|
Юнекс Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 21 січ, 2015 19:39
Meridian Тобі вн теж скоро не буде подобатись!))) А про слона прикольно!!!
-
цукен
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 19:40
Meridian написав:Друже а кому потрібна ця ахінея, яку смислову нагрузку несе все вищенаписане? Не подобається банк, значить ідеш в інший який подобається, благо вибір великий. Мені, як вкладнику цього банку цікава конкретна, правдива інфа! Якщо Ви вкладник банку то напишіть, чи банк виконує, чи не виконує взяті перед вами зобовязання, а якщо не користуєтесь послугами банку, то навіщо тут мусорити 
Увидел статью,решил выложить для общего обзора. Каждый сам делает для себя выводы. Я являюсь клиентом банка и никаких проблем пока не испытываю.
-
Харьков
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 19:41
Юнекс Банк уже буквально в полушаге от повторения пути "Форума". В общем, из Новинского такой банкир, как из слона балерина
Да всё идет к тому! Всё правильно - предупреждён значит вооружён! Это луче чем как в Форуме в один день всё обрубили и куку наши денежки!
-
цукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 19:46
цукен написав:Юнекс Банк уже буквально в полушаге от повторения пути "Форума". В общем, из Новинского такой банкир, как из слона балерина Да всё идет к тому! Всё правильно - предупреждён значит вооружён! Это луче чем как в Форуме в один день всё обрубили и куку наши денежки!
Щось Ви серйозно взялись за Юнекс....? Перед падінням Форума, на його гілці теж були активні. Маєте... чуйку? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 20:09
Харьков написав: Meridian написав:Друже а кому потрібна ця ахінея, яку смислову нагрузку несе все вищенаписане? Не подобається банк, значить ідеш в інший який подобається, благо вибір великий. Мені, як вкладнику цього банку цікава конкретна, правдива інфа! Якщо Ви вкладник банку то напишіть, чи банк виконує, чи не виконує взяті перед вами зобовязання, а якщо не користуєтесь послугами банку, то навіщо тут мусорити 
Увидел статью,решил выложить для общего обзора. Каждый сам делает для себя выводы. Я являюсь клиентом банка и никаких проблем пока не испытываю.
В наш час більшість статей не несе ніякої смислової нагрузки, тим більше стаття із Цензора! Викладати заказні статті думаю не варто, тимбільше, що у Вас притензій до банку НЕМАЄ, у мене практично також. Забирав в суботу гривни без проблем,правда мені не подобається організація продажу валюти в головному офісі. Зараз нижче напишу звернення до представника банку 
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 20:17
Просьба до представника банку роз'яснити, чому в головному офісі клієнти банку і "прибульці" повинні стояти в одні касі за покупкою валюти? При цьому рядом три свобідні каси. Якщо банк поважає і цінить своїх постійних клієнтів раджу відношення до таких клієнтів поміняти і ослуговувати, або в любій касі, або поза очереддю, або в окремій касі, мова йде про покупку валюти!
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 20:28
цукен написав:Meridian Тобі вн теж скоро не буде подобатись!))) А про слона прикольно!!!
Цукен в мене є підозри, що у Вас неприязнь до Новінського, думаю це повязано з банком Форум! Но ми на гілці банку Юнекс, а до нього притензій на сьогодні немає. От коли будуть конкретні притензії іменно до цього банку, тоді можна буде про щось говорит, а поки що Ви виглядаєте на людину, яка намагається робити пакості Я також попав на гроші в декількох банках, но це не значить, що я повинен займатися тролінгом і т.д. 
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 20:29
Meridian написав:Просьба до представника банку роз'яснити, чому в головному офісі клієнти банку і "прибульці" повинні стояти в одні касі за покупкою валюти? При цьому рядом три свобідні каси. Якщо банк поважає і цінить своїх постійних клієнтів раджу відношення до таких клієнтів поміняти і ослуговувати, або в любій касі, або поза очереддю, або в окремій касі, мова йде про покупку валюти!
не, ну есть еще вариант, как делают это остальные серьезные банки, не продавать валюту.
-
аМы_овно
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 21:24
аМы_овно написав: Meridian написав:Просьба до представника банку роз'яснити, чому в головному офісі клієнти банку і "прибульці" повинні стояти в одні касі за покупкою валюти? При цьому рядом три свобідні каси. Якщо банк поважає і цінить своїх постійних клієнтів раджу відношення до таких клієнтів поміняти і ослуговувати, або в любій касі, або поза очереддю, або в окремій касі, мова йде про покупку валюти!
не, ну есть еще вариант, как делают это остальные серьезные банки, не продавать валюту.
Також варіант, правда коли я був в банку продавали валюту чисто символічно 10$ і 10 евро 
-
Meridian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2015 23:36
Meridian написав: цукен написав:Meridian Тобі вн теж скоро не буде подобатись!))) А про слона прикольно!!!
Цукен в мене є підозри, що у Вас неприязнь до Новінського, думаю це повязано з банком Форум! Но ми на гілці банку Юнекс, а до нього притензій на сьогодні немає. От коли будуть конкретні притензії іменно до цього банку, тоді можна буде про щось говорит, а поки що Ви виглядаєте на людину, яка намагається робити пакості Я також попав на гроші в декількох банках, но це не значить, що я повинен займатися тролінгом і т.д. 
Розсмішили! Коли будуть претензії нема сенсу писати. Ну в смислі не Сенсу, а сенсу як таковому. Я Звільню місто для вкладників! В тому і полягає принцип попередження.
-
цукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
|