Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 234235236237238 ... 1612>
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:32

Alexa написав:
Звичайно..в Г....
Можливо хтось і повірив, що у Мінфіні не розрізняють Хрещатик і Київ....але тільки не "квестор"...

Железный аргумент :lol: ну это читать вообще вмешно... Это при том, что банк выдает досрочно вклады по желанию вкладчика и не просит слезно продлевать... Просто мега вывод, ухаха........

Пан знає хто є лідером ринку муніципальних облігацій в Україні ?? ..правильно-Хрещатик....А пан знає , що для випуску облігації потрібно отримати дозвіл Мінфіну ?? Може підказати, який банк успішно "допомагає" містам "усьо порєшать з Мінфіном"...чи самі здогадаєтесь ?? Тому у мене пояснення , що Мінфін переплутав з кимось Хрещатик викликає не просто сміх а РЕГІТ...
:lol:
...крім того шкандалю..на стелі були якісь невиразні узори...тому і Г...
..буду радий помилятись... :roll:
Востаннє редагувалось квестор в П'ят 01 тра, 2009 18:39, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:36

квестор написав:
idontbite написав:Прокредит теж став Г?
Пардон..."отряд не заметил потери бойца"...Вже є.. у В... :wink:

поменяйте номера 9 с номером 23..... у правекса очень качественный кредитный портфель.... а у поляков большие проблемы дома.... у них только 60 000 000 000 долларов ипотечных кредитов у физиков.... прикольно да? скоро думаю польша станет второй венгрией.... или второй украиной кому что больше нравится..... :oops:
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:40

Пан знає хто є лідером ринку муніципальних облігацій в Україні ?? ..правильно-Хрещатик....А пан знає , що для випуску облігації потрібно отримати дозвіл Мінфіну ?? Може підказати, який банк успішно "допомагає" містам "усьо порєшать з Мінфіном"...чи самі здогадаєтесь ??

Ну так власне... Пану підказати хто допоможе банку порєшати його можливі проблеми? Дефолт банку = внутрішний дефолт країни, чи я помиляюсь?

Вважаю його стабильність не набагато нижча за Ощад і Ексіім.
Alexa

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:44

убийца эфира написав:
квестор написав:

поменяйте номера 9 с номером 23..... у правекса очень качественный кредитный портфель.... а у поляков большие проблемы дома.... у них только 60 000 000 000 долларов ипотечных кредитов у физиков.... прикольно да? скоро думаю польша станет второй венгрией.... или второй украиной кому что больше нравится..... :oops:
.....і не подумаю :!: ....колега "Пурс" вважає , що Польща( разом із Чехією і Словаччиною) найкраще у Східній Європі пройдуть кризовий період ....і я з ним згоден... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:47

Alexa написав:
Пан знає хто є лідером ринку муніципальних облігацій в Україні ?? ..правильно-Хрещатик....А пан знає , що для випуску облігації потрібно отримати дозвіл Мінфіну ?? Може підказати, який банк успішно "допомагає" містам "усьо порєшать з Мінфіном"...чи самі здогадаєтесь ??

Ну так власне... Пану підказати хто допоможе банку порєшати його можливі проблеми? Дефолт банку = внутрішний дефолт країни, чи я помиляюсь?

Вважаю його стабильність не набагато нижча за Ощад і Ексіім.

...звичайно ймовірність банкрутства практично відсутня...але навіщо мені ці СТРЕСИ ? ..і клієнтам також... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:05

Уважаемый КВЕСТОР!

Интересен феномен Полтава-банка: как этот малыш умудряется удерживаться наплаву, да еще и платежи день-в-день переводить?...
С чего он живет?...

Повторю свой вопрос. Как Вам этот пациент?
Savvatiy

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:28

Jack Levine написав:Квестор, скажи пожалуйста, чего так греки (универсам и пирейюс) далеко сидят, что у них не так? ... А венгры всего на 3 ступени ниже шведов - как-то не гармонично смотрятся)))

Грецький Центробанк не рекомендував своїм підопічним сильно перейматись доньками.....а от для угорців виживання української доньки є практично питанням життєво важливим.....занадто вона їм "дорога"... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:33

Savvatiy написав:Уважаемый КВЕСТОР!

Интересен феномен Полтава-банка: как этот малыш умудряется удерживаться наплаву, да еще и платежи день-в-день переводить?...
С чего он живет?...

с обналов и валютообменных операций
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:35

Savvatiy написав:Уважаемый КВЕСТОР!

С чего он живет?...

Те що брикається - це добре....але я вирішив на найближчі кілька місяців дискваліфікувати УСІХ аборигенів( крім державних)...."до вияснєнія"...
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:37

квестор написав:
убийца эфира написав:
квестор написав:

.....і не подумаю :!: ....колега "Пурс" вважає , що Польща( разом із Чехією і Словаччиною) найкраще у Східній Європі пройдуть кризовий період ....і я з ним згоден... :wink:

буду рад если вы окажетесь правы а я нет..... но макропоказатели польши ужасны... думаю месяца 2-3 и мы услышим о польше нехорошую информацию....
Унуноктий

Профіль

#<1 ... 234235236237238 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор