Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 13801381138213831384 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:09

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

Правда, что в Кировограде закрыли единственное отделение и всех перевели в Киев?
varlo

Подякував: 352 раз.
Подякували: 804 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:24

inshor написав:

Время тянут, а вдруг военное положение будет принято. Тогда никто никому ничего не должен.

Не будет военного положения.
Иначе МВФ не будет денежку засылать.
Михаил_CCB

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 138 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:25

varlo написав:Правда, что в Кировограде закрыли единственное отделение и всех перевели в Киев?

Нет. Оно будет работать.
Михаил_CCB

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:26

Надо объединяться в своих требованиях

Уважаемые вкладчики!
Дальнейшая ситуация с Городским Коммерческим Банком предсказуема и поэтому от наших совместных решительных действий зависит судьба наших кровных денег на депозитах!
Предлагаю:
1. Каждому написать заявление/жалобу в НБУ, c потребованием принять решение о вводе временной администрации в банке (форму размещу ниже);
2. Провести общее собрание вкладчиков в Киеве перед НБУ, дату обговорить в форуме и распространить по всем сайтам;
3. В дальнейшем провести пикетирование до принятия решения;
4. Обменяться номерами моб.тлф. Мой моб. 050 4414531 Валентин
Примерная форма жалобы:

Голові Національного банку України

гр. ______________________________________,
паспорт ____________ виданий______________ _________________________________________ _________________________________________,
зареєстрований за адресою:
__________________________________________ __________________________________________

СКАРГА
щодо невиконання ПАТ «Міський комерційний банк» вимог вкладників.

Я, ________________________________, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», звертаюсь до Національного банку України з проханням розглянути нижченаведену ситуацію у взаємовідносинах між мною та ПАТ «Міський комерційний банк» і з вимогою поновити мої права і захистити законні інтереси (шляхом виконання своїх функцій, відповідно до Закону України «Про Національний банк України», зокрема функцій здійснення банківського регулювання та банківського нагляду), які були порушенні діями (бездіяльністю) та рішеннями ПАТ «Міський комерційний банк», а саме:
— порушення банком своїх безпосередніх зобов’язань переді мною як вкладником ПАТ «Міський комерційний банк», визначених договором банківського вкладу №________________ від __ _______ 201_р.;
— порушення банком Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами, затвердженого Постановою Правління НБУ від 3 грудня 2003 року N 516;
— порушення банком своїх обов’язків, визначених Законом України «Про банки і банківську діяльність». Вже на протязі трьох місяців ПАТ «Міський комерційний банк» відмовляється виконувати мої законні вимоги щодо повернення коштів з депозитного рахунку та нарахованих відсотків, мотивуючи відсутністю готівки в касі банку, а також відмовляється перерахувати суму зобов’язань на вказаний мною рахунок, в зв’язку з відсутністю коштів на коррахунку банку.
Станом на «____» ____________ 20___р. заборгованість ПАТ «Міський комерційний банк» переді мною, як вкладником, складає ____________ грн. (___________________________________________________________________).

«_____»_______________20___р. я звернувся до ПАТ «Міський комерційний банк» з відповідною письмовою заявою (вхідний №____ від _____________), щодо виконання моїх вимог, а також з проханням в разі неможливості виплати кошти, обліковувати їх на позабалансовому рахунку 9806 «Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку». Згідно п.3.3. Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами, затвердженого Постановою Правління НБУ від 3 грудня 2003 року N 516: «У разі невиконання (неналежного виконання) банком вимоги фізичної особи про повернення вкладу (депозиту) або його частини (документ на переказ / заява про повернення коштів тощо) /далі — вимога/ банк зобов'язаний:
— прийняти вимогу шляхом проставляння на ній: дати отримання, підпису уповноваженої особи, відбитка штампа банку та видачі фізичній особі письмового повідомлення про невиконання (неналежне виконання) цієї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку;
— взяти вимогу на облік за відповідним позабалансовим рахунком.
«___»_____________20___р. мною була отримана відповідь від ПАТ «Міський комерційний банк» за №______, в якій, пославшись на нестабільність політичної та економічної ситуації в країні, банк приніс свої вибачення. При цьому в своєму повідомленні банк ні зазначив дату взяття вимоги на облік, ні взяв цю вимогу на відповідний позабалансовий рахунок взагалі, чим порушив вище наведене Положення НБУ. Ці проблеми з неповерненням коштів торкаються всіх вкладників ПАТ «Міський комерційний банк». При цьому керівництво банку відверто дезінформує вкладників, розповідаючи то про наявність майбутнього інвестора, то про отримання найближчим часом рефінансування від Національного банку України. Всі ці дії, а вірніше сказати бездіяльність, ПАТ «Міський комерційний банк» підривають довіру громадян до банківської системи України взагалі.
Приймаючи до уваги вище наведене:
1. Вимагаю здійснити регулювання (застосувати санкції адміністративного характеру, рефінансувати та ін.) та банківський нагляд діяльності ПАТ «Міський комерційний банк» – відповідно до ст. 1, ст. 7, ст. 15, ст. 25, ст. 55 і ст. 61 Закону України «Про Національний банк України» та ст. 4 і ст. 66 Закону України «Про банки і банківську діяльність».
2. Вимагаю прийняти рішення про віднесення ПАТ «Міський комерційний банк» до категорії неплатоспроможних – відповідно до ст. 15 Закону України «Про Національний банк України» та ст. 76 Закону України «Про банки і банківську діяльність».

3. Прошу зобов’язати ПАТ «Міський комерційний банк» у 3-денний термін дати повну відповідь на мою вищезгадану заяву (за номером вхідної кореспонденції №___________ від «___»_____________ 20___р.), вказавши дату взяття вимоги на облік.
4. Прошу проконтролювати, що кошти за вищезгаданим договором №______________________ від __ _____________ 201_р. та нараховані відсотки обліковуються ПАТ «Міський комерційний банк» належним чином на позабалансовому рахунку 9806, як документи фізичних осіб, що не виконані банком в строк з вини банку
5. Прошу зобов’язати ПАТ «Міський комерційний банк» у 10-денний термін виконати виплату усього залишку вкладу, розміщеного на моєму рахунку, та нарахованих відсотків в повному обсязі
6. Прошу сповістити мене про прийняті Вами дії письмово у 10-денний термін.
До цієї скарги додаю копії наступних документів:
1. Договір строкового банківського вкладу.
2. Квитанцію, щодо внесення коштів на депозитний рахунок.
3. Заява, щодо виплати вкладу та нарахованих відсотків.
4. Лист-відповідь ПАТ «Міський комерційний банк».

______________/___________________/
підпис ПІБ

«____»__________________20____р.
myrchik82

Подякував: 1 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:29

natta написав:В пн. после митинга возле НБУ пригласили прийти 1.08. забрать письменный ответ из НБУ, и все больше о переговорах с НБУ не договаривались. Я ни чего такого не слышала.

Была встреча в НБУ с вкладчиками во вторник (Раевский, Грабовецкий)
Сегодня тоже в том же составе. Результаты я пока не знаю.
Михаил_CCB

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:38

Михаил_CCB

Михайло_бла_бла_бла як там кепка? з'їли?

Ой, ні, перепрошую, Ви ж необіцяли її з'їсти, Ви вмієте тільки бла, бла, бла...
Voll_ССВ

Подякував: 124 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:41

myrchik82
Ще би лист в прокуратуру про притягнення до відповідальності осіб з НБУ які прикривають ССВ!
Voll_ССВ

Подякував: 124 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:43

Михаил_CCB написав:
  natta написав:В пн. после митинга возле НБУ пригласили прийти 1.08. забрать письменный ответ из НБУ, и все больше о переговорах с НБУ не договаривались. Я ни чего такого не слышала.

Состав вкладчиков все тот же? Три чел. с первой инициативной групы?
masik

Подякував: 23 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:47

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

верните проценты на нормальный уровень!!! В чем заключается оздоровление ССВ? Почему тянут время?
doka

Повідомлення Додано: П'ят 01 сер, 2014 16:49

masik написав:
  Михаил_CCB написав:

Состав вкладчиков все тот же? Три чел. с первой инициативной групы?

Вторник - из первой.
Сегодня из второй.
Михаил_CCB

Заблокований

Профіль

#<1 ... 13801381138213831384 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти