|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:22
flyman написав: Жека79 написав: budivelnik написав:Для теоретиків На лічильнику з встановленою потужністю 8КВт - легко може висіти 2-4 квартири , по тій простій причині що Телевізор+компютер+лампочки - тобто постійне навантаження = 0,5 КВт на квартиру
Перепрошую, але в мене на дачі (цегляний буд. в напрямі Коростеня), за вихідні споживання макс. 1,5кВт*год за день, це при тому, що ТВ включений цілий день, а ще грію чай та готую їжу в мікрохвильовці (бабця колись робила це на газовій або дров"яній плиті). Літом - має невеликий барний холодильник, і є підвал (можна в криницю на мотузці опускати відро з продуктами теж, якщо хто не в курсі). А в холодну пору року холодильник виключений за непотребом. Так щодо ел. споживання - я на стороні будівельника.
Как будто взрослые люди, а такую х... ю писать.... Вы у себя на даче и "срать " в ведро ходите, и че всем так же, разбаловались? Зы. Требуйте убрать, со съемной комнаты, в зимней период холодильник - можно в кошелочке за окном продукты хранить. И на 30 грн снизите арендную плату....
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:23
DEATHTROYER написав: flyman написав:Перепрошую, але в мене на дачі (цегляний буд. в напрямі Коростеня), за вихідні споживання макс. 1,5кВт за день, це при тому, що ТВ включений цілий день, а ще грію чай та готую їжу в мікрохвильовці (бабця колись робила це на газовій або дров"яній плиті). Літом - має невеликий барний холодильник, і є підвал (можна в криницю на мотузці опускати відро з продуктами теж, якщо хто не в курсі). А в холодну пору року холодильник виключений за непотребом. Так щодо ел. споживання - я на стороні будівельника.
Так может тогда всей стране переехать на вашу дачу? Зачем все эти компьютеры, кондиционеры и т.п.
Мысль флаймана вы поняли правильно: он предлагает всей стране ужаться до его уровня жизни.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:25
Первый написав:flyman написав:Перепрошую, але в мене на дачі (цегляний буд. в напрямі Коростеня), за вихідні споживання макс. 1,5кВт*год за день, це при тому, що ТВ включений цілий день, а ще грію чай та готую їжу в мікрохвильовці (бабця колись робила це на газовій або дров"яній плиті). Літом - має невеликий барний холодильник, і є підвал (можна в криницю на мотузці опускати відро з продуктами теж, якщо хто не в курсі). А в холодну пору року холодильник виключений за непотребом. Так щодо ел. споживання - я на стороні будівельника.
Как будто взрослые люди, а такую х... ю писать.... Вы у себя на даче и "срать " в ведро ходите, и че всем так же, разбаловались? Зы. Требуйте убрать, со съемной комнаты, в зимней период холодильник - можно в кошелочке за окном продукты хранить. И на 30 грн снизите арендную плату....
Я надеюсь, что сейчас холодильник, хоть и украшает комнату флаймана, но от сети отключен.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:25
VladPL написав:Комп тоже не нужен, вместо него смартфон, заряжать его можно в местном сельмаге
Мені компа на роботі вистачає, цілий день в ньому, не вистачало його ще на дачі. А подивитися фільм можна і на смартфоні або планшеті. п.с. В мене як включена одна економка, то лічильник і не крутить, бо поза межою його чутливості.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:30
flyman написав: VladPL написав:Комп тоже не нужен, вместо него смартфон, заряжать его можно в местном сельмаге
Мені компа на роботі вистачає, цілий день в ньому, не вистачало його ще на дачі. А подивитися фільм можна і на смартфоні або планшеті. п.с. В мене як включена одна економка, то лічильник і не крутить, бо поза межою його чутливості.
Видите, как я был прав  Народ, лучше скажите, что с Сосновым Бором и другими объектами Уко??? Ау!!!
-
VladPL
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:34
flyman написав:Мені компа на роботі вистачає, цілий день в ньому, не вистачало його ще на дачі. А подивитися фільм можна і на смартфоні або планшеті. п.с. В мене як включена одна економка, то лічильник і не крутить, бо поза межою його чутливості.
Ну да, компьютер включенный на работе, энергии не потребляет. По поводу смартфона или планшета согласен, особенно удобно будет в тесном кругу семьи смотреть. Или вы имели в виду, что смартфон будет стоять за аквириумом, который выполняет роль лупы.
-
DEATHTROYER
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:45
VladPL написав: flyman написав: VladPL написав:Комп тоже не нужен, вместо него смартфон, заряжать его можно в местном сельмаге
Видите, как я был прав  Народ, лучше скажите, что с Сосновым Бором и другими объектами Уко??? Ау!!!
Далось Вам это Уко. В стране нет власти. Пока она не появится хороводить будут разные Уки. Почитайте эти хороводы на домике.... В каждой ветке - не смотря на препятствия в виде беспредела власти Мы строим! Ну и че че без документов и т.д. - все против нас но все сделам и по решено суда Донбабве введем в експлуатацию...
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 17:57
flyman написав:А може тре економити? 500Вт на освітлення і ТВ!!!!!! Там що ламповий телевізор і 100ВТ лампи розжарювання в Жеки в кожній кімнаті, у коридорі і туалеті з ванною? Я от читаю опуси Жеки і думаю, що дуже дешева у нас ел.енергія, якщо в кожній кімнаті по кондішену, і підлога з ел. обігрівом.
Одна комната-один кондишен, че странного? Три комнаты, соответственно три кондишена. Вы одним кондишином трехкомнатную хату охладите?
-
andrewustravel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 18:07
andrewustravel написав: flyman написав:А може тре економити? 500Вт на освітлення і ТВ!!!!!! Там що ламповий телевізор і 100ВТ лампи розжарювання в Жеки в кожній кімнаті, у коридорі і туалеті з ванною? Я от читаю опуси Жеки і думаю, що дуже дешева у нас ел.енергія, якщо в кожній кімнаті по кондішену, і підлога з ел. обігрівом.
Одна комната-один кондишен, че странного? Три комнаты, соответственно три кондишена. Вы одним кондишином трехкомнатную хату охладите?
Неправильно. Одна комната. Все. В комнате - холодильник. Кондишн не нужон: водичку из холодильника достал, выпил, охладился. Еще из потребителей эл.энергии - зарядка для мобильного и лампочка эконом (вечером). Все.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-