|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:01
...жодного інсайду не маю ( так лише зовсім трішки)
..на сайті нБУ в розділі "банківський нагляд" є "фінансовий стан банків" ...резервування відображено у файлі "активи" та " фін результат"..На здоров"я !
Барзо, так сказать, благодарю.
Сейчас полезу глядеть
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:02
квестор написав:Kent написав:Вопрос по простому, а чё там с морским транспортным ? Может хоть откат заработаете на прогнозе?
Теж дуже проста відповідь- "критенятко" МТБ має почесний №26 ! ...не думаю, що у їх маркетинговому бюджеті є достатньо коштів МЕНІ на "откат"...і , взагалі, КОЛЕГИ будете хамить піду дочитувати Тойнбі...
А, Я и недумал хомить ПРОБАЧТЭ.
-
Kent
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:05
petra1000 написав:а БЕГЕМОТА опять в игнор поставили? Абориген в корридоре? Кстати, с учетом такого бешенного оттока депов из Привета.... казалось бы уже и проблемки с ликвидностью должны бы появиться.... А у Привета пока нема проблемс! Может в санаторий?
Як "бегемота" можна ігнорувати ....великий він...але продовжує "курити в коридорі"...во " ізбєжаніє"..знахарської помилки..
Немає абсолютно здорових !!! Це Вам будь який лікар підтвердить ... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:05
И вообще, хотел подискусировать, но шутка не удалась, всем спать, и с прздником.
-
Kent
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:09
квестор написав:Як "бегемота" можна ігнорувати ....великий він...але продовжує "курити в коридорі"...во " ізбєжаніє"..знахарської помилки.. Немає абсолютно здорових !!! Це Вам будь який лікар підтвердить ... 
Квесторе! А может пора методику диагностики к данному пациенту поменять?
Ну больше месяца клиент шатается без присмотра... его как липу обдерают...а помощи медсестры (ЮВТ) он не просит.... сам да сам....
Востаннє редагувалось petra1000 в П'ят 01 тра, 2009 22:12, всього редагувалось 1 раз.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:09
Kent написав:И вообще, хотел подискусировать, но шутка не удалась, всем спать, и с прздником.
Взаємно....та яке там спати коли зуб болить... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:12
petra1000 написав:квестор написав:Як "бегемота" можна ігнорувати ....великий він...але продовжує "курити в коридорі"...во " ізбєжаніє"..знахарської помилки.. Немає абсолютно здорових !!! Це Вам будь який лікар підтвердить ... 
Квесторе! А может пора методику диагностики к данному пациенту поменять? Ну больше месяца клиент шатается без присмотра... и помощи медсестры не просит.... сам да сам....
Це хто не просить ??? А хто рефа понад 3 млрд. грн ще в минулому році з"їв??? Аваль чи що ???
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:14
квестор написав: Це хто не просить ??? А хто рефа понад 3 млрд. грн ще в минулому році з"їв??? Аваль чи що ???
Квесторе! хочу напомнить, что мы уже в середине 2009г......
А то, что в прошлом году НБУ раздал более 40 ярдов (точно не помню скока) ..............всем и вся ...то кто ж откажется если дают?
хотя меня больше беспокоит ЧТО БУДЕТ, нежели как было!!!
Вот по Привету меня беспокоит отток в 1 квартале в 4 ярда........Это ведь удар!А он (Приват) даже не чихнул.... странные вещи происходят.........
Востаннє редагувалось petra1000 в П'ят 01 тра, 2009 22:23, всього редагувалось 1 раз.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:23
Savvatiy написав:квестор написав:Savvatiy написав:В то же время, квестор, у укрсиба балансовый капитал не так уж сильно упал (4590), как у кредо (АЖ 73 миллиона грн) - состоянием на 1 марта 2009 http://tables.finance.ua/ru/finresА разница в активах "только" в 9 раз. Конечно, все интеллегентные люди читали Бальзака и знают, что хранцузы жадны, однако при прочих равных, падение кредо видится пока более сильным. Или быть может, Укрсиб мухлюет со списанием?...
Я не згоден... ...за моїми власними спостереженнями полячки красивіші за француженок ..і без варіантів... ПС. ..резерви у пропорціях до активів теж були ліпші, отримаємо звітність за квартал порівняємо тенденцію...звідси і "капітальні проблеми"... ...щось усі забули за №1 на ринку іпотеки у хранцуза....а ціни продовжують падати... ..але це добре( що забули) ...бо, він мені теж подобається.. 
Кстати, буду признателен, если подскажете, где Вы находите достоверные данные по резервам. Кроме инсайдерской инфы
Не побоюсь показаться занудным...
Да, Вы правы: резервы в % к активам - у укрсиба 2.54, кредо - 12.44.
Состоянием на 1.01.
А "мои" данные - состоянием на 1.03. Так что надо ждать квартальных данных, тогда станет яснее.
А польки и мне нарвятся 
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 22:28
квестор, ожидаете ли Вы ввода ВА у ФиК, или же вольют в них при кураторе?
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему