Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
stargazer Це все для мене так заумно Це все складно, користуватись карткою не хочу. Дивіться, яка в мене мета. Я хочу трішечки захистити те, що мені вернув Укрсиббанк від девальвації. Що Ви мені порадите? Купувати доллар, але він зараз дорогий, може купити золото? Я вже третій день не знаю, що робити. В рочпачі. В Форум несла валюту, але ж тоді вона була по 8 і була хоча б примарна, але стабільність. Може для гривні інший банк? Я ще думала про Юникредіт.
olgerd Спасибо. Я этот и думала, там на 6 месяцев 21%, вроде неплохо, как для хоть какой-то компенсации от Форума. В обед не смогу, с работы не отпустят. Ну пойду наугад, судьба - откроют, не судьба - не откроют.
olgerd То есть просто открываешь карточку бесплатно и ходишь в кассу в любое время пополняешь? И пользуешься деньгами, а на остаток насчитывается 17 годовых, верно я поняла?
vetka карточку можете і краще поповняти в касі без самої карточки по рахунку через платіжку менеджера. максимальний відсоток нараховується на ту суму яка в вас лежить від початку до кінця місяця. Тому поповняти треба спочатку. Коли знімаєте - комісія 0,5 від суми у грн., плюс блокується якийсь там процент мінімуму здаєтсья 2% який при охоті на наступні дні можна зняти до 30 грн. здається. Якщо не рухаєте грошей на початку місяця то додаються до вкладу і відсоток нараховується вже на нову суму. поповняти можете і безготівковим переводом з іншого банку за вхід 0. якщо д поповняєте картку на початку чи в середині місяця, то та сума лежить під мінімальний процент.
Алексей77 З 1-го липня 2014-го року АБ «УКРГАЗБАНК» знижує процентні ставки по всім видам депозитів фізичних осіб. Найбільші зміни стосуються гривневих депозитів строком 1-3 місяці. розумійте, як хочете. Але якщо підете пішечком в відділення, то може вже щось і знають, вже протокольчик КУАП з новими ставками може бути.