fedot написав:я описал ПРИМЕР по банку, в котором ввели ВА несколько месяцев назад и В КОТОРОМ ВЫПЛАЧИВАЮТ ВО ВРЕМЯ ВА ВКЛАДЫ, которые закончились ПРИ ВА.
выплаты во время ВА лимитрованы границей 200тгрн? Насколько я понимаю, во время ВА деньги выплачиваются из средств банка (не из фонда), а 200тыс - это лимит по выплатам из фонда. это так?
roxy написав:А что вы там спрашивали? Внесли ли вас в реестр?
лично я спросил остаток. Без понятия был сколько денег на счету
Так Вы дозвонились в ФГВФЛ по номеру 0-800-308-108 и Вам уже сказали, что Вы в реестре и сумму к выплате? Или Вы в банк звонили по горячей линии 0-800-500-011?
Головна сторінкаНовини ПОВІДОМЛЕННЯ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ЩОДО ПОШУКУ ПОТЕНЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО БАНКУ ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК»
На підставі постанови Правління Національного банку України від 20.11.2014 року №732 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 20.11.2014 прийнято рішення № 124 про запровадження з 21.11.2014 тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» (код ЄДРПОУ 34353904, МФО 339339, місцезнаходження: вул. Солом’янська, 33, м. Київ, 03141, Україна).
У зв’язку з цим Фонду гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення пошуку потенційних інвесторів, що можуть бути залучені до виведення банку з ринку.
Фонд пропонує потенційним інвесторам такі способи виведення банку з ринку:
1) відчуження всіх або частини активів і зобов’язань банку на користь приймаючого банку;
2) створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов’язань банку;
3) продаж банку в цілому.
Фондом здійснюється прийом документів від потенційних інвесторів для визнання їх кваліфікованими, у тому числі отримання згоди про можливість участі у конкурсі та цінової пропозиції до 15.12.2014, не пізніше 16:00.
fedot написав:я описал ПРИМЕР по банку, в котором ввели ВА несколько месяцев назад и В КОТОРОМ ВЫПЛАЧИВАЮТ ВО ВРЕМЯ ВА ВКЛАДЫ, которые закончились ПРИ ВА.
выплаты во время ВА лимитрованы границей 200тгрн? Насколько я понимаю, во время ВА деньги выплачиваются из средств банка (не из фонда), а 200тыс - это лимит по выплатам из фонда. это так?
200 тыс. - это сумма гарантированна государством, Вы больше, чем эта сумма не получите, хоть из банка, хоть из Фонда.