mike41 написав:Що після квестора залишилось тут безспірно позитивного, то це виступи людей, які добровільно, на громадських засадах ро-блять невдячну, але дуже корисну працю .
Та що Ви таке кажете?
Тут балабольство одне. и більше нічого. Кожен, хто не балаболить - сам себе заспокоює тим, що... можливо... буде краще... і я не втрачу того, що маю....
Ну то краще отак заспокюоювати себе, ніж гризтись.
коли вони вже там подавляться своїми "корисними ініціативами" щодо податків?
Не нравится? Чемодан, вокзал, Челябинск.
А можна іншу пропозицію ? Податок на багатих, та прикрити виведення каталів на Кіпр, чомусь наші дорогі та любі депутатики ці закони навіть на повістку не хочуть ставити. Арешт рахунків усіх чиновників в тому числі закордоних, усіх і білих і червоних, і нехай доводять звітки у них ТАКІ гроші. А в кишеню до народу лізти і дурень може. В народу криші немає.
Ukrainian написав:40% в гривні і все на депозитах. Мабуть з понеділка буду писати заяви на дострокове, і забирати. І купувати долари поки ще не по 15. Фіг з тими відсотками якщо буде по 15 і більше, відсотки не врятують. До речі я правильно розумію в обмінках обмеження на продаж валюти на відміну від банків немає ?
Как успехи в деле досрочного расторжения ?
Повільно. В пяницю будуть пообіцяли в одному. В іншому в пятницю буду писати. Ще в декількох там менші суми, залишу на хліб. Думаю в обмінках повині долар продати без обмеженнь в 15тис грн ну і без пенсійного податку сподіваюсь домовитись.