Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 236237238239240 ... 4145>
Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 18:58

Жека79 написав:И я не думаю что вы что то построите С НУЛЯ имея 100 тыс уе. Это вы наверняка так считаете, ибо ИМЕЕТЕ уже какой то стройматериал и стойинструмент. Иначе если у вас даже нет лопаты и бетономешалки-очень сомневаюсь что построите 200-250м2 без лопат, экскаваторов, кранов и прочего. ИМХО.
1 Ви можете думати все що хочете - а я побудую
2 Ніяких запасів будматеріалів
3 Будинок до 3 поверхів включно , я можу побудувати за рік з набором інструментів загальною вартістю в 10000 доларів + орендуючи на деякі роботи спецтехніку (кран25тон 300 грн/година , бульдозер - затрати на них входять в 100 000 доларів)+ чисельність бригади 5-7 осіб.

При цьому , звичайно що є деякі умови , найголовніша з яких
будівництво повинно вестись не на виїзді ( тобто не далі як 10 км від Львова) , повязано це з тим , що на більших відстанях ростуть накладні розходи по доставці матеріалів/техніки/працівників
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 19:13

budivelnik написав:
  Жека79 написав:И я не думаю что вы что то построите С НУЛЯ имея 100 тыс уе. Это вы наверняка так считаете, ибо ИМЕЕТЕ уже какой то стройматериал и стойинструмент. Иначе если у вас даже нет лопаты и бетономешалки-очень сомневаюсь что построите 200-250м2 без лопат, экскаваторов, кранов и прочего. ИМХО.
1 Ви можете думати все що хочете - а я побудую
2 Ніяких запасів будматеріалів
3 Будинок до 3 поверхів включно , я можу побудувати за рік з набором інструментів загальною вартістю в 10000 доларів + орендуючи на деякі роботи спецтехніку (кран25тон 300 грн/година , бульдозер - затрати на них входять в 100 000 доларів)+ чисельність бригади 5-7 осіб.

При цьому , звичайно що є деякі умови , найголовніша з яких
будівництво повинно вестись не на виїзді ( тобто не далі як 10 км від Львова) , повязано це з тим , що на більших відстанях ростуть накладні розходи по доставці матеріалів/техніки/працівників

Я очень за Вас рад. У Нас просто РАЗНЫЕ понятия ДОМОВ. Я так понимаю что вы строите примерно такое как тут недавно показывали на фото в Буче(под бучей), и при этом у вас полная экономия на всем(давайте говорить правду ибо это так и есть когда дом строиться на продажу). Я даже не знаю как у вас с коммуникациями, но то что строят под Киевом--на участке для индивидуального сторительства--там дают МАКСИМУМ 20 киловат. Я надеюсь вы не будете спорить что 20 киловатт для дома на 8-10 квартир это просто смешно. Включил кондиционер и утюг--и все--свет пропал :D . Я лично это домом или квартирой не назову. Безусловно найдется кто то , кто это купит, но не я. У меня к вам один вопрос-как вы решаете с документами? как и на кого оформляется земля и как потом люди получают акты на свои квартиры?? Земельный участок --один,( на кого и как он оформлен??? а квартир--8 и больше. как это оформляется законно???В киеве я так внятного ответа и не получил.
Жека79

Подякував: 418 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 19:30

Жека79 написав:на участке для индивидуального сторительства--там дают МАКСИМУМ 20 киловат. Я надеюсь вы не будете спорить что 20 киловатт для дома на 8-10 квартир это просто смешно.
Бачите
Спочатку єресь нафантазували , а вже потім з неї почали страшилки малювати...
Маленьке уточнення
1 Як правило є обмеження в 8 КВт при однофазному підключенні і 15 Квт при трьохфазному
2 Ці обмеження діють на лічильник, тобто , якщо в будинку 8 квартир - то можете отримати й 120 Квт , але це при умові , що в райенерго є вільні потужності
3 Станом на червень 2014 , КТП з обвязкою в три лінії по 300 м( стопи+дроти)на 240 Квт - коштувало близько 300 000 грн , тому за умов що поблизу є високовольтна лінія - енергозабезпечення проблем не становить
4 Точно так само газ і вода з каналізацією ( наприклад є поняття автономна каналізація ....)
  йцукен написав:пффф... целый год строить да еще и смету на инструменты накрутил раз в 5.
будинок 3 поверхи со своей бригадой из 3 человек ты слепиш из газобетона за 10 тыс долл.
Я змучився прищаво-слюнявим пояснювати різницю між коробкою і будинком...
1 Трьохповерхову коробку я побудую за 6 місяців
2 Тільки вартість матеріалів для трьохповерхової коробки на 200 м2 без даху - буде більшим від 10000 доларів , якщо комусь ще цікаво ще раз ( напевно в 10 ) почитати розрахунки - звертайтесь в приватну скриньку , бо місцевим сторожилам мої простині на цю тему вже оскомину набили...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 19:36

budivelnik написав:
  Жека79 написав:на участке для индивидуального сторительства--там дают МАКСИМУМ 20 киловат. Я надеюсь вы не будете спорить что 20 киловатт для дома на 8-10 квартир это просто смешно.
Бачите
Спочатку єресь нафантазували , а вже потім з неї почали страшилки малювати...
Маленьке уточнення
1 Як правило є обмеження в 8 КВт при однофазному підключенні і 15 Квт при трьохфазному
2 Ці обмеження діють на лічильник, тобто , якщо в будинку 8 квартир - то можете отримати й 120 Квт , але це при умові , що в райенерго є вільні потужності
3 Станом на червень 2014 , КТП з обвязкою в три лінії по 300 м( стопи+дроти)на 240 Квт - коштувало близько 300 000 грн , тому за умов що поблизу є високовольтна лінія - енергозабезпечення проблем не становить
\

Никаких страшилок. Только факты. Итак если лишних мощностей нет, (а их нет, даже за ОЧЕНЬ большие деньги, 15 квт --это просто подарок если повезет, обычно дают 5 и то за немалые деньги) под киевом и нету рядом высоковольтной линии(ибо только недалекий человек может купить дом возле высоковольтной линии--не доказуйте мне что это не вредно, я останусь при своем), как решается вопрос с мощностями??? и главный вопрос--участок и доки на квартиру.
Жека79

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 20:00

Жека79 написав:Никаких страшилок. Только факты. Итак если лишних мощностей нет, (а их нет, даже за ОЧЕНЬ большие деньги, 15 квт --это просто подарок если повезет, обычно дают 5 и то за немалые деньги)
Не смішіть ні мене ні оточуючих
Повідомленням вище я Вам описав
240 Квт = 300000 грн , для тих хто погано розбирається - то на таких потужностях в селах висить по 100 хат
  Жека79 написав: под киевом и нету рядом высоковольтной линии
1 Скільки для Вас - близько ? 1 м-10м-100м-500м ?
2 А що для Вас - високовольтна лінія ? 100 Кв , 10 Кв , 6 Кв ?
3 Чи відомо Вам що 6-10Кв лінії підведені до кожного населенного пункту України ( а там обмежень по потужності для населення практично не має)
  Жека79 написав:(ибо только недалекий человек может купить дом возле высоковольтной линии--не доказуйте мне что это не вредно, я останусь при своем), как решается вопрос с мощностями??? и главный вопрос--участок и доки на квартиру.
1 Чи відомо Вам , що енергетики всіма силами стараються , щоб КТП ( до якого приходить висока сторона ) не мало лінії вольтажем 220/380 - довше ніж 200-400 метрів ( при більших відстанях втати в лінії становлять вже суттєві величини ) а тому практично 90-95% електрифікованих житлових будинків в Україні знаходяться на відстані не більше 500 метрів від високовольтних ліній 6-10 Квольт.
2 Проектанти підкажуть точніші цифри , але згідно будівельних норм , відстань до ЛЕП напряму залежить від потужностей які мають ці лінії і ці відстані починаються з 50 м.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 20:08

Жека79 написав:
  Dentist написав:Па 625 $
Продам 3к квартиру. Дарницкий. Новый престижный дом.
Общая 120, 18/24 эт. без отделки 75 000$
http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/prodam ... 069fef17c8

Кто подскажет что это за ЖК?
з.ы. Вид из окна мне понравился

Я подскажу. Кажется это ул Бориспольская 4. Дом СБУ. ПОсторен где то 4-6 лет назад. Качество дома хорошее, место неочень. Вид из окна--не факт что из этой квартиры. Если окна будут выходить на трамвай--это жесть. Сам там когда то присматривал, но место :evil: ....передумал....

Спасибо за ответ. Это ЖК Санаторный, 2011 г постройки. На ЛУНе много квартир в этом ЖК продается. Разброс цен от 625 до 1800 за квадрат :D Домик приятный на вид.
Dentist

Подякував: 436 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 20:20

budivelnik написав:
  Жека79 написав:Никаких страшилок. Только факты. Итак если лишних мощностей нет, (а их нет, даже за ОЧЕНЬ большие деньги, 15 квт --это просто подарок если повезет, обычно дают 5 и то за немалые деньги)
Не смішіть ні мене ні оточуючих
Повідомленням вище я Вам описав
240 Квт = 300000 грн , для тих хто погано розбирається - то на таких потужностях в селах висить по 100 хат

Мне нету смысла вас тут смешить, я вам рассказываю то что знаю лично. В киеве есть район --осокорки. Я как то чуть не влез туда и чуть не купил там участок. Начал узнавать стоимость подключения коммуникаций---и прозрел. Оказалось что мощностей нет(все занято уже застроеными домами), что в этом кооперативе надо скидываться на свою электроподстанцию и куда то ее там подключать. дачный кооператив--60 участков, каждый хочет себе 3 фазы и 15 киловатт. Ценник озвучили ОТ 1 до 1.2 миллиона гривен!!!! (по мощности этой станции не скажу), итого--раскинули эту цену на все участки, естесственно я отказался от покупки. Так что я не знаю что вы там за 300 тыс подключаете и куда. и по документам?? будет ответ??
Жека79

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 20:31

Жека79 написав:60 участков, каждый хочет себе 3 фазы и 15 киловатт. Ценник озвучили ОТ 1 до 1.2 миллиона гривен!!!! (по мощности этой станции не скажу), итого--раскинули эту цену на все участки, естесственно я отказался от покупки. Так что я не знаю что вы там за 300 тыс подключаете и куда. и по документам?? будет ответ??
1 Не залежно від того , є вільні потужності чи ні - Ви повинні піти в райенерго і отримати технічні умови
2 Так як райенерго у нас монополіст - то він озвучує 1000-1500 грн за кожен кіловат потужності ( в ці гроші входить все , в тому числі і підключення)
Таким чином , ваші 60 будинків х 15 Квт х 1000/1500 грн = 0,9-1.3 млн грн з усіх.
3 300 000 які озвучував я - це додатково до пункту 2 , у випадку коли такі як я заходять на ділянки де ще нікого не має ( і в найближчих пару років не буде ) для встановлення власної КТП ( яка потім передається на баланс райенерго безкоштовно ) і після передачі у райенерго виникають вільні потужності . які райенерго продає вам по схемі п2
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 20:46

budivelnik написав:
  Жека79 написав:60 участков, каждый хочет себе 3 фазы и 15 киловатт. Ценник озвучили ОТ 1 до 1.2 миллиона гривен!!!! (по мощности этой станции не скажу), итого--раскинули эту цену на все участки, естесственно я отказался от покупки. Так что я не знаю что вы там за 300 тыс подключаете и куда. и по документам?? будет ответ??
1 Не залежно від того , є вільні потужності чи ні - Ви повинні піти в райенерго і отримати технічні умови
2 Так як райенерго у нас монополіст - то він озвучує 1000-1500 грн за кожен кіловат потужності ( в ці гроші входить все , в тому числі і підключення)
Таким чином , ваші 60 будинків х 15 Квт х 1000/1500 грн = 0,9-1.3 млн грн з усіх.
3 300 000 які озвучував я - це додатково до пункту 2 , у випадку коли такі як я заходять на ділянки де ще нікого не має ( і в найближчих пару років не буде )

Итого--если строиться не в ,,чисто поле,, то только электрика сожрет треть бюджета. Ну или продавать квартирки с 2киловаттами..... :!:, что впринципе и делают в нашей буче(гатном, петровском и прочих пригородах), на которую тут некоторые ориентируются
Жека79

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 січ, 2015 20:58

Жека79 написав:Итого--если строиться не в ,,чисто поле,, то только электрика сожрет треть бюджета. Ну или продавать квартирки с 2киловаттами..... :!:
Народна мудрість каже наступне
Дурень як не зрозуміє - то збреше.
Спеціально для тих хто не розуміє.
2 млн грн = 250 м2
250 м2 = 3 трьохкімнатні квартири
250 м2 = 3 000 000 грн ціни продажу
3 квартири х 8 КВт потужності х 1500 грн =36 000 грн = 1,8% від 2 000 000 млн грн
Це якщо не в чистому полі
і у випадку коли в чистому полі то спочатку 300 000 - а потім 12 000 грн з квартири і при цьому знаєш , що вільних потужностей вже створено ще мінімум на 50 квартир.
Для теоретиків
На лічильнику з встановленою потужністю 8КВт - легко може висіти 2-4 квартири , по тій простій причині що
Телевізор+компютер+лампочки - тобто постійне навантаження = 0,5 КВт на квартиру
Холодильник,мікрохвильовка,пральна машинка,праска,кондиціонер - це прилади з імпульсним ( а не постійним) споживанням і пікові потужності ці прилади споживають максимум 5 хвилин .
Тобто для того , щоб спрацювали автомати обмеження , на потужності у 8 КВт , кожна квартира повинна одночасно з точністю в 5 хвилин ввімкнути всі електроприлади....

ПС
При цьому , якщо у Вас відсутнє індивідуальне опалення і газова плита на кухні замінена на електричну - тоді дійсно потрібно брати більше 8 КВт, але в моїх будинках вигідніше(дешевше) користуватись газом для обігріву/нагрівання води/приготування їжі - а тому й потреб в 15 КВт не має.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 236237238239240 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему