Все про банківські метали: золото, срібло, платина, паладій. Курс і ціна золота, срібла та платини, скупка золота, купівля та продаж срібла в злитках і брухт. Ціна золота - Купівля / Продаж
tiglio написав:ЛОБ, вперше погоджуюсь з ивоир, але дійсно, поясніть плз людською мовою
допоки ви самі не розберетесь у безсмістовному (на перший зверхній погляд) наборі цифр, ніто не зможе вам нічого пояснити.
провести прості аналогії з періодом надимання ринкових кульок Грінспеном насправді не вимагає якоїсь глибокої фахової підготовки - виключно здоровий глузд та самостійне критичне сприйняття інформації.
ЛОБ написав:допоки ви самі не розберетесь у безсмістовному (на перший зверхній погляд) наборі цифр, ніто не зможе вам нічого пояснити.
Уважаемый ЛОБ !!! Прошу Вас, бросьте график прогноза (или ткните носом, где он есть) на 2014-2015. Только простой график, для дурака (для меня) - внизу дата, вверху цена. Заранее благодарен.
ЛОБ написав:допоки ви самі не розберетесь у безсмістовному (на перший зверхній погляд) наборі цифр, ніто не зможе вам нічого пояснити.
Уважаемый ЛОБ !!! Прошу Вас, бросьте график прогноза (или ткните носом, где он есть) на 2014-2015. Только простой график, для дурака (для меня) - внизу дата, вверху цена. Заранее благодарен.
Нет никакого прогноза. Есть теория вероятности 50/50 - рост или падение. Кто то говорил, что будет 800, кто-то ракетой на 5000. Но никто не говорил, что будет 1250 +/- на протяжении года.
Zebra написав:Нет никакого прогноза. Есть теория вероятности 50/50 - рост или падение. Кто то говорит, что будет 800, кто-то ракетой на 5000. Но никто не говорил, что будет 1250 +/- на протяжении года.
Может и так. Но ЛОБ же дает прогнозы. Вот я _его_ и попросил.
Zebra ЛОБ кращий прогнозист ніж ви. Озираючись назад видно, що ваші прогнози якраз і справдился з ймовірність 50 на 50, в той час як прогнози пана ЛОБа показують істотно кращу корреляцію. Звідси ваші "50 на 50" це насправді не прогноз, а ваша життєва позиція. Якщо вірити вашим же словам, вона для вас виявилася програшною.
ЛОБ написав:шан. наблюдательный якщо би ми з вами вели грошовий рахунок нашим суперечкам, то вам би скрутно прийшлося підкріплювати свої контр-аргументи грішми ))
Рассмешили меня в очередной раз. Я же не такой упрямый как вы. Против тренда не пыжусь. На гривне, в начале года, потерял всего 3-4%, вовремя уйдя в нелюбимый здесь бакс. Если бы слушал вас с прибалтом сидя в золоте, пролёт был бы на порядок больше. Это без учёта гривневого профита за предыдущий год. Так что ваша реплика, как минимум, не уместна. Кстати, на днях часть амер. денюжки опять перевёл в гривну, и дал Бене всего под 19% годовых. На 1 мес. с автоматической пролонгацией.
Hvizik написав:Zebra ЛОБ кращий прогнозист ніж ви. Озираючись назад видно, що ваші прогнози якраз і справдился з ймовірність 50 на 50, в той час як прогнози пана ЛОБа показують істотно кращу корреляцію. Звідси ваші "50 на 50" це насправді не прогноз, а ваша життєва позиція. Якщо вірити вашим же словам, вона для вас виявилася програшною.
potter написав:Переход доллара с разряда мировой валюты в региональную, на мой взгляд и есть крахом для доллара и долларовой мировой системы.
Не остогидло співати пісні про крах доларової системи??? Я чую ці співи вже добрих тридцять років, проте долар як був світовою резервною валютою - так і залишається)))) Треба бути зовсім тупим, щоб цього не розуміти.
Franf, да не парьтесь вы. Человек очевидно не знает что США генерируют 22% всего мирового производства! Что доля их валюты в мире на сегодня составляет: http://fotohost.org/images/a18dedf0-38kB.jpg
Что доллар, это валюта мирового фондирования. Банки и транснациональные корпорации занимают в долларах, даже если их основной источник дохода в другой валюте. В связи с тем что никто не хочет брать кредит в валюте, которая постоянно укрепляется, юань становится менее привлекательным для этой роли.
Начитались рассейских зомбосайтов и ждут краха доллара и роста рубля. Пускай ждут...