Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 16931694169516961697 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 11:29

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

AlexSV написав:Нет абсолютно никакой логики в продолжении существования этого т.н. "банка". Да, с одной стороны Фонд пуст. Но с другой стороны каждый день "существования" т.н. "банка" создает дополнительную нагрузку на Фонд в виде начисляемых, но не выплачиваемых "банком" %% по вкладам. Просто что чего важнее, отложить решение проблемы на 1 месяц или получить дополнительную нагрузку в пару десятков миллионов гривен начисленных, но не выплаченных за этот месяц %%....

Если сумма+% уже за 200 тыс, то для фонда без разница какая там задолженность будет - все равно под 200 обрежется. :( А таких наверное уже большинство.
varlo

Подякував: 352 раз.
Подякували: 804 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 11:30

Ну є ж маса вкладників і до 200 тис.,їм ж відсотки нараховуються!!!
t-step

Подякував: 9 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 11:42

t-step написав:Ну є ж маса вкладників і до 200 тис.,їм ж відсотки нараховуються!!!

Напевно багато і тих в кого вже закінчилися депо й просто лежать на поточному без відсотків...
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 11:50

t-step написав:Ну є ж маса вкладників і до 200 тис.,їм ж відсотки нараховуються!!!

Полную статистику знает только банк и фонд. Мы не знаем, разве что можем небольшой опрос провести и интерполировать результаты на 30 тыс вкладчиков. Повезло тем, у кого лежит 5, 10 тыс $ - у них хороший запас прочности в случае дальнейшей девальвации гривны и ВА. Не повезло тем, у кого 15, 20, 25 тыс - у них уже все идет выше фонда (таких тоже много). Еще интересна судьба женщины с вкладом на 80 тыс (не успела разбить на 3-х лиц). Михаил про неё писал несколько месяцев назад. Интересно, как она свой вопрос решила? Ведь ФГВФЛ возместит ей только 15, а 65 потеряет. Наверное, договорились за откат. Ей и 50% смысл есть.
varlo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 11:56

lov2108 написав:

Напевно багато і тих в кого вже закінчилися депо й просто лежать на поточному без відсотків...

У мене уже третій місяць $ лежать на мобільному вкладі. За відсотки, які могли бути нараховані, можна було б злітать у теплу країну, наприклад, а так пропали ні за що, ні про що. Та ще й невідомо коли ситуація розрулиться.
roxy

Подякував: 317 раз.
Подякували: 95 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 12:18

b3254
Ви даремно так реагуєте на те, що написав 0720 . Він на 100% правий, варто Вам прислухатися до цих його слів, щоб потім не картати на себе за помилку.

Я слухаю всіх. І сприймаю все, що для мене може бути корисним. Але загальновідомі істини та академічні міркування, не підкріплені (не перевірені) фактичною практикою часом набридають. Не кажучи вже про небажання визнання помилок, яке переходить у відверте хамство.

Ідея оскарження незаконного обмеження прав громадян вільно розпоряджатися своїми коштами (в т.ч. зменшувати вклади) в умовах відсутності ТА, мене зацікавила. Але ж нагадаю, як вона була подана. Як оскарженя Постанови НБУ про визнання банку проблемним. Що майже неможливо оскаржити (оскільки така Постанова в загальному випадку не чіпляє і не порушує права та інтереси вкладників банків) . І навіщо її оскаржувати, якщо прийняття такої Постанови хоче більшість клієнтів проблемних банків? Тож хіба це на 100% вірно?

Звісно, що деякі вкладники не хочуть ні цієї Постанови, ні наступної (про неплатоспроможність банку та введення в нього ТА). Оскільки мають вклади, що превищують ліміт ФГВ і хочуть їх забрати за допомогою суду. Але таких меншість. Саме до них належить 0720.

У 0720 я нічому не навчився. У мене теж був занадто великий вклад, але я його завчасно роздробив. А 0720 ні і буде списувати збитки. Його розпатякування, зверхність (недомовки), самовихваляння, відмінне від мого ставлення до суспільної і політичної ситуації, не створюють мені підстав для їх високої оцінки. Тому не бачу, за які помилки мені доведеться себе картати. І до яких слів балакучого судді провінційного районного суду або невеликої (не дуже завантаженою роботою юрфірми) мені варто прислухатись.

А стосовно Ваших думок про необхідність покарання посадових осіб банків за доведення їх до стану проблемних і неплатоспроможних, а також НБУ за неналежний контроль і приховуваня цього, то підтримую Вас в тому, що для цього доцільно використовувати усі можливості. Доречі, можна подавати скарги (заяви) і в ФГВ, який як нещодавно повідомлялось, завів на таких діячів близько 180 карних справ.
Востаннє редагувалось Client2 в Чет 30 жов, 2014 22:41, всього редагувалось 1 раз.
Client2

Подякував: 24 раз.
Подякували: 554 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 15:16

roxy написав:У мене уже третій місяць $ лежать на мобільному вкладі. За відсотки, які могли бути нараховані, можна було б злітать у теплу країну, наприклад, а так пропали ні за що, ні про що. Та ще й невідомо коли ситуація розрулиться.

У мене також на вiдпустку вже набiгло, але все це вище фонда и мабуть не отримаю вже. :(
ded

Подякував: 0 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 15:47

что там с Парусом? сегодня заработал? по 200грн. давали?
arlekin

Подякував: 67 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 15:53

arlekin написав:что там с Парусом? сегодня заработал? по 200грн. давали?

Нет, на понедельник перенесли.
varlo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2014 15:56

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОШИРЕННЯ ГАРАНТІЙ ЗА ВКЛАДАМИ

Роз’яснення щодо поширення гарантій за вкладами

У зв’язку з появою у пресі інформації про продаж вкладниками депозитів через Інтернет або інші ресурси та значну увагу ЗМІ і вкладників до такої інформації Фонд гарантування вкладів фізичних осіб вважає за необхідне надати роз’яснення про умови гарантування вкладів та порядок отримання відшкодування, що спрямоване на підвищення рівня обізнаності про функціонування системи гарантування вкладів та покликане допомогти громадянам приймати свідомі та виважені рішення щодо розміщення своїх коштів у банках.

Відповідно до законодавства України, усі вкладники, які розмістили кошти в банку-учаснику Фонду на умовах договору банківського вкладу (депозиту), банківського рахунку або шляхом оформлення іменного депозитного сертифіката в національній чи в іноземній валюті автоматично підпадають під гарантію Фонду. Відшкодування за такими вкладами відбувається за рахунок коштів, акумульованих Фондом, але не більше ніж 200 тисяч гривень.

varlo

Профіль

#<1 ... 16931694169516961697 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор