Siryy написав:Хто підкаже, в яких атмосферівських банкоматах можна отримати суму отриману на карточку ВАБа (1600 грн.)? А то ні Піреус, ні Платинум, ні Фідо банкомати ніц не видали мені сьогодні.
если будете запрашивать сразу 1600 - то не выдаст ни один банкомат. можно только 995 в день. разделите сумму на 2 дня и будет вам счастье в любом банкомате.
Смотрите кредиты начали выдавать... завтра зайду узнаю деньги ВАБ или Михайловский
Сподіваюсь, що Михалівський через мережу ВАБа роздаючи свої гроші як споживчі кредити, бере хоча б довідку про фізичне здоров'я позичальника - щоб потім стягнути з цих "благонадійних громадян, що зненацька стали неплатоспроможними" хоча б донорськими органами ...
Все просто, дают денежные кредиты, деньги Михайловского, Ваб зарабатывает комиссионный доход. условия продукта до 30К, сроком до 3лет. Стандартный набор документов (Паспорт,код, справка) Ежемесячная ком. 3,99%
Siryy написав:Хто підкаже, в яких атмосферівських банкоматах можна отримати суму отриману на карточку ВАБа (1600 грн.)? А то ні Піреус, ні Платинум, ні Фідо банкомати ніц не видали мені сьогодні.
990грн. в день к примеру сбер,дельта
Лучше расчитываться карточкой в магазинах - не потеряете на кимисии.
Сьогодні у відділенні розглядав стіни, до речі тис. вдалось отримати, та побачив звітність за перший квартал. Наш дорогий банк якби за три місяці збільшив "кредити та заборгованість клієнтів" з 11,5 лярдів до 16,5!. Всі бажаючі можуть побачити ці цифри http://vab.ua/files/iblock/7f0/1q2014.pdf. Як вам такий кредитний монстр?
Пару месяцев назад снимал в "Диамант банке" 1480 грн. с ВАБ-овской карточки за один раз.