budivelnik написав:4 Кондиціонери там не потрібні . внаслідок шикарної теплоізоляції в 15 см пінопласту і двохкамерних склопакетів
О чудо, живу именно в таком доме, летом с 7-ми утра до 12 дня в комнате +34. Действительно, зачем кондиционер, это ж на 2 градуса ниже температуры тела.
Бачите , деколи потрібно ще й думати , перш ніж відповідати 1 Потрібність кондиціонера ( крім теплотехнічних властивостей споруди) - дуже сильно залежить від географічного місця розташування. Тому в будинку який стоїть у Львові і з описаними мною параметрами утеплення - ніколи в 7 ранку не буде +34. 2 Ба більше , цих +34 ніколи не буде взагалі , по тій простій причині , що середньодобова температура у Львові січень -4,6 лютий -3,1 березень +1,1 квітень +7,7 травень +13,2 червень +16,1 липень +17,3 серпень+16,8 вересень+13,0 жовтень +8,0 листопад+2,5 грудень -2,1 середня за рік +7,2 3 Покажіть тепер Ви мені , регіон України в якому на 7 ранку +34 З того що я знайшов Одеса - найтепліший місяць - липень , з середньодобовою в 23 градуси.
А тепер трошки лікбезу по способам зниження температури в приміщенні без допомоги активних ( в данному випадку кондиціонер) систем В будинках з хорошою теплоізоляцією , потрібно вдень зменшити інсоляцію приміщень ( бажано за рахунок зовнішніх жалюзі) і зменшити повітрообмін з вулицею вночі - відкрити максимальний доступ всередину прохолодного нічного повітря Таким чином всередині приміщення ( за рахунок акамуляції стінами нічної прохолоди) температура буде на кілька градусів нижчою від середньодобової.
AlexHol Спасибо, но этот около прокуратуры на Малиновского 8, вот он как раз не особо удачно расположен, а этот дом на Малиновского 2а прям рядом с Метрополисом,и по всем ссылкам на новые объекты на Малиновского везде тулят только Аркадный дом((
Первый написав:Якщо не секрет, вам відома вартість системи "розумний дім"? А скільки кВт електроенергії на широті Киева в зимовий час зможе виробити 15 кВт сонячні панелі? Навіщо Ви пишете повну хрінь про панель 0,5квт... Це мабілу зарядити?
1 В залежності від задач яку виконує система - вартість буде коливатись від 1000 грн і до безмежності 2 Якось не коректно поставлене запитання. Якби Ви запитали , яку потужність( або обєм енергії) можна отримати з 1 м2 сонячних панелей на широті Києва взимку то ще б можна було відповідати , а так масло/маслянисте 3 На рахунок хрені і мабіли... Автономна система енергозабезпечення складається з генеруючої інвертуючої аккамуляторної частин. Так як нам потрібно 200 Квт годин в місяць і ми знаємо що світловий день в середньому становить 8 годин , то ми можемо прикинути потужність ганеруючої складової =200/30/8=0,8Квт х коефіцієнт запасу = приблизно 1 Квт потужність інверторної=максимальна пікова потужність споживання потужність аккамуляторної приблизно рівна 2-3 денній витраті=20 КВА годин
1. розумний дім за 1 тис грн? Без коментарів..... Ви поняття не маєте....
Шкода мені Вас Я ж відразу написав В залежності від задач яку виконує система... Навіть простий датчик руху , який вмикає/вимикає лампочку при переході з приміщення в приміщення - це вже компонент системи розумний дім , а його вартість від 40 грн , звяжіть пару цих датчиків з планшетом - і ву-ля , можете всім навколо розповідати про свою просунутість в хай-технологіях.... - 1000 грн для цього вистарчить
Первый написав:2. Панелі метрами квадратними? Ви поняття не маєте про що пишете.... У нас в Кийові сонячні панелі розрізняють ро потужності, а не площі 3. 200 кВт на місяць виробить панель потужністю 0,5кВт, ой уже 1квт? Ви поняття не маєте про що пишете.. Рекомендую почитати іноземні джерела. Не вмієте користуватися іноземними, почитайте рекламні буклети наших, поділіть на 3 і буде правда....
Я ж відразу пояснив - не коректно поставлене питання Потужність панелі , яка вказана на модулі - є потужністю , яку видасть панель на екваторі. Так як на широті Києва, потужність сонячного випромінювання в рази менша від потужності на екваторі , то для розрахунку потрібно брати не потужність модуля а площу панелей.
Пояснювати далі - чи самі признаєте що лаханулись ?
Жека79 написав: А все накопленно-секономленное относить в ВАБ банк??? неее , лучше тогда уж лучше при свете посидеть....а то выйдет что сначала сидишь без света чтобы потом быть с деньгами, а потом в итоге будешь и без денег и без света......
як пише будівельник,
будівельник написав:До чого ж слабограмотний опонент попався..
Це ти Первого і Ко наслухався щодо
Жека79 написав:все накопленно-секономленное относить в ВАБ банк
слухай їх далі, і передьоргуй та фантазуй, попадеш в ігнор.
budivelnik написав:В залежності від задач яку виконує система - вартість буде коливатись від 1000 грн і до безмежності 2 Якось не коректно поставлене запитання. Якби Ви запитали , яку потужність( або обєм енергії) можна отримати з 1 м2 сонячних панелей на широті Києва взимку то ще б можна було відповідати , а так масло/маслянисте 3 На рахунок хрені і мабіли... Автономна система енергозабезпечення складається з генеруючої інвертуючої аккамуляторної частин. Так як нам потрібно 200 Квт годин в місяць і ми знаємо що світловий день в середньому становить 8 годин , то ми можемо прикинути потужність ганеруючої складової =200/30/8=0,8Квт х коефіцієнт запасу = приблизно 1 Квт потужність інверторної=максимальна пікова потужність споживання потужність аккамуляторної приблизно рівна 2-3 денній витраті=20 КВА годин
1. розумний дім за 1 тис грн? Без коментарів..... Ви поняття не маєте....
Шкода мені Вас Я ж відразу написав В залежності від задач яку виконує система... Навіть простий датчик руху , який вмикає/вимикає лампочку при переході з приміщення в приміщення - це вже компонент системи розумний дім , а його вартість від 40 грн , звяжіть пару цих датчиків з планшетом - і ву-ля , можете всім навколо розповідати про свою просунутість в хай-технологіях.... - 1000 грн для цього вистарчить
Первый написав:2. Панелі метрами квадратними? Ви поняття не маєте про що пишете.... У нас в Кийові сонячні панелі розрізняють ро потужності, а не площі 3. 200 кВт на місяць виробить панель потужністю 0,5кВт, ой уже 1квт? Ви поняття не маєте про що пишете.. Рекомендую почитати іноземні джерела. Не вмієте користуватися іноземними, почитайте рекламні буклети наших, поділіть на 3 і буде правда....
Я ж відразу пояснив - не коректно поставлене питання Потужність панелі , яка вказана на модулі - є потужністю , яку видасть панель на екваторі. Так як на широті Києва, потужність сонячного випромінювання в рази менша від потужності на екваторі , то для розрахунку потрібно брати не потужність модуля а площу панелей.
Пояснювати далі - чи самі признаєте що лаханулись ?
Признаюсь. Лоханулся че с Вами ввязался в дискуссию. Вам не ведомо че панели одной площади могут иметь разную производительность. Какая разница че двигатель 2 литра в зависимости от производителя и поколения может выдать 100 сил или 200... Главное 2 литра! Ну и если 2 датчика движения это умный дом - то даже не знаю че сказать....
Kapitoshka_2 написав:Доброе утро, а кто-нибудь что-то слышал по поводу дома на Малиновского 2а? Не могу найти информации в интернете что по чем и планировки, хотя мне говорили что видели, если встречали, ребят киньте ссылку пожалуйста, уж очень он мне нравится (особенно если окна на озеро и Подол выходят).
Первый написав:Вам не ведомо че панели одной площади могут иметь разную производительность. Какая разница че двигатель 2 литра в зависимости от производителя и поколения может выдать 100 сил или 200... Главное 2 литра! Ну и если 2 датчика движения это умный дом - то даже не знаю че сказать....
С нашими ценами на электричество и с текущими ценами на солнечные панели это все дуристика и экономический онанизм. А вообще, обращаюсь ко всем - просьба закрыть тему панелей, кондишенов и умных (и не очень) домов - два дня уже никак не успокоитесь.
Faceless написав:С нашими ценами на электричество и с текущими ценами на солнечные панели это все дуристика и экономически онанизм.
Так ми ж не ретрогради і дивимось вперед... Хоча теплові насоси , вітрогенератори і сонячні панелі на сьогодні дійсно відстій по економічним причинам, але чомусь в тій самій Австрії вітрогенераторами втикано ледве не пів території . я вже мовчу про геліостанції ізраїльтян і саудівців... - напевно вони щось знають
Kapitoshka_2 написав:Доброе утро, а кто-нибудь что-то слышал по поводу дома на Малиновского 2а? Не могу найти информации в интернете что по чем и планировки, хотя мне говорили что видели, если встречали, ребят киньте ссылку пожалуйста, уж очень он мне нравится (особенно если окна на озеро и Подол выходят).