Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 17081709171017111712 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2014 21:21

varlo написав:
  ikonnikov написав:Ждем понедельника? Интересно, заработает ли 23? И на старом месте в Парусе или на новом - на Московской 8-Б?

Пока на сайте нет изменений - наверное в понедельник должны открыться. Осталось ждать 1.5 суток - узнаем.

Инфа из банка: в понедельник не откроют. Если так, то это должно касаться только отд.23, а приемная Главы правления обязана принимать и регистрировать заявления вкладчиков.
solomon123

Подякував: 1 раз.
Подякували: 365 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2014 21:30

Tando написав:solomon123 Банковскую выписку не удается получить не первый день! Объясняют отсутствием связи с Киевом. Это конечно аргумент. Но могут так тянуть долго, как и было в начале октября(аж 2 недели). "Умирающий еще и сопротивляется". :o

Это не аргумент, это вранье. Связь есть.
solomon123

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2014 21:40

Николай написав:
  yurmkr написав:Подскажите, сегодня жена принесла в банк вимогу№1 ей её подписал начальник, печать не ставил и сказал что входящий номер можно узнать через 2 дня позвонив им в банк по телефону, что делать? Требовать номер или перезвонить им на следующей неделе?
Спасибо.

Та же картина и в Одессе.

Экономисты, или начальники обязаны ставить на ваших вимогах штамп отделения, на котором указана дата. но без входящего. Это их святая обязанность. Входящий действительно можно узнать у них же на следующий день, или на горячей линии банка 0-800-500-011. Однако, этот номер без штампа отделения будет простой закорючкой, которую вы проставили сами себе. Вызывайте в отделение наряд и пусть милиция зафиксирует это нарушение и составит протокол "про відмову належної реєстрації заяви громадян".
solomon123

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2014 21:41

kos65 написав:
  solomon123 написав:
  yurmkr написав:Подскажите, сегодня жена принесла в банк вимогу№1 ей её подписал начальник, печать не ставил и сказал что входящий номер можно узнать через 2 дня позвонив им в банк по телефону, что делать? Требовать номер или перезвонить им на следующей неделе?
Спасибо.

Да, верно. В Отделениях банка ставят только штамп отделения, затем отсылают на регистрацию в главный офис. Входящий известен буквально через 15 мин. Чтобы наверняка. позвоните на следующий день в отделение, или на горячую линию банка. Вам скажут входящий номер. Штамп отделения обязателен, поскольку там есть дата. Если вам отказывают, то пригрозите вызвать наряд милиции и зафиксировать протоколом "відмову зареєструвати вимогу належним чином".

мне поставили штамп и номер сразу в отделении...Львов

Вам повезло. Во Львове больше порядка.
solomon123

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2014 21:42

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

solomon123 написав:Инфа из банка: в понедельник не откроют.

Это на горячей линии сказали? А когда откроют?
varlo

Подякував: 352 раз.
Подякували: 804 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лис, 2014 22:02

Инициативная группа.

Уважаемые вкладчики!
Инициативную группу организовали такие же вкладчики, как и вы. Среди нас нет юристов, экономистов, банковских работников. Поэтому, с оформлением документов возникли проблемы, в связи с Постановлением НБУ №540, а именно:
«Пункт 5. Банки зобов’язані обмежити видачу готівкових коштів у національній валюті через каси та банкомати в межах до 150 000 гривень на добу на одного клієнта».
«Пункт. 9. Уповноважені банки зобов’язані обмежити видачу (отримання) готівкових коштів в іноземній валюті з поточних та депозитних рахунків клієнтів через каси та банкомати в межах до 15 000 гривень на добу на одного клієнта в еквіваленті за офіційним курсом НБУ».
В связи с этими ограничениями, наши «вимоги» нужно корректировать. Более того, у каждого вкладчика своя история, поэтому нужен индивидуальный подход при оформлении документов для введения ВА. С гривневыми вкладами проще, с валютными сложнее. Все, кто уже оформил документы и отослал нам сведения, оставим без изменения. Всем, кто только начал процедуру, нужно писать «вимоги» в зависимости от суммы вклада. Мы выкладываем на сайте образцы всех «вимог» для всех случаев.
Вимога 1. ( для вкладів до 150 000 грн.)
Голові правління
ПАТ «Міський комерційний банк»
від _____________________
адреса______________________ Тел. ________________________

Вимога
про виконання зобов'язань по банківському договору.
Вимагаю повернути протягом одного банківського дня _______________ 2014р. (вказати день, коли ви прийдете за вашими грошима) мої кошти в повному обсязі згідно умов Договору № __________________ від ___________201__р. в сумі_____________ через касу банку в порядку, передбаченому п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено, що:
«3.3. Банки повертають вклади (депозити) та сплачують нараховані проценти у строки, що визначені умовами договору банківського вкладу (депозиту) між вкладником і банком.
За договором банківського вкладу (депозиту) незалежно від його виду банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника, крім вкладів, розміщених юридичними особами на інших умовах повернення, які встановлені договором».
У разі невиконання моєї вимоги про повернення вкладу (депозиту), вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку; а також повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком 9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280.
Дата підпис

Вимогу 1. зареєструвати у банку, обов’язково взяти копію з вхідним реєстраційним номером. Далі прийти за грошима в день, вказаний вами у вимозі. Гроші вам не віддають і письмове повідомлення також не надають. Тоді, в день, коли ви прийшли за грошима, треба надати другу вимогу.

Вимога 2. ( для гривневих вкладів до 150 000 грн.)
Голові правління
Від _________________________
Адреса_______________________
Тел. _________________________

Вимога
про надання письмового повідомлення про невиконання розрахункового документа.

Повідомляю вас про те, що сьогодні, ____________________ (дата), в день повернення моїх коштів згідно моєї Вимоги від _________________ вх. _______(вказати дату та вхідний № Вимоги 1) та згідно умов Договору № __________________ від _______ 2014р., мені було відмовлено в отриманні грошових коштів через касу банку в повному обсязі в сумі_____________ грн.
Вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги про повернення коштів із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також повідомити про дату взяття моєї вимоги на облік за позабалансовим рахунком №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 та згідно п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено:
«3.3. У разі невиконання (неналежного виконання) банком вимоги фізичної особи про повернення вкладу (депозиту) або його частини (документ на переказ/заява про повернення коштів тощо) (далі - вимога) банк зобов'язаний:
прийняти вимогу шляхом проставлення на ній: дати отримання, підпису уповноваженої особи, відбитка штампа банку та видачі фізичній особі письмового повідомлення про невиконання (неналежне виконання) цієї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку;
взяти вимогу на облік за відповідним позабалансовим рахунком».
Дата підпис

Вимогу 2 потрібно теж зареєструвати в банку, взяти копію. В той самий день, або якнайскоріше, потрібно направити скаргу до НБУ (див. нижче).

Вимога 1. ( для гривневих вкладів більше 150 000 грн.)
Голові правління
Від _____________________
Тел. ________________________

Вимога
Вимагаю повернути протягом двох банківських днів _________________ (вказати дві дати, коли ви прийдете за грошима) мої кошти в повному обсязі згідно умов Договору № __________________ від ___________201__р. в сумі_____________________________ через касу банку в порядку, передбаченому Р.1. п.5. Постанови НБУ №540 від 29 серпня 2014р. та п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено, що:
«3.3. Банки повертають вклади (депозити) та сплачують нараховані проценти у строки, що визначені умовами договору банківського вкладу (депозиту) між вкладником і банком.
За договором банківського вкладу (депозиту) незалежно від його виду банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника, крім вкладів, розміщених юридичними особами на інших умовах повернення, які встановлені договором».
У разі невиконання моєї вимоги про повернення моїх коштів, вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку; а також повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком 9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280.
Дата підпис

Вимогу 1. потрібно зареєструвати в банку, взяти копію з вхідним реєстраційним номером. Далі прийти до банку за грошима у останній з двох днів, які ви вказали у Вимозі 1. Гроші вам не віддають і письмове повідомлення також не надають. Тоді, потрібно надати Вимогу 2.

Вимога 2 (для гривневих вкладів більше 150 000 грн.)
Голові правління

Вимога
Повідомляю вас про те, що на протязі двох банківських днів, мені було відмовлено в отриманні моїх грошових коштів в повному обсязі через касу банку в сумі _____________________________ грн. згідно моєї Вимоги від _________________ вх. _______(вказати дату та вхідний № Вимоги 1) та згідно умов Договору № __________________ від _______ 2014р.
Вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги про повернення коштів із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також повідомити про дату взяття моєї вимоги на облік за позабалансовим рахунком №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 та згідно п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено:
«3.3. У разі невиконання (неналежного виконання) банком вимоги фізичної особи про повернення вкладу (депозиту) або його частини (документ на переказ/заява про повернення коштів тощо) (далі - вимога) банк зобов'язаний:
прийняти вимогу шляхом проставлення на ній: дати отримання, підпису уповноваженої особи, відбитка штампа банку та видачі фізичній особі письмового повідомлення про невиконання (неналежне виконання) цієї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку;
Дата підпис

Вимогу 2 потрібно теж зареєструвати в банку, взяти копію. В той самий день, або якнайскоріше, потрібно направити щодо цього скаргу до НБУ.
ВИМОГИ ДЛЯ ВАЛЮТНИХ ВКЛАДІВ.
Валютні вкладники мають право отримувати щоденно 15000 грн = приблизно 1100 дол. та приблизно 800 євро. Тож, потрібно розбити суму вашого вкладу на декілька днів, які вказати у Вимозі 1. Наприклад, сума вкладу 15 000 дол. Потрібно розбити її на 14 днів, тобто у Вимозі 1 вказати всі 14 днів, на протязі яких ви, начебто, будете забирати кошти. Звичайно, ходити в банк щоденно не потрібно, коштів немає. Але, вказати дати в у Вимозі 1 необхідно. У останній день, вказаний вами у Вимозі 1, ви приносите Вимогу 2, реєструєте її. Далі – скарга до НБУ. Не забувайте, що у валютних договорах вимога про повернення грошей повинна бути зареєстрована за 3 банківські дні до дня повернення коштів, тобто, перший день вашого приходу за грішми повинен бути через 3 дні після реєстрації Вимоги 1. Ці дати вираховуйте уважно.

Вимога 1. (для валютних вкладів).
Голові правління
Від _____________________
Тел. ________________________

Вимога

Вимагаю повернути протягом _______________ 2014р. (вказати всі дні) мої кошти в повному обсязі згідно умов Договору № __________________ від ___________201__р. в сумі________________________ через касу банку в порядку, передбаченому Р.1. п.9. Постанови НБУ №540 від 29 серпня 2014р. та в порядку, передбаченому п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено, що:
У разі невиконання моєї вимоги про повернення вкладу (депозиту), вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку; а також повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком 9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280.
Дата підпис

Вимогу 1. зареєструвати у банку, обов’язково взяти копію з вхідним реєстраційним номером. Далі прийти за грошима в останній день, вказаний вами у Вимозі 1 і надати Вимогу 2.
Вимога 2. ( для валютних вкладів)
Голові правління

Вимога

Повідомляю вас про те, що протягом ____________________ (вказати всі дати, викладені вами у Вимозі 1), мені було відмовлено в отриманні грошових коштів через касу банку в повному обсязі в сумі_________________________, згідно моєї Вимоги від _________________ вх. _______(вказати дату та вхідний № Вимоги 1) та згідно умов Договору № __________________ від _______ 2014р.,
Дата підпис

Вимогу 2 потрібно теж зареєструвати в банку, взяти копію. В той самий день, або якнайскоріше, потрібно направити щодо цього скаргу до НБУ.

Скарга до НБУ (для всіх вкладників).

Голові НБУ
Гонтарєвій В.О.
від вкладника ПАТ «Міський комерційний банк»
ПІБ.__________________________________
Адреса_________________________
Тел.________________________

Скарга
про порушення законодавства у сфері банківської діяльності

Повідомляю вас про те, що ПАТ «Міський комерційний банк» відмовляється надати мені письмове повідомлення про невиконання (неналежне виконання) моєї вимоги про повернення коштів із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також відмовляється повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком №9806.
Таким чином, ПАТ «Міський комерційний банк» Банк грубо порушує "Інструкцію про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затверджену Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 стосовно позабалансового рахунку №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку" та порушує вимоги п.3.3. Постанови НБУ «Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516.
Прошу керівництво НБУ здійснити законні заходи реагування щодо порушень чинного законодавства України з боку ПАТ «Міський комерційний банк» та примусити керівництво банку надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги та примусити обліковувати мою вимогу на позабалансовому рахунку 9806.

Додатки (копії):

1. Договір банківського вкладу № _________________ від __________ 201_р.
2. Виписка про залишок на банківському рахунку ( тобто, документальне підтвердження суми вкладу, яку ви вказали у Вимозі 1 та 2, і яку банк вам не віддав).
3. Вимога 1 від _____________2014р. вх. № ___________________.
4. Вимога 2 від ______________2014р. вх. № ____________________.
Дата підпис

Для регіонів ситуація надскладна. Куди йти і що робити, коли відділення позакривали, а гроші перевели за сотні кілометрів? Рекомендуємо такий план ваших дій:
1. Якщо у вас є відділення банку, то в ньому треба зареєструвати дві Вимоги (див. вище), а скаргу до НБУ надіслати замовним листом з описом та повідомленням.
2. Якщо відділення немає, то потрібно на гарячій лінії банку 0 800 500-011 дізнатись, куди і на яку адресу перекинули ваші гроші. Надіслати на цю адресу тільки Вимогу 2 і відправити її поштою замовним листом з описом (опис – це суть вашої вимоги – надання письмового повідомлення про невиконання розрахункового документа та облікування його на рахунку 9806), та повідомленням про вручення.
3. На адресу НБУ відіслати скаргу, також замовним листом з описом ( про невиконання Постанови НБУ від 17.06.2004 р. №280 стосовно позабалансового рахунку №9806), та повідомленням про вручення. До НБУ, в якості додатку по документам, замість Вимоги 1, відправити копію вашої любої заяви, яку ви писали раніше, з проханням про виплату вашого вкладу.
4. Нам, в Київ, відіслати СМС, або на ел. пошту avrora0505@gmail.com реквізити обох поштових квитанцій, а також ПІБ, № та дату Договору вкладу, суму вкладу, № телефону.

Вимога 2. (для регіонів).
Голові правління
Вимога

Повідомляю вас про те, що мені було відмовлено в отриманні грошових коштів через касу банку в повному обсязі в сумі_________________ згідно моєї заяви (вимоги) від _________________2014р. вх. _______(вказати дату та вхідний № любої вашої попередньої заяви про повернення коштів) та згідно умов Договору № __________________ від _______ 2014р.
Додаток.
Копія заяви від __________________201__р., вх. № _________________
Дата підпис

Скарга до НБУ (для регіонів)
Голові НБУ
Гонтарєвій В.О.
від вкладника ПАТ «Міський комерційний банк»
ПІБ.__________________________________
Адреса_________________________
Тел.________________________

Скарга
про порушення законодавства у сфері банківської діяльності

Повідомляю вас про те, що ПАТ «Міський комерційний банк» відмовляється надати мені письмове повідомлення про невиконання (неналежне виконання) моєї вимоги про повернення коштів із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також відмовляється повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком №9806.
Таким чином, ПАТ «Міський комерційний банк» Банк грубо порушує "Інструкцію про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затверджену Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 стосовно позабалансового рахунку №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку" та порушує вимоги п.3.3. Постанови НБУ «Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516.
Прошу керівництво НБУ здійснити законні заходи реагування щодо порушень чинного законодавства України з боку ПАТ «Міський комерційний банк» та примусити керівництво банку надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги та примусити обліковувати мою вимогу на позабалансовому рахунку 9806.

Додатки (копії):

1. Договір банківського вкладу № _________________ від __________ 201_р.
2. Виписка про залишок на банківському рахунку ( тобто, документальне підтвердження суми вкладу, яку ви вказали у Вимозі 2, і яку банк вам не віддав).
3. Заява від _____________2014р. вх. № ___________________.
4. Вимога від ______________2014р. вх. № ____________________.
Дата підпис

Мы, ИГ, продолжаем консультировать на Никольско-Слободской, 2в, отд. №1, м. Левобережная, возле центра НОВУС. Бланки Вимог и Скарги мы вам дадим. Можно также консультироваться по телефонам ИГ:
050-747-98-64 – Оксана
066-411-20-94 – Татьяна
095-073-17-14 – Антон
050-189-06-03 – Олег
Все наши усилия направлены на то, чтобы собрать сведения в коллективную таблицу и показать НБУ, ГПУ, АП, МВД, СМИ огромную сумму долга ССВ перед вкладчиками. нам нелегко, поскольку мы - добровольцы и работаем с утра до вечера для все Украины.
Для таблицы нам нужны ФИО, № и дата Договора про вклад, дата и вх. № «Вимоги 2» и «скарги" до НБУ, сумма вклада, № телефона. Эл. почта для отправки сведений avrora0505@gmail.com
Заморочек столько, что пухнет голова. Дай бог, чтобы все это закончилось 24 ноября.
solomon123

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2014 07:04

Николай написав:
Спасибо.

Звонить надо на горячую линию банка каждый день и уточнять включена ли связь из головного банка с отделением в вашем городе. В Днепре та же ситуация. Думаю банк намеренно "ставит палки в колеса клиентам"-чтобы не обращались в суды и не писали требований с жалобами. "Жалкое поведение тонущего банка"! :mrgreen:
Tando

Подякував: 1451 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2014 11:57

Отказ выдачи депозита

Большое спасибо ИГ за работу. Вопрос: если заявление об отказе выдачи депозита в регионах некому отнести, отделение резко закрыли, никому ничего не сообщая. Что тогда делать? Ехать в Киев в центральный офис или можна почтой? Пожалуйста, напишите для тех, кто находится в регионах. Спасибо.
1505

Подякував: 94 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2014 13:41

Tando написав:
  Николай написав:
Спасибо.

Звонить надо на горячую линию банка каждый день и уточнять включена ли связь из головного банка с отделением в вашем городе. В Днепре та же ситуация. Думаю банк намеренно "ставит палки в колеса клиентам"-чтобы не обращались в суды и не писали требований с жалобами. "Жалкое поведение тонущего банка"! :mrgreen:

Связь с Киевом есть. Вас обманывают. Ваши начальники обязаны поставить на вимогах ШТАМП отделения, на котором зафиксирована дата. Только подпись начальника - это грубое нарушение "Закона про звернення громадян". Входящий они уже знают через 15 мин. То, что в регионах так поступают с вкладчиками плохая примета. Значит введение ВА очень проблематично. Очень! Надо активизироваться максимально. Надо успеть к 20 ноября наполнить коллективную таблицу по уши.
solomon123

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 лис, 2014 13:43

1505 написав:Большое спасибо ИГ за работу. Вопрос: если заявление об отказе выдачи депозита в регионах некому отнести, отделение резко закрыли, никому ничего не сообщая. Что тогда делать? Ехать в Киев в центральный офис или можна почтой? Пожалуйста, напишите для тех, кто находится в регионах. Спасибо.

Все рекомендации ИГ для регионов на стр. 1710. Вы не должны писать заявление, а ВИМОГУ! Заявление рассматривают 30 дней.
solomon123

Профіль

#<1 ... 17081709171017111712 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор