|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 27 кві, 2009 19:02
квестор написав:...Угорська "мама" повідомила про фактичну оплату додаткової 800млн. емісії української доньки.. ...Угорська "мама" отримала від ЄБРР 200млн. євро ( раніше 1,8млрд влив уряд) Резюме: пацієнт ОТП переводиться у палату №Б.. Джек, мої співчуття... 
я бы вообще не рассматривал это как позитив – те 1,8 млрд. – это деньги МВФ, 200 млн. – кредит ЕБРР и эти кредиты нужно будет отдавать. Венграм не дали залезть в гроб – слишком много было бы шума и неизвестно, как бы отразилось на финансах Европы. Я так понял, группе дают время «перегруппироваться» и неизвестно как это отразится на Украине, потому что в пассивах ОТП Украина под видом средств юрлиц , в основном, находятся денюжки мамы, и если они вообще окажуться сволочами, то будут замещать эти пассивы «юрлиц» на деньги граждан Украины и будут потихоньку выводить свои вложения назад.
Позитивные сигналы в плане ОТП могли бы быть: влияния в уставной капитал, повышательный тренд курса акций, восстановление экономик в странах присутствия, Папа Римский стал председателем правления и тд.
Востаннє редагувалось Jack Levine в Пон 27 кві, 2009 19:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 19:24
asu95 написав:квестор написав:Farr написав:"ЩОДО РОЗКЛАДКИ "ЯЄЦЬ ПО КОРЗИНАХ""
Як говориться - "на вкус и цвет товарища нет" , На разі працюю - А - з "Кредобанком" : - платежі проводить оперативно(гривня та валюта), - проблем з отримання з готівкою (сум) немає, - депозити віддають вчасно, - настрій в працівників хороший, - реклама "ненав"язчива"
Б- "УкрексIмбанк" -все те саме, що і у "Кредобанку", але Укрексім - "махіна" і рішення приймають помаліше
Переваги першого в тому, що власник - великий польський державний банк, а переваги другого, що він державний... У Вас хороший смак.. 
зная какие кредиты кредо давал и кому и как его на онале застукали год назад , я бы так не говорил
..нагадаю лише, що з тих часів поляки зробили певні кроки..
- замінили менеджмент..
- сформували резерви..
- збільшують на 1млрд грн статутний капітал( це при активах-6млрд....порівняйте пропорцію додаткової капіталізації , наприклад з Укрсоцом, Укрсибом або ОТП...)
а свої "скелети у шафі" є у кожного пацієнта.... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 19:54
Andreas написав:tovmavrov написав:квестор написав:...уточнюю, ДЕРЖАВНІ російські банки ..а стосовно політичної складової....вона присутня ( правда в різній степені) у будь - якому великому бізнесі..незалежно від географії... 
державні - тут я сперечатись не буду. особливо через ВТБ заливають кошти в російську економіку. але нам, відчуваю, не дадуть, будуть тільки забирати поки що  політика - вона кругом. але ризики російських банків в рази більші, ніж італійських, австрійських, французьких, які прийшли просто заробляти більшу маржу чим на рідних ринках 
Надеялся, что сотрудники "Ерсте Банк" все же читают банковские новости.  Цитата: ВТБ Банк увеличивает уставной капитал на 770 млн. гривен http://www.epravda.com.ua/press/49dc7e1 ... iew_print/"Проминвестбанк" в ближайшие 2-3 месяца, при участии российского "Внешэкономбанка", планирует выдать кредитов реальному сектору экономики Украины на 0,5 млрд. долл. (в эквиваленте). http://www.unian.net/rus/news/news-308709.html
вибачте, але тут головне правильна подача новини ) і більше заголовка зазвичай не читають, але пробігшись очима по тексту ))))
770 млн. в кап ВТБ - випуск акцій, їх ще мають купити... якщо мама купить - тоді нормально  тим паче статутний піде на резерви в основному, судячи по ситуації загалом, що склалась
щодо ПІБа - то також читаємо статтю...
"В настоящее время мы собрали заявок на 0,3 млрд. долл. Я думаю, тут будет два пути: или синдицированные займы вместе с акционерами, или выдача собственных займов на сумму чуть больше 100 млн. долларов в одни руки, то, что нам позволяет регулятивный капитал», - сказал В.ЮТКИН.
По его словам, банк рассматривает заявки на кредитование таких предприятий как "Мотор Сич", "Запорожтрансформатор" и еще несколько крупных предприятий, деятельность которых связана с Россией. В частности, планируется выдавать кредиты, в основном, тем предприятиям, около 50% экспорта которых идет на Россию и в то же время большое количество комплектующих закупается в России."
загалом гроші дають окремим великим підприємствам, від яких залежить життя закредитованих в РФ Внєшекономбанком підприємств... вливання живих коштів в той самий МСБ не буде... отаке
з.і. нічого не маю проти, щоб ці банки вистояли - від цього залежимо ми всі також, система все-таки...
-
tovmavrov
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 20:28
Очень и очень уважаю+респект, не ожидалл такого от сотрудников эрст, самое прикольно что у меня 2депа у них лежат также как и у ВТБ 
-
Kent
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 21:30
Голова правління Укрсоца Б.Тімонькін повідомив про отримання від "мами" 500млн.грн капіталу в процесі додаткової емісії...що з урахуванням отриманого у грудні 150млн.д синдикату дозволяє з певною надією дивитись на його майбутнє...
...ще один мешканець палати №Б -Прокредит теж збільшує статуний капітал у 1,5
рази...
...24квітня на зборах акціонерів Кредобанку було затверджено результати додаткової емісії на загальну суму 1млрд 24млн 100тис.грн.., що закріплює даного пацієнта у почесній палаті №А..(не підвели мене ляхи !)
ПС. Звертаю увагу шановної громади, що подібними хорошими новинами нас тішать майже виключно іноземці.......стає соромно за наших "олігархів" і дуже тривожить доля їхніх "пацієнтів"... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 21:52
Квестор прювет 
-
Kent
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 21:53
квестор написав:...Угорська "мама" повідомила про фактичну оплату додаткової 800млн. емісії української доньки.. ...Угорська "мама" отримала від ЄБРР 200млн. євро ( раніше 1,8млрд влив уряд) Резюме: пацієнт ОТП переводиться у палату №Б.. Джек, мої співчуття... 
Вот так радостное известие! Кстати Квесторе, в ЭП в таблице ОТП поместили в группу задовильных. Но меня больше беспокоит кмментарий Джека. Есть ли в его словах та тревога, на которую следует обратить внимание: Jack Levine написав:я бы вообще не рассматривал это как позитив ..... Я так понял, группе дают время «перегруппироваться» и неизвестно как это отразится на Украине, потому что в пассивах ОТП Украина под видом средств юрлиц , в основном, находятся денюжки мамы, и если они вообще окажуться сволочами, то будут замещать эти пассивы «юрлиц» на деньги граждан Украины и будут потихоньку выводить свои вложения назад..
И еще до Квестора: квестор написав:ПС. Звертаю увагу шановної громади, що подібними хорошими новинами нас тішать майже виключно іноземці.......стає соромно за наших "олігархів" і дуже тривожить доля їхніх "пацієнтів"... 
Т.е. и Приват и Пумб.............  Короче все так плохо?
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 22:16
Из украинских банков ПУМБ имеет наилучшие шансы не только выжить, но и развиваться. Juszczak ( в кириллице набрать не удается, все другая фамилия вылезает  ) - это голова.
-
Sir John
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 22:25
petra1000 написав:квестор написав:...Угорська "мама" повідомила про фактичну оплату додаткової 800млн. емісії української доньки.. ...Угорська "мама" отримала від ЄБРР 200млн. євро ( раніше 1,8млрд влив уряд) Резюме: пацієнт ОТП переводиться у палату №Б.. Джек, мої співчуття... 
Вот так радостное известие! Кстати Квесторе, в ЭП в таблице ОТП поместили в группу задовильных. Но меня больше беспокоит кмментарий Джека. Есть ли в его словах та тревога, на которую следует обратить внимание: Jack Levine написав:я бы вообще не рассматривал это как позитив ..... Я так понял, группе дают время «перегруппироваться» и неизвестно как это отразится на Украине, потому что в пассивах ОТП Украина под видом средств юрлиц , в основном, находятся денюжки мамы, и если они вообще окажуться сволочами, то будут замещать эти пассивы «юрлиц» на деньги граждан Украины и будут потихоньку выводить свои вложения назад..
И еще до Квестора: квестор написав:ПС. Звертаю увагу шановної громади, що подібними хорошими новинами нас тішать майже виключно іноземці.......стає соромно за наших "олігархів" і дуже тривожить доля їхніх "пацієнтів"... 
Т.е. и Приват и Пумб.............  Короче все так плохо?
1) Ну, я з "інвестиційними" компаніями не конкурую.....бо, з "Родоводом" партнером не був, акції "Надр" не купував і гроші клієнтів на депозит у "Київ" теж не клав.....при таких їх " досягненнях" навіть і коментувати черговий опус у ЕП вважаю зайвим...
2) Схоже , що дісно у депо юриків ОТП є велика частка грошей "мами"...але не поділяю тривоги ...."деньги граждан Украины" знаходяться у матрасах і ячейках і на рахунки пацієнтів будуть повертатись дуже довго і неохоче...
3) Крім Привата і ПУМБа(які є справді банками) люди ще багато контор із вивіскою "банк" вважають банками....завжди мене це дивувало..
...рятувати будуть пріоритетні напрямки бізнесу...а не "пилососи" та "розрахункові центри"...
ПС. Приват-у коридорі, ПУМБ- палата№В...без змін.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2009 22:29
Sir John написав:Из украинских банков ПУМБ имеет наилучшие шансы не только выжить, но и развиваться. Juszczak ( в кириллице набрать не удается, все другая фамилия вылезает  ) - это голова.
Щось засидівся цей кунг-фуіст на старті...я чекав більшого "драйву" і змін від нього...маю надію, що все таки покаже клас.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|