|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 05 лип, 2014 20:07
До речі це наштовхнуло на думку, а що завадить нашій глибоко любимій владі в один прекрасний день видати таку собі постанову № ххх ,якою зобовязати банки видавати всі кошти з поточних валютних та депозитів по закінчіню ( частіше всього вони туди і так переводаться на поточні рахунки ) в національній грошовій одиниці за курсом в кращому разі НБУ і гіршому купівлі банку. Фактично перші кроки в цьому напрямку уже зроблено, перекази в розмірі більше 150 тис грн місяць видають різницю в нац валюті, зняти більше 15тис день теж видають нац валютою. Люди звикають і незадолених небагато, мабуть по причині безгрошівя та зубіжіння значної частини населення. Тому може так трапитись що валютні депозитчики вияляться в програші порівняно з гривневими. Бо перші отримували в двічі менший прибуток в надії бути в грошах, другі в папері сидівши косили відсоток і вірили в стабільність. Тому тільки час покаже хто був проникливішим. В будь якій ситуації золоті жуки і валютні матрасники залишаться при своїх, за вирахуванням інфляційних втрат тих хто в валюті.
-
SWIFT
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 20:17
SWIFT написав:До речі це наштовхнуло на думку, а що завадить нашій глибоко любимій владі в один прекрасний день видати таку собі постанову № ххх ,якою зобовязати банки видавати всі кошти з поточних валютних та депозитів по закінчіню ( частіше всього вони туди і так переводаться на поточні рахунки ) в національній грошовій одиниці за курсом в кращому разі НБУ і гіршому купівлі банку. Фактично перші кроки в цьому напрямку уже зроблено, перекази в розмірі більше 150 тис грн місяць видають різницю в нац валюті, зняти більше 15тис день теж видають нац валютою. Люди звикають і незадолених небагато, мабуть по причині безгрошівя та зубіжіння значної частини населення. Тому може так трапитись що валютні депозитчики вияляться в програші порівняно з гривневими. Бо перші отримували в двічі менший прибуток в надії бути в грошах, другі в папері сидівши косили відсоток і вірили в стабільність. Тому тільки час покаже хто був проникливішим. В будь якій ситуації золоті жуки і валютні матрасники залишаться при своїх, за вирахуванням інфляційних втрат тих хто в валюті.
Давно бы уже так и сделали бы, и им не помешало бы, что это нарушает Конституцию. Мешает им только МВФ, который в таком случае уж точно никаких займов не даст. А валютники тоже при своих не останутся уже. Очень многие уже начали терять из-за ввода в банки временных администраций. Например: имея вклад в $20000, валютный вкладчик полагал себя защищенным в случае ВА, но теперь уже это больше чем $200 000 грн, поэтому почти $4000 он уже потерял при вводе ВА. И потеряет ещё больше, потому что к моменту фактической выплаты курс будет уже не 12, а больше.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 20:53
В краткосрочной перспективе правительство может увеличить налоговую нагрузку из-за военных действий на Востоке Украины. Об этом на пресс-конференции сказал экономический эксперт Олег Устенко. “Я считаю, что мы с вами в праве ожидать дополнительное увеличение в краткосрочном периоде времени налоговой нагрузки, так как страна, которая вынуждена тратиться на войну, должна пытаться найти в краткосрочном периоде дополнительные ресурсы”, – прогнозирует О.Устенко. Он добавил, что скоро можно будет заметить попытки правительства найти дополнительные ресурсы. http://news.finance.ua/ru/~/1/2014/07/05/329273
А як відносно того щоб подумати про повернення того що украли і припинити красти зараз ( зокрема те що виводиться в оффшори - податок там платиться по мінімуму ) чи простіше всього все повісити на пересічних. Чи як завжди говорили балакали, вибори пройшли сіли і заплакали ( тобто забули все що говорили-обіцяли ).
-
SWIFT
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 21:01
Dear Binimovich! Це - обіцяне далі буде. Можливо Ви краще розумієте українську? Бо я побачив купу літер, і жодного контраргумента. Я нікуди Вас не запрошував. Це Ви, за Вашими словами, підставили мені вухо. Ви наче той фотограф - нагинаєте мене у зручну для Вас позу замість того, щоб замінити об"єктив. Я не порівнюю строкові вклади у гривні та ВКВ. У нинішніх сумних реаліях я не можу й слідувати рекомендації квестора: "Хороші гроші - до хороших банків". Нині формула інша: "ВКВ - тільки у готівці, "обмежений контингент" гривні - тільки на високовідсоткових рахунках 2625 (2620) у пристойних банках"  . Усі, хто слухав мою таку пораду, - у повному шоколаді. Я й сам у червні узяв непоганий банк. І повністю контролюю власні діючі активи - без ЦК, ФГВФО, НБУ, прокурорів, суддів, знайомих банкарів та членів інших бандгуртів  .
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 21:04
mike41 Банк из тех , что жестяные или из стеклянных ( если по Квестору )?
-
радость
-
-
- Подякував: 717 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 21:09
SWIFT написав: Jack Levine написав: SWIFT написав:Вклад відкритий в 2010 році з помісячною капіталізацією ?
Как банку удалось предвидеть кризис в течении 5 лет? Проценты в 2010 году по данному вкладу шли в разрез с рынком, были завышины, но время показало, что банк выиграл на данном вкладе.
Не розумію про що Ви. Вклад відкритий в доларах, евро і гривні рівні частини. Де банк що виграв. І до речі ставки там були не ахти. 7,6,15 . А Ви продовжуйте в RBS-і під 0.25 % тримати, зате стабільно )))
у Вас вклады, наверное, открыты в конце года, т.к. я хорошо помню в 2010 году была яма по депозитным ставкам, а МТБ до осени шел против рынка и предлагал на 5 лет до 22% в гривне (получение в конце срока, ежемесячная капитализация). Другие банки тогда давали на год 14-15%. В долларах также по такому принципу было, вроде до 10% ставка была.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 21:15
радость написав:mike41 Банк из тех , что жестяные или из стеклянных ( если по Квестору )?
Металеві.
-
mike41
-
6
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 21:20
0720 написав: А валютники тоже при своих не останутся уже. Очень многие уже начали терять из-за ввода в банки временных администраций.
Хитрая норма, что вклад выдается по курсу на момент ввода временной администрации является камнем приткновения. Временная администрация может быть 3 месяца до решения о ликвидиции. За это время курс может улететь. Например, вкладчики Брокбизнеса получили вклады по курсу 9,98, потеряли 20% вкладов на ровном месте.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 21:21
2 Jack LevineМТБ став спочатку Марфіном, а тепер, після останнього продажу, навіть не пригадаю ким. Похваліться, будь ласка. Где Вы теперь? Кто Вам цалует пальцы? Куда ушел Ваш китайчонок Ли? (с)  .
-
mike41
-
6
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 21:28
mike41 я очень простой, не влиятельный, не богатый житель обычного украинского городка.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-