Режим виплати процентів: капіталізація процентів кожної п’ятниці. У разі, якщо п’ятнця є вихідним днем, проценти виплачуються у четвер. Якщо ж і четвер, і п’ятниця – вихідні, виплата відбувається у середу. .....
А тут по другому
Проценти нараховуються та підлягають сплаті на Рахунок Картки (капіталізуються) в останній робочий день кожного тижня протягом строку дії Договору про Картку. Проценти нараховуються за період з дня, наступного за днем здійснення попереднього нарахування (а для першого нарахування – з дати укладення Договору) по день здійснення поточного нарахування (далі – щотижневі періоди).
Виходячи з інфи на сайті, гроші виплачиються НЕ ПІЗНІШЕ п'ятниці...
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Добрый день, уважаемые форумчане. Спасибо за активный интерес и Ваши вопросы. Выплата % по продукту "Доходная пятница" будет осуществлена завтра, в официальный рабочий день. Не переживайте
До речі, пройшло більше 2-х місяців після написання заяви на підключення виписки на емейл по ДП, досі виписки не приходять. Лише по Візі Платинум є...
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Добрый день, уважаемые форумчане. Спасибо за активный интерес и Ваши вопросы. Выплата % по продукту "Доходная пятница" будет осуществлена завтра, в официальный рабочий день. Не переживайте
Ну дак поправьте у себя сайт. Мы "блохи" для кого вылавливаем? И я направлял Вам инфо о себе с вопросами по счетам. Вы получили, есть какая-то реакция?
Спасибо за замечание. На сайте предоставлена корректная информация о схеме начисления процентов. А именно: "Проценти нараховуються та підлягають сплаті на Рахунок Картки (капіталізуються) в останній робочий день кожного тижня протягом строку дії Договору про Картку." Также данная информация указана в Тарифах по продукту, по ссылке ниже, во избежании неоднозначных трактовок нашего примера начисления.
Так как пятница обычно является последним рабочим днем недели, мы взяли за пример именно пятницу.
На Ваш вопрос в ЛС, мы сможем ответить чуть позже. Благодарим за ожидание.
Купорос написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, проясніть сітуацію, будь ласка. Я клієнт банку. Маю декілька вкладів. Після закінчення одного з них вирішів частку вкладу забрати, а другу частку прерозмістити на 180діб на вклад Оптимальний, Виплата процентів щомісячно (зараз там 24%, грн). Чи можу я розраховувати на якісь бонуси від банку?
Шановний клієнт! Звертаємо Вашу увагу на одну з існуючих програм лояльності від Банку Михайлівський "Постійний клієнт": + 1,0% до базової ставки по вкладах в гривні, +0,25% до базової ставки по вкладах в доларах/євро при пролонгації діючого вкладу або при повторному розміщенні депозиту на суму вкладу (ідентичну),що закінчився, на новий строк протягом 30 днів з дати його закінчення.
Детально з програмами лояльності від Банку Михайлівський Ви можете ознайомитись на сайті . Дякуємо за Ваше звернення.
Я ознайомлений з програмою лояльності. Однак хотів би почути від Вас відповідь по цьому конкретному питанню? Тому що виходить, що клієнту у якого завтра закінчується вклад потрібно СЬОГОДНІ занести 2000грн (мін. сума для відкриття вкладу, отримати таким чином +1%, а завтра забрати весь вклад, що закінчився. Однак для мене за доцільне вважається просто завтра забрати тільки частину вкладу, а іншу розмістити й отримати на неї +1% Однак Ваші маркетологи так не вважають і ставлять перепони для вільного розміщення вкладів
Востаннє редагувалось Купорос в П'ят 16 січ, 2015 17:18, всього редагувалось 1 раз.
Ну дак поправьте у себя сайт. Мы "блохи" для кого вылавливаем? И я направлял Вам инфо о себе с вопросами по счетам. Вы получили, есть какая-то реакция?
Спасибо за замечание. На сайте предоставлена корректная информация о схеме начисления процентов. А именно: "Проценти нараховуються та підлягають сплаті на Рахунок Картки (капіталізуються) в останній робочий день кожного тижня протягом строку дії Договору про Картку." Также данная информация указана в Тарифах по продукту, по ссылке ниже, во избежании неоднозначных трактовок нашего примера начисления.
Так как пятница обычно является последним рабочим днем недели, мы взяли за пример именно пятницу.
На Ваш вопрос в ЛС, мы сможем ответить чуть позже. Благодарим за ожидание.
Sergo написав:Питання загальне. Якщо для прикладу взяти валютний рахунок "Ощадний" - чи можна на нього зробити SWIFT-перевод з іншого банку і знімати потім готівку через касу Банку? І чи будуть при цьому якісь комісії?
Шановний клієнт! По поточному рахунку "Ощадний" будуть стягуватись такі комісії:
Зарахування коштів на рахунок, що надійшли безготівковим шляхом з іншого Банку: • в національній валюті - 0,30% від суми (max - 250,00 грн.) (Комісія сплачується під час здійснення операції, без ПДВ); • в іноземній валюті - не тарифікується; Видача готівкових коштів з рахунку (за попереднім замовленням): • в національній валюті - не тарифікується; • в іноземній валюті - не тарифікується; Видача готівкових коштів з рахунку (без попереднього замовлення): • в національній валюті - 0,20% від суми (Комісія стягується з рахунку під час здійснення операції, без ПДВ); • в іноземній валюті - не тарифікується.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Зарахування коштів на рахунок, що надійшли безготівковим шляхом з іншого Банку: • в національній валюті - 0,30% від суми (max - 250,00 грн.) (Комісія сплачується під час здійснення операції, без ПДВ);
жалко что нету смайлика закрывающего лицо рукой нужно ставить не 0,30 а 30, что бы меньше перечисляли, зачем банку деньги
Благодарим Вас за разьяснение.
Я также понимаю, что если моя сумма свыше 5000 пролежала на счету ДП меньше чем 7 дней, проценты выплачены завтра ещё не будут?
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Зарахування коштів на рахунок, що надійшли безготівковим шляхом з іншого Банку: • в національній валюті - 0,30% від суми (max - 250,00 грн.) (Комісія сплачується під час здійснення операції, без ПДВ);
жалко что нету смайлика закрывающего лицо рукой нужно ставить не 0,30 а 30, что бы меньше перечисляли, зачем банку деньги