|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:30
квестор написав: Палата №В- це не проблема ! Це лише більш ризиковано ...але це справді Банк і він ЖИВИЙ ! Проблеми дві : ...донедавна-виключно іпотечна спеціалізація...і будь яка колись нормальна застава зараз вже м"яко кажучи..не дуже нормальна. ..друга і головна - власниками є пул інвесторів які вирішили спекульнути на ризикованому ринку...вважаю , що ризик розчарування в майбутній прибутковості даної інвестиції є високим....з усіма наслідками, себто їх згортанням.. 
Щоб не затягувати дискусію, пропоную Вам запам’ятати її, і перевірити результат наприкінці року.
Мій прогноз: до кінця року Платінум купить (і якщо вспіє, приєднає до себе) великі банківські підрозділи, та займе впливове місце серед універсальних банків.
-
5.5.
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:30
...так я теж про банки..але ж як уникнути впливу краси ?
...трішки надірвався...17% капіталу отримала держава....взагалі мені, особисто, ці поглинання не подобаються...сам же Фортіс на цьому і згорів разом з Королівським Шотландцем....
Всегда ценил в наших западных соотечественниках хдоровое чувство юмора
Да, поделились мальца с государством (или государство с ними).
А по поводу лав стори Фортиса и РБС...Так я в плохие приметы не верю.
Хотя Родовиду это не помогло
сначала у Шпака магнитофон, теперь у посла медальйон

-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:35
Alexa написав:Кстати возобновлена програма кредитования под депозиты...
ИЗВИНИТЕ конечно, но кредитование под залог депозита -это лохотрон! 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:36
квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:idontbite написав:Прокредит теж став Г?
Пардон..."отряд не заметил потери бойца"...Вже є.. у В... 
поменяйте номера 9 с номером 23..... у правекса очень качественный кредитный портфель.... а у поляков большие проблемы дома.... у них только 60 000 000 000 долларов ипотечных кредитов у физиков.... прикольно да? скоро думаю польша станет второй венгрией.... или второй украиной кому что больше нравится..... 
.....і не подумаю  ....колега "Пурс" вважає , що Польща( разом із Чехією і Словаччиною) найкраще у Східній Європі пройдуть кризовий період ....і я з ним згоден...  буду рад если вы окажетесь правы а я нет..... но макропоказатели польши ужасны... думаю месяца 2-3 и мы услышим о польше нехорошую информацию....
Та ну їх ці макропоказники...та й мікро теж..Польща ще не у зоні євро ? Здається-ні . У Центробанку друкарський вестат працює ? Думаю для свого найбільшого і практично державного банку надрукують злотих цих.....а Кредо - це ЄДИНА закордонна донька...а , що роблять з єдиною донькою? ..правильно- БАЛУЮТЬ і ОБЕРІГАЮТЬ.... ...До речі, може порівняєте самі додаковий 1 млрд грн Кредо і наприклад 1,275 млрд найближчого конкурента Укрсиба ..по відношенню до активів...у скільки там РАЗІВ поляк ліпше капіталізувався за хранцуза..??? ..бо, мені ліньки... 
встречное предложение учитываем 35% доля депо физиков кредо к 14% доля депо физиков в укрсибе.... посчитайте у вас это лучше получается.....
Змушуєте працювати.. Порахував..втрату депо фізиків за квартал.. ...Укрсиб..-10,8% ...Кредо.....-8,4% Пропоную здатись... 
ОК 
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:40
квестор написав:Savvatiy написав:В то же время, квестор, у укрсиба балансовый капитал не так уж сильно упал (4590), как у кредо (АЖ 73 миллиона грн) - состоянием на 1 марта 2009 http://tables.finance.ua/ru/finresА разница в активах "только" в 9 раз. Конечно, все интеллегентные люди читали Бальзака и знают, что хранцузы жадны, однако при прочих равных, падение кредо видится пока более сильным. Или быть может, Укрсиб мухлюет со списанием?...
Я не згоден... ...за моїми власними спостереженнями полячки красивіші за француженок ..і без варіантів... ПС. ..резерви у пропорціях до активів теж були ліпші, отримаємо звітність за квартал порівняємо тенденцію...звідси і "капітальні проблеми"... ...щось усі забули за №1 на ринку іпотеки у хранцуза....а ціни продовжують падати... ..але це добре( що забули) ...бо, він мені теж подобається.. 
Кстати, буду признателен, если подскажете, где Вы находите достоверные данные по резервам.
Кроме инсайдерской инфы
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:51
Savvatiy написав:...так я теж про банки..але ж як уникнути впливу краси ? ...трішки надірвався...17% капіталу отримала держава....взагалі мені, особисто, ці поглинання не подобаються...сам же Фортіс на цьому і згорів разом з Королівським Шотландцем.... Всегда ценил в наших западных соотечественниках хдоровое чувство юмора Да, поделились мальца с государством (или государство с ними). А по поводу лав стори Фортиса и РБС...Так я в плохие приметы не верю. Хотя Родовиду это не помогло сначала у Шпака магнитофон, теперь у посла медальйон 
Та не західний я...
А стосовно поглинань є нездорова тенденція...Комерц теж Дрезденом давиться....ще можна згадати погане самопочуття провідних американців після ковтання Мерін Лінча і Беар Стріма...тенденція однако.... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:56
квестор написав:Savvatiy написав:...так я теж про банки..але ж як уникнути впливу краси ? ...трішки надірвався...17% капіталу отримала держава....взагалі мені, особисто, ці поглинання не подобаються...сам же Фортіс на цьому і згорів разом з Королівським Шотландцем.... Всегда ценил в наших западных соотечественниках хдоровое чувство юмора Да, поделились мальца с государством (или государство с ними). А по поводу лав стори Фортиса и РБС...Так я в плохие приметы не верю. Хотя Родовиду это не помогло сначала у Шпака магнитофон, теперь у посла медальйон 
Та не західний я... А стосовно поглинань є нездорова тенденція...Комерц теж Дрезденом давиться....ще можна згадати погане самопочуття провідних американців після ковтання Мерін Лінча і Беар Стріма...тенденція однако.... 
зато какие у Парибаса офисы в париже.... залюбуешся.... такое впечатление что в париже других банков и нету.... хотя нет на против Оперы офис Комерца огромный и ещё был замече Барклайс  ...
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:57
Savvatiy написав:квестор написав:Savvatiy написав:В то же время, квестор, у укрсиба балансовый капитал не так уж сильно упал (4590), как у кредо (АЖ 73 миллиона грн) - состоянием на 1 марта 2009 http://tables.finance.ua/ru/finresА разница в активах "только" в 9 раз. Конечно, все интеллегентные люди читали Бальзака и знают, что хранцузы жадны, однако при прочих равных, падение кредо видится пока более сильным. Или быть может, Укрсиб мухлюет со списанием?...
Я не згоден... ...за моїми власними спостереженнями полячки красивіші за француженок ..і без варіантів... ПС. ..резерви у пропорціях до активів теж були ліпші, отримаємо звітність за квартал порівняємо тенденцію...звідси і "капітальні проблеми"... ...щось усі забули за №1 на ринку іпотеки у хранцуза....а ціни продовжують падати... ..але це добре( що забули) ...бо, він мені теж подобається.. 
Кстати, буду признателен, если подскажете, где Вы находите достоверные данные по резервам. Кроме инсайдерской инфы
...жодного інсайду не маю ( так лише зовсім трішки)
..на сайті нБУ в розділі "банківський нагляд" є "фінансовий стан банків" ...резервування відображено у файлі "активи" та " фін результат"..На здоров"я !
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:58
а БЕГЕМОТА опять в игнор поставили? Абориген в корридоре?
Кстати, с учетом такого бешенного оттока депов из Привета.... казалось бы уже и проблемки с ликвидностью должны бы появиться....
А у Привета пока нема проблемс!
Может в санаторий?
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:58
А стосовно поглинань є нездорова тенденція...Комерц теж Дрезденом давиться....ще можна згадати погане самопочуття провідних американців після ковтання Мерін Лінча і Беар Стріма...тенденція однако....  [/quote]
Oh, shit...
Но, пожалуй, в свободную любовь я с ними вс-же поиграю
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему