|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 05 лип, 2014 18:53
justit написав:гривню зняти ж. до чого тут "славнозвісна постанова про 1200 дол в день" ? Обміняти можете будь деінде, не так?
А до того що я отримую гроші в валюті на рахунок. І знімати в межах славнозвісної постанови в мене немає часу. Мені потрібно все відразу і тоді я в обміник понесу і покладу гривню. А так то мені тільки в доларах відкрити залишається. Що ще незрозуміло ?
-
SWIFT
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 18:57
Jack Levine написав: SWIFT написав:Вклад відкритий в 2010 році з помісячною капіталізацією ?
Как банку удалось предвидеть кризис в течении 5 лет? Проценты в 2010 году по данному вкладу шли в разрез с рынком, были завышины, но время показало, что банк выиграл на данном вкладе.
Не розумію про що Ви. Вклад відкритий в доларах, евро і гривні рівні частини. Де банк що виграв. І до речі ставки там були не ахти. 7,6,15 . А Ви продовжуйте в RBS-і під 0.25 % тримати, зате стабільно )))
-
SWIFT
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:03
Binimovich написав:200 уе в день - это что? На машину или квартиру ГОДАМИ придется ходить выдирать свои кровные? На это не пойдут - это конец всем валютным сбережениям людей в банках. Не забываем: "заробитчане" ввозят в страну миллиарды долларов в экв.(около 4-х в год)
"На машину или квартиру ГОДАМИ" было при СССР. майданов не было  "Не забываем: "заробитчане" ввозят в страну миллиарды долларов", увы не знаю, не считал  (утверждение Ваше звучит мегапопулистично  ) Впрочем заробитчане-в-кавычках, это наверное не те, о ком я подумал. SWIFT написав: justit написав:гривню зняти ж. до чого тут "славнозвісна постанова про 1200 дол в день" ? Обміняти можете будь деінде, не так?
А до того що я отримую гроші в валюті на рахунок. І знімати в межах славнозвісної постанови в мене немає часу. Мені потрібно все відразу і тоді я в обміник понесу і покладу гривню. А так то мені тільки в доларах відкрити залишається. Що ще незрозуміло ?
1 - ви не уточнювали у попередньому пості що "я отримую гроші в валюті на рахунок" З валютного вкладу взяти все гривнею теж не можна?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:09
justit написав:З валютного вкладу взяти все гривнею теж не можна?
Можна от тільки курс покупки в Дельта банку 11.00 а в обмінику я можу продати по 11.95 . Тому при всьому бажані, бути з Україною не виходить. Невелика ремарка. От розумію я чому обмеження ввели, БС підтримати, але чому не було ввести мораторій на досрокове. А пересічні в яких закінчились по строку депозити, чи отримують перекази за кордону, страждають. Влада себе позиціонує як народна, але про народ не думає, або думає зовсім іншим місцем.
-
SWIFT
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:11
Binimovich написав: Я не упоминал крайне неудобную для вкладчика норму-ограничение выдачи валюты в 15000 грн в экв в день. Это действительно становится большой проблемой для тех, кто хочет совершить крупную покупку: машину, квартиру, дом. Я надеюсь на благоразумие наших властей, и что, когда-нибудь, они отменят эту норму.
Подам реплику: это не норма (в юридическом смысле, то есть не норма закона). Она не вступила в силу, не обязательна для исполнения банками, и ни один суд (то есть вообще ни один, — даже в тех случаях, когда решение было принято судом в пользу банка) не признал её законную силу. Причина проста: эта норма а)противоречит сразу нескольким нормам закона, в том числе нормам Гражданского Кодекса и даже Конституции — которая, как известно, является нормой прямого действия и б)не набрала чинности в установленном порядке (регистрация в Минюсте, публикация в "Урядовом Курьере"). Собственно, (б) это следствие (а), никогда Минюст в здравом уме не зарегистрирует такую норму. Но несмотря на (а) и (б), банки используют эту норму и обосновывают ею свои отказы в выдаче средств клиентов. Им это выгодно. И заставить их соблюдать законы и Конституцию можно, к сожалению, только через суд (или прокуратуру, — но это для тех, кто дружит с так называемыми прокурорами, — я с ними дружить не могу, брезгливость не позволяет).
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:17
Плюсанув! SWIFT написав: justit написав:З валютного вкладу взяти все гривнею теж не можна?
Можна от тільки курс покупки в Дельта банку 11.00 а в обмінику я можу продати по 11.95 . Тому при всьому бажані, бути з Україною не виходить.
Батьківщину за гроші не купують 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:36
0720 написав: Starikan написав:Коротко и ясно. Без бреда о "прогрессивном налоге" и "банки будут платить из своих средств". Давайте заканчивать панику, что ли 
Охри тот ещё иксперд. Давайте подождем публикации текста закона, вот тогда и будем обсуждать.
Он, как правило, в курсе законов и цифр, а его макроэкономические рассуждения, если не нравятся, можно пропускать. У меня нет предубеждения против него, я человек толерантный 
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:41
Starikan написав:Он, как правило, в курсе законов и цифр, а его макроэкономические рассуждения, если не нравятся, можно пропускать. У меня нет предубеждения против него, я человек толерантный 
Да мне толерантности не жалко, речь о том, что Охри — как бы это сказать — не вполне авторитетный источник.
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:43
justit написав:Батьківщину за гроші не купують
Шкода тільки що в нас до влади постійно приходять ті в кого грошей кури не клюють, і яким на нашу з вами Батьківщину глибоко наплювати ( хотів сказати слівце але думаю публіка і сама здогадається ) і жодного разу при владі не були ті хто будуть любити цю землю безкорисно. І мабуть і не прийдуть бо грошей у них немає на реклами та кампанії, а в тих в кого є немає ніякого бажання в таких людей інвестувати. Сумно.
-
SWIFT
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2014 19:50
SWIFT написав: justit написав:Батьківщину за гроші не купують
Шкода тільки що в нас до влади постійно приходять ті в кого грошей кури не клюють, і яким на нашу з вами Батьківщину глибоко наплювати ( хотів сказати слівце але думаю публіка і сама здогадається ) і жодного разу при владі не були ті хто будуть любити цю землю безкорисно. І мабуть і не прийдуть бо грошей у них немає на реклами та кампанії, а в тих в кого є немає ніякого бажання в таких людей інвестувати. Сумно.
Це саме й зветься демократiєю. Бо на загальних і рівних виборчих засадах люди завжди обирають таких. Це норма i стандарт для пересiчних громадян будь-яких часiв, будь-якої нацiональностi, будь-якої мiсцевостi. Звiсно, iнодi бува й значне вiдхилення вiд цього стандарту. Але то статистичний сплеск та piдкiсна iсторична мутацiя.
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-