|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 11 кві, 2009 20:19
квестор написав: ....Існують підозри про можливу "евакуацію" ?? Поділіться з нами.....
ШАНОВНЫЙ Квесторе!
Как Вы считаете, есть у нас претенденты на эвакуацию???
Аргентинское танго нам не грозит со стороны иноземцев???
ПС: "аргентина-ямайка" 5-0
украина-австрия?
украина-венгрия?
украмна-франция?
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 20:30
petra1000 написав:квестор написав: ....Існують підозри про можливу "евакуацію" ?? Поділіться з нами.....
ШАНОВНЫЙ Квесторе! Как Вы считаете, есть у нас претенденты на эвакуацию??? Аргентинское танго нам не грозит со стороны иноземцев??? ПС: "аргентина-ямайка" 5-0 украина-австрия? украина-венгрия? украмна-франция?
помнишь я тебе говорил по поводу Форума и Укрсиба?
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 20:41
petra1000 написав:квестор написав: ....Існують підозри про можливу "евакуацію" ?? Поділіться з нами.....
ШАНОВНЫЙ Квесторе! Как Вы считаете, есть у нас претенденты на эвакуацию??? Аргентинское танго нам не грозит со стороны иноземцев??? ПС: "аргентина-ямайка" 5-0 украина-австрия? украина-венгрия? украмна-франция?
Аргентинський сценарій нам загрожує лише у випадку неконтольованого розвалу економіки.....ймовірність-максимум 25% (власна оцінка )
Продажі будуть ...можливо в цьому році , можливо в наступному...але продаж банку прямо не впливає на клієнтів , тому і ймовірнісь продажу не впливає на місце пацієнтів у палатах (звичайно , якщо покупець буде "справдишній")..
Не знаю хто конкретно...якісь чутки тільки були, не буду їх повторювати...але підозрюю, що більшість західноєвропейських банків ДУЖЕ ШКОДУЮТЬ за витраченими в нашій країні грошима....бо, у найближчий рік банківського бізнесу в Україні практично не існує.....існує процес порятунку банків ... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 22:39
квестор написав:Аргентинський сценарій нам загрожує лише у випадку неконтольованого розвалу економіки.....ймовірність-максимум 25% (власна оцінка ) Продажі будуть ...можливо в цьому році , можливо в наступному...але продаж банку прямо не впливає на клієнтів , тому і ймовірнісь продажу не впливає на місце пацієнтів у палатах (звичайно , якщо покупець буде "справдишній").. Не знаю хто конкретно...якісь чутки тільки були, не буду їх повторювати...але підозрюю, що більшість західноєвропейських банків ДУЖЕ ШКОДУЮТЬ за витраченими в нашій країні грошима....бо, у найближчий рік банківського бізнесу в Україні практично не існує.....існує процес порятунку банків ... 
Пане, Квестор!
Мені здавалось, що сьогодні Ви готуєтесь до польської Паски у відповідній компанії.
Але, виходить, мирські справи важливіші.
Який у Вас прогноз на матч Україна-Італія?
Можливо, враховуючи успішність наших клубів у Європі, потрібно перейти на прогнози на клубному рівні?
Арсенал Київ-Мілан,
Металіст Харків- ПСЖ? 
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 22:54
уважаемая публика! кто знает к чему бы это?
"Рішенням Правління від 6 квітня 2009 року були затверджені зміни до Порядку денного Загальних зборів акціонерів ВАТ «КБ «Актив-банк», які відбудуться 27 квітня 2009 року, а саме, були включені до порядку денного наступні питання:
Зміна найменування ВАТ «КБ «Актив-банк».
Внесення змін до Статуту ВАТ «КБ «Актив-банк»."
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:37
Jack Levine написав:[
помнишь я тебе говорил по поводу Форума и Укрсиба?
Нет Джек не помню! Ты очень много говорил не о чем!
И, кстати, Джек! Опять "потонув Павук в багнi"?????
Востаннє редагувалось petra1000 в Суб 11 кві, 2009 23:58, всього редагувалось 1 раз.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:49
квестор написав:Аргентинський сценарій нам загрожує лише у випадку неконтольованого розвалу економіки.....ймовірність-максимум 25% (власна оцінка ) :
Или при ведении боевых действий! Что, впрочем, маловероятно!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:57
квестор написав:Аргентинський сценарій нам загрожує лише у випадку неконтольованого розвалу економіки.....ймовірність-максимум 25% (власна оцінка ) Продажі будуть ...можливо в цьому році , можливо в наступному...але продаж банку прямо не впливає на клієнтів , тому і ймовірнісь продажу не впливає на місце пацієнтів у палатах (звичайно , якщо покупець буде "справдишній").. Не знаю хто конкретно...якісь чутки тільки були, не буду їх повторювати...але підозрюю, що більшість західноєвропейських банків ДУЖЕ ШКОДУЮТЬ за витраченими в нашій країні грошима....бо, у найближчий рік банківського бізнесу в Україні практично не існує.....існує процес порятунку банків ... 
Квестор, мы очень надеемся на Вас, если слухи будут настойчивые - огласите.
ПС: С Пасхой Вас! (жаль, не знаю название по-польски)

-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 кві, 2009 00:24
квестор написав:Farr написав:квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:idontbite написав:.
Привет ВСЕМ! ПРивет особый  КВЕСТОРУ! Ваше мнение по пловоду ОТП....................??? Лечение проходит успешно? Или возможны осложнения??? Рецидивов ждать стоит али нет??? Спасиба!!!
Не дочекавшись "милості від природи.." угорці розпочали таки лікування української доньки... ...50млн. дол + 800млн.грн є непоганою терапією ...+ непогано резервувався...думаю, що на 1 травня пацієнт перебереться у "стабільнішу" палату.
А не за скоро? ... Щось радості на обличчях працівників (середньої і вище ланки не бачу при спілкуванні).. до речі з укрсибовцями це ж саме!?!?!!... А чого їм радіти ??! Пообрізають усім і усе...тут не до посмішок...та й процес "вигрібання" з тої ями в яку самі себе загнали теж не веселий...Дали так " в штангу" аж відлуння по Європам пішло.... Ви , вже один раз запитували....Існують підозри про можливу "евакуацію" ?? Поділіться з нами.....
"Евакуацію" чого? Якщо власних грошових коштів з цих двох банків - то так.("відлуння" дуже насторожує) "Евакуацію" вложених іноземними "мамками" капіталів - ні(хоча потрохи будуть виводити...) а надавати "свіжих" грошей - ні.Више назване мною базується на основі доступної мені інформації та її аналізу - починаючи з потужної реклами - батарейок та вітамінів, зникнення реклами другого з усіх усюд, змін в керівництві в двох пацієнтах на різних рівнях, настроїв працівників, складу наданих кредитів юридичним та фізичним особам, депозитного портфелю, аналізу ринку нерухомості...
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 12 кві, 2009 00:39
квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:убийца эфира написав:предприятие общепита обслуживающеес Кредобанком перестало принимать карточки.....??? что то знаит или у меня уже параноя?
Уточніть общєпіт, що обслуговується в Кредо перестав приймати картки , чи перестали приймати картки саме цього банку ?
предприятие которое обслуживается в Кредо перестало принимать любые карты.... расчёт исключительно наликом..... хотя сегодня субота и куда они собираются девать кассу непонятно.....
Можливих причин дві: - фобія на безготівкові розрахунки -оптимізація витрат( за розрахунки через POS підприємство сплачує банку комісію) ....а можливе поєднання обох причин... 
Причина зовсім інша - банки затримують перерахування коштів на рахунки підприємств - особливо чомусь багато нарікають на Приват та ПУМБ. (Про банки з ТА мовчу). Укрексім та Райф перераховують ще менш більш...( З власного досвіду)
-
Farr
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему