la9 написав:Скажите, а в депозите Добробут начисление %% в первый день месяца или в день открытия депо?
На такой вопрос предст. банка в форуме не отвечал мне, колл-центр голосом неуверенно сказал, что в день открытия, я перепроверил в чате Маркета, там более уверенно сообщили, что в календарный день открытия.
la9 написав:Скажите, а в депозите Добробут начисление %% в первый день месяца или в день открытия депо?
На такой вопрос предст. банка в форуме не отвечал мне, колл-центр голосом неуверенно сказал, что в день открытия, я перепроверил в чате Маркета, там более уверенно сообщили, что в календарный день открытия.
vak, перепрошую! Була впевнена, що вже відповіла вам. Відповідно до прикладу, який ви навели, 16-го числа.
Тобто, vak, la9, проценти виплачуються у дату відкриття вкладу.
Sergiys2009 написав:Есть возможность пополнять чужую карту "Штука" с помощью "FIDO Wallet" без комиссий.
Тарифи пункт 11....з 23 жовтня 2014 року.
Щось мені ці тарифи грабіжницькими виглядають, нє?
Будь ласка, поясніть, що маєте на увазі? Якщо мати картку активовану до гаманця картку "Штука" (тут її можна замовити та про неї почитати ), то поповнення гаманця без комісій. До речі, з 23.10 в тарифах коректувалися лише значення лімітів у зв`язку з постановою НБУ.