За границей можно в посольстве Украины оформить доверенность. Без проблем.
Д О В І Р Е Н І С Т Ь
Місто ___________________________ року.
Я, _______________, громадянка України, _______________ року народження, паспорт серії ___________________________ року, що проживаю в ___________________, реєстраційний номер облікової картки платника податків за даними Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – _____________________, та дію за попереднім усним договором з ______________________,
цією довіреністю уповноважую гр. ____________________, паспорт серії ___________________________ року, що проживає в _______________________, реєстраційний номер облікової картки платника податків за даними Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – ______________________,
одержувати від усіх осіб та установ, незалежно від їх форм власності та підпорядкування, в тому числі в будь-яких відділеннях банків, ощадних касах, поштових конторах і відділеннях зв’язку, різного роду грошові суми, в тому числі належні мені компенсаційні виплати, поштові перекази, належну мені пенсію, просту та рекомендовану кореспонденцію, цінні та без об’явленої ціни посилки, цінні папери;
користуватися та розпоряджатися (в тому числі відкривати та закривати) на власний розсуд будь-якими моїми банківськими рахунками, в тому числі поточними, картковими, депозитними, які розміщені в будь-яких банківських установах України,
для чого надаю право мати вільний доступ до моїх рахунків та інформації щодо них; подавати від мого імені заяви та інші документи, які будуть необхідними для виконання довіреності; розписуватися за мене; одержувати довідки або інші документи про наявність грошових сум, відсотків (нарахувань) по них чи руху зазначених сум; поповнювати вказані рахунки будь-яким із способів, передбачених законодавством, на свій розсуд; одержувати через касу Банку готівкові суми (в тому числі нараховані на суму вкладу відсотки, компенсаційні виплати, пенсію) без обмежень їх розміру; здійснювати перерахування на будь-які рахунки у відомій їй банківській установі, підписувати та подавати від мого імені будь-які заяви, в тому числі заяви на отримання банківських карток, заяви на перевипуск банківських карток з правом отримання банківських карток та конвертів з PIN- кодом, складати та подавати необхідні документи, укладати договори банківського рахунку, зміни та доповнення до них, розривати вказані договори, подавати та отримувати будь-які грошові кошти, всі необхідні довідки та документи, посвідчення, тощо, розписуватись за мене, а також виконувати всі інші дії та формальності, пов’язані з цією довіреністю.
Зміст ст. ст. 237-241, 247-250 Цивільного кодексу України роз’яснено.
Довіреність видана строком на )))))))))))))))))), тобто до __________________ дві тисячі дев’ятнадцятого року.
Текст довіреності мною прочитано, перевірено та добровільно особисто підписано, відповідно до мого дійсного наміру
П і д п и с: …………………..…………………………………………….
Не забывайте жать на кнопку поблагодарить