкуй всё равно получишь буй! Если бы вы не флудили тут на пару с известным клиентом, а поинтересовались сутью вопроса, когда раша наши сыры запрещать начала регулярно и по какой причине... Это янукович с ними "горшки бил"? Нет нигде закупок молока у частников из пластиковых строительных ведер, надоенного неведомо как, часто вымя даже не вымыв! Эту махновщину нужно давно заканчивать! Молоко должно доиться аппаратом, сразу в охладитель. Мини фермы. Поэтому наши сыры и есть нельзя, каждый раз одно и то же наименование одного завода имеет разный вкус, а кроме того еще и паршивое послевкусие. Как любитель сыра полностью от наших отказался, надоело "дегустировать", польские на порядок лучше, правда проверенных производителей...
komp написав:Молоко должно доиться аппаратом, сразу в охладитель
Я повино бути можете не розповідати, це загально відомо. Якщо по євро стандарту то в нас нічого не буде, крім яєць і може курячого мяса. Решту будем з Польщі імпортувати.
komp написав:Мини фермы
А спробуйте їх створити в наших реаліах, хоча вже *нова влада*, все максимально спростить і бюрократію з корупцією теж викорінить. Якщо ви в це вірите. Я особисто, дивлюсь реально на речі, і нічого доброго не жду в найближчі 40-50 років. Бо донецька банда = дніпропетровській банді. Без ілюзій. Ви говорите як міська людина яка ніколи не була в нашому селі, і зовсім відірвана від реальності.