|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 27 бер, 2009 17:16
iv написав:"поздравляю" нас всех - сегодня карточки виза заработали... можно снимать 50 грн в чужих банкоматах и оплачивать по терминалам только 300 в день (всего 5 подходов)... вот так нас опускают родоводы... перевірили б хоча інфу, а то я підірвався в укрсоц, а там - нічого не даютьiv написав:нет, я не снимала сегодня - мне не понравилась, что комиссия в 1 грн теперь будет забираться с 50 грн... это ведь уже 2%, а не 1%....
я б без роздумів погодився навіть на комісію 15%, лише б забрати свої гроші
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 17:35
Временный администратор «Надра» обратилась в Нацбанк с ходатайством о капитализации банка за счет государственных средств. По данным НБУ, уже принято решение о вхождении государства в капитал банка.
http://ubr.ua/fullnews/rus/bank_nadra_g ... ity-10147/
-----------
Может и мы дождёмся...
-
zaq
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 18:00
zaq написав:Временный администратор «Надра» обратилась в Нацбанк с ходатайством о капитализации банка за счет государственных средств. По данным НБУ, уже принято решение о вхождении государства в капитал банка. http://ubr.ua/fullnews/rus/bank_nadra_g ... ity-10147/----------- Может и мы дождёмся...
а за данними ЮВТ НБУ не зробив жодного подання на рекапіталізацію
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 18:09
iv написав:"поздравляю" нас всех - сегодня карточки виза заработали... можно снимать 50 грн в чужих банкоматах и оплачивать по терминалам только 300 в день (всего 5 подходов)... вот так нас опускают родоводы...
Если это шутка, то тупая....
Нихуа Виза не работает!
если есть факты - в студию плиз 
-
amc2000
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 18:58
zaq написав:Временный администратор «Надра» обратилась в Нацбанк с ходатайством о капитализации банка за счет государственных средств. По данным НБУ, уже принято решение о вхождении государства в капитал банка. http://ubr.ua/fullnews/rus/bank_nadra_g ... ity-10147/----------- Может и мы дождёмся...
Ню-ню, Родовід вже місяць годує обіцянками про входження держави в капітал. По-друге, рекапіталізація проводиться не для того,щоб віддати вклади. Уявіть собі в Надра банку депозитів на 9 млрд., і вони протягом 2-3 тижнів попадають на ринок  , адже психічно здорові люди точно не понесуть гроші в цей банк, так само як і в Родовід. Буде розроблена програма, де на 8-10 років буде розбита видача вкладів. Це звичайно оптимістичний варіант, ну а песимістичний... ми всі знаєм
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 18:58
Тільки що із центрального Львівського відділення. Перевірив залишок після зняття і покупок з картки уже більш ніж місячного - виявилося що ніякої комісії не зняли. Ще й нарахували відсоток на залишок як в них і єв програмі.
По візі - справді ліміти 50 і 300. Але запрацює по словах працівників напевно уже з понеділка.
Друг робив покупку в магазині на невелику суму - через банк Південний пройшло. Працюють ПОС-термінали через Аваль, Південний, і можливо Приват.
А взагалі - чим більше інформації дістаю з різних джерел тим більше вимальовується картина. Картина нерадісна - хто встигне, той гроші забере. Але в цілому повториться 1991 рік.
-
Naz
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 19:22
Карты Viza Electron не работают. Когда будут работать - не известно. Мне в Coll-центре сказали, что раньше понедельника не стоит ждать даже информации. Нужно звонить в НБУ на "Горячую" линию. Там не помогут, но обращение зарегистрируют. Если много людей позвонит, может быть что то и сдвинется с мертвого места. (Я сегодня позвонила - в НБУ удивились, и сказали, что информации о блокировании дебетных карт Viza Родовид Банка у них нет.)
Тел. "горячей" линии НБУ по проблемам с платежными картами - 253-16-97.
-
lineli
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 19:38
lineli написав: Нужно звонить в НБУ на "Горячую" линию. Там не помогут, но обращение зарегистрируют. Если много людей позвонит, может быть что то и сдвинется с мертвого места. (Я сегодня позвонила - в НБУ удивились, и сказали, что информации о блокировании дебетных карт Viza Родовид Банка у них нет.) Тел. "горячей" линии НБУ по проблемам с платежными картами - 253-16-97.
Вы просто молодец! Это идея. Предлагаю в понедельник обрушить на НБУ шквал звонков. Заодно, пожаловаться на постоянное снижение лимитов.
-
AYU
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 20:06
lineli написав:Тел. "горячей" линии НБУ по проблемам с платежными картами - 253-16-97.
это киевский номер? т.е. перед ним код 044 набирать???
я в пн буду звонить 
-
Yule4k@
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2009 20:09
Вы просто молодец! Это идея. Предлагаю в понедельник обрушить на НБУ шквал звонков. Заодно, пожаловаться на постоянное снижение лимитов
тимчасовим адміністратором ВАТ «РОДОВІД БАНК» призначено Кравця Віктора Михайловича – члена Правління Національного банку України, виконавчого директора з питань платіжних систем та розрахунків
Кому и на кого жалиться? 
-
rtft
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|