Андрій-клієнт
1. В поважному товаристві не прийнято тикати.
2. Щоб отримати відповідь на питання - необхідно для початку його чітко сформулювати. В чому суть проблеми?
|
|
![]() Андрій-клієнт
Спробую популярно пояснити. Картка "Універсальна" буває з кредитним лімітом і без кредитного ліміту. Якщо оформили без кредитного ліміту - що вам не подобається? з.і. Для багатьох за щастя картка з пільговим періодом та кредитним лімітом. з.з.і. Сподіваюсь, звичайний шрифт розумієте, бо самі чомусь пишете тільки жирним курсивом. Востаннє редагувалось V2 в Нед 07 гру, 2014 17:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() Андрій-клієнт, так підіть до них: нехай Вам випустять карту для виплат і відсотки по депо нехай на неї виплачують. А універсалка хай буде....в хазяйстві пригодиться.
![]() В першому повідомленні я нікому не "тикав"!!! А ще в поважному товаристві оленями не "кидаються"!!! Проблема і суть питання в тому що "ПРИХВАТ-банк" має до карти яку я відкрив у А-банку, і як взагалі це можна зрозуміти - Дякуємо, що оформили карту «Універсальна GOLD» від ПриватБанку??? (я ніколи перший не тикаю і не обзиваю, ніколи!!!)
![]() Ответ, на мой взгляд, заключается в том, что А-Банк является банком -партнером Привата. Правда, я сам не знаю точно глубину и степень этого партнерства. ![]() Будучи клиентом А-Банка, я не могу открыть в нем кредитку, если она уже открыта в Привате. Однако решается это очень просто через горячую линию Привата обнулением кредитного лимита по их карте. В СМС, приходящих мне из А-Банка, отправителем почему-то оказывается Приват-банк, ИБ А-Банка называют Приват24 и т.д. Однако я не заморачиваюсь, поскольку с Приватом меня связывает только карта для льготного проезда в метро (и никаких финансовых обязательств). Если и вы не имели никаких "сношений "с Приватом, то можете спать спокойно ... ![]() ![]() Re: А-Банкэх ..молодежь...) забегает на ветку с криками ( множество знаков восклицательных , курсив , жирный текст )..и это в диалоге с пользователями ресурса( на каком основании ???) , так как тут представителя банка не бывает , а когда отвечаешь словами с его же лексикона - стает в позу обиженного ..
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|