|
|
Я думаю, что лучше всего поехать в страну, где валюта вклада -валюта страны пребывания, и снять там.
Пішов другий місяць як забираю свої гроші з цього банку. Спочатку це було по 1 000 грн в день, потім ліміт підняли до 1 200 грн в день. Вже десь другий тиждень забираю в день по 2 400 грн: 1 200 через постермінал, 1200 грн - через банкомат.
Пробуйте!!!!! Для тих ,хто в Києві знімає на Червоноармійській: поруч під 10 номером є СЕБ Банк-це банк -партнер УГБ, зняття коштів там-без комісії (гривня). І гроші там є завжди.
Ніхто не в курсі? Чому в мене (валюта депозиту була-$, закінчився 25 березня), ліміт у касі як був так і залишився-1000грн (125 $)? А декому
Ніхто не в курсі? Чому в мене (валюта депозиту була-$, закінчився 25 березня), ліміт у касі як був так і залишився-1000грн (125 $)? А декому попіднімали ліміти?
На скільки мені відомо ліміт до 1200 грн в день підняли для того, щоб люди в яких вклади в євро могли в день знімати "круглу" суму - по 100 євро. (це було ще тоді,коли євро було більше 11 грн). Ви просіть, кажіть,що знаєте про такі ліміти. Самі вони Вам цього не запропонують.
Додзвонилась на гарячу лінію
НІЯКИХ РОЗШИРЕНЬ ЛІМІТІВ... ВНУТРІШНЄ РОЗПОРЯДЖЕННЯ БАНКУ від 17 березня...
В сутки Вы можете снять 7000грн...! 125$ в кассе+1000грн в банкомате+5000через пос-терминал...
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||