На гілці ДС я дозволив собі припущення, що купівля Універсалу - покеровий блеф. Квестор писав про рваний політ дельтаплану. П.С. Щось подібне було з іншим греком - Марфінбанком пару років тому.
Delta_Vory написав:omak дельта неделю уже вообще ничего не отдает!
Так я похвалив "Київську Русь", а не Дельту. Від Дельти сам утримуюсь "до вияснєнія". Маю в "портфелі" ФіК, ФІ, Платинум, Михайлівський. Про останній маю інфо, що власник той самий, що у Терри - а це дзвіночок, тож готуюсь на вихід, якщо підтвердиться. http://nashigroshi.org/2014/01/27/komu-nalezhat-banky-ukrajiny-2/
Если сравнивать ФИ и Дельту, то в начале кризиса ФИ вела себя значительно хуже, чем Дельта сейчас.
mike41 написав:На гілці ДС я дозволив собі припущення, що купівля Універсалу - покеровий блеф. Квестор писав про рваний політ дельтаплану. П.С. Щось подібне було з іншим греком - Марфінбанком пару років тому.
Марфин скупал банки пачками? Деньгами депоманов и НБУ? Лагун сделал хорошую покупку, но толку нам от его выгоды...
mike41 написав:На гілці ДС я дозволив собі припущення, що купівля Універсалу - покеровий блеф. Квестор писав про рваний політ дельтаплану. П.С. Щось подібне було з іншим греком - Марфінбанком пару років тому.
Марфин скупал банки пачками? Деньгами депоманов и НБУ? Лагун сделал хорошую покупку, но толку нам от его выгоды...
Коли мамця-кіпріотка Марфіну збанкрутувала, Микола Іванович оголосив про бажання вдочерити сирітку. І щось не склалося. Можливо, островітяни сказали щось на зразок: "Гроші на діжку, а потім хоч ложкою хлябай" .
Коли мамця-кіпріотка Марфіну збанкрутувала, Микола Іванович оголосив про бажання вдочерити сирітку. І щось не склалося. Можливо, островітяни сказали щось на зразок: "Гроші на діжку, а потім хоч ложкою хлябай" .
Озвученная цена покупки Универсала - 95 млн.евро превышает размер рег.капитала (1.15 млрд грн). Дороговато, особенно, если учесть, что Универсал сформировал смешные резервы по кредитам юр.лиц - 1%. Поэтому действительно похоже на блеф...
Державна фіскальна служба України у загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 103.12) нарешті роз'яснила спірну ситуацію, яка виникла щодо дати набрання чинності Закону від 04.07.2014 року № 1588-VII, а відповідно щодо дати початку оподаткування пасивних доходів.
Нагадаємо, що безпосередньо в Законі №1588 зазначено, що дата набрання ним чинності - 1 серпня 2014 року. Цієї думки дотримувалися і деякі територіальні органи ДФС у своїх роз'ясненнях.
Проте податківці у "ЗІР" роз'яснюють, що відповідно до ч. 5 ст. 94 Конституції України закон набирає чинності через 10 днів з дня його офіційного оприлюднення, якщо інше не передбачено самим законом, але не раніше дня його опублікування.
Закон № 1588 набрав чинності з дати опублікування в газеті «Голос України» від 02.08.2014 року № 146.