Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 269270271272273 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 00:45

petra1000 написав:Считаю ошибочной точку зрения Квестора о надежности РОССИЯН вцелом! Политическая составляющая - миф!
Деньги- это товар! Банки - это торговцы! Россияне не относятся к цивилизованными торговцами на этом базаре! Еще молодые!
И кстати, а где в Старушке Европе Россияне имеют вес?

Гадаєте, Квестор - російський агент 007? :)
idontbite

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 01:02

idontbite написав:
petra1000 написав:Считаю ошибочной точку зрения Квестора о надежности РОССИЯН вцелом! Политическая составляющая - миф!
Деньги- это товар! Банки - это торговцы! Россияне не относятся к цивилизованными торговцами на этом базаре! Еще молодые!
И кстати, а где в Старушке Европе Россияне имеют вес?

Гадаєте, Квестор - російський агент 007? :)

Ні...ФСБ навіть не пропонуйте...якщо вже і йти в шпигуни, то в найкращі..наприклад,.МОСАД...
...але нема їхніх банків...Укрінбанк так і не купили....
..мабуть , "не судьба" ... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 01:05

квестор написав:Ні...ФСБ навіть не пропонуйте...якщо вже і йти в шпигуни, то в найкращі..наприклад,.МОСАД...

Вся мощь МОССАД базируется на ДИАСПОРЕ. Любой еврей, идентифицирующий себя как еврея - уже, как минимум, помощник. А из спецслужб, хрошо работающих "на ровном месте" - это ех-"штази" и КГБ. :)
sergio1969

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 01:07

petra1000 написав:Когда будем обсуждать присутствие и надежность швейцарских банков в Украине тогда и найдется ответ на Ваш вопрос. Я не интересовался!

Что характерно - даже, если б и интересовался - результат был бы тем же.
sergio1969

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 01:20

sergio1969 написав:
petra1000 написав:Когда будем обсуждать присутствие и надежность швейцарских банков в Украине тогда и найдется ответ на Ваш вопрос. Я не интересовался!

Понимаете, у швейцарских банков несколько иная репутация.
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 01:39

petra1000 написав:h.[/color]

Так Вот! Если все описанное будет реальностью, то на Украинские дочки у Российских банков попросту не будет средств!

Ніхто не сперечається, що російські банки теж потерпають від кризи ...як і інші...німецькі, італійські, угорські, австрійські....і.т.д.... :wink:
Дві "маленькі" різниці...
...ВТБ і Сбєр вже державні...а інші лише " в процесі"..
..власники ВТБ і Сбєра мають ...ну, дуже сильну мотивацію залишатись на нашому ринку...незважаючи навіть на економічну доцільність... .(приклад розвитку Банку"ВТБ(Грузия)" є фактичним підтведженням цієї тези)

А стосовно можливостей....то станом на 1,04,09 Резервний фонд Росіїї складав 121,06млрд.дол.....по експертним оцінкам вистачить до 2011 року...але я, особисто, думаю, що ціни на нафту почнуть рости раніше... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 01:40

reef написав:
sergio1969 написав:

Понимаете, у швейцарских банков несколько иная репутация.
В США з Вами посперечалися б...... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 08:02

квестор написав:А стосовно можливостей....то станом на 1,04,09 Резервний фонд Росіїї складав 121,06млрд.дол.....по експертним оцінкам вистачить до 2011 року...але я, особисто, думаю, що ціни на нафту почнуть рости раніше... :wink:

Политическая мотивация у Россиян безусловно есть. Как раз с этим я и не спорю. Я пытаюсь Вам донести, что Вы переоцениваете возможности того же ВТБ или Сбера РФ! Потому что, сначала они будут решать проблемы у себя дома, а потом на Украине.... по остаточному принципу! А если Вы думаете, что нефтедоллары в России "безразмерные", то вспомните, сколько в резерве было у РФ до начала кризиса?! И еще! В тех статьях аналитиками пишется, что до 80 ярдов потребуется на рекапитализацию банков в РФ, так что 120-80=40!
40 ярдов в остатке резервного фонда ? :!: :D :D :D :?:
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 09:14

petra1000 написав:
квестор написав:А стосовно можливостей....то станом на 1,04,09 Резервний фонд Росіїї складав 121,06млрд.дол.....по експертним оцінкам вистачить до 2011 року...але я, особисто, думаю, що ціни на нафту почнуть рости раніше... :wink:

Политическая мотивация у Россиян безусловно есть. Как раз с этим я и не спорю. Я пытаюсь Вам донести, что Вы переоцениваете возможности того же ВТБ или Сбера РФ! Потому что, сначала они будут решать проблемы у себя дома, а потом на Украине.... по остаточному принципу! А если Вы думаете, что нефтедоллары в России "безразмерные", то вспомните, сколько в резерве было у РФ до начала кризиса?! И еще! В тех статьях аналитиками пишется, что до 80 ярдов потребуется на рекапитализацию банков в РФ, так что 120-80=40!

Киплинга забыли?
Закон джунглей: "Каждый за себя!!"
Schmeiser

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2009 09:16

petra1000 написав:

"Аналітики" завжди дещо "згущают краски"... у нас теж звучали цифри в 100млрд.грн ....у Штатах до стрес-тестів теж рівень необхідної капіталізації завищувався...
...нічого я не переоцінюю.....Російські держбанки- є достатньо потужними щоб підтримати доньок...і нагадаю, що золото-валютні резерви Росіїї є третіми по величині в світі....
До речі у 1998 році в Росії ситуація була набагато гіршою...але і в ті часи держбанки підтримувались урядом....
...тому російські держбанки - будуть жити !
..і про українських доньок- не забудуть ! ... :wink:

...і взагалі, ВСЕ ВЖЕ ЗРОБЛЕНО !!!!
....ПІБ- залили по-вінця.
...ВТБ- отримав понад120млн.д субординованого кредиту+прийнято рішення про збільшення на 100млн.д статутного капіталу..( можете ще назвати хоча б одну "доньку" яку так щедро нагодувала "мама" ??)
...Сбєр-і так в хорошій формі...
Про що СПЕРЕЧАЄМОСЬ :?: :lol:
квестор

Профіль

#<1 ... 269270271272273 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему