|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 03 лют, 2015 22:49
airmax78 написав:Если сложится втрое - я не поленюсь, поеду в Москву и куплю себе однуху возле метро "Чистые пруды". Но она не сложится втрое. Она реально до 3К не опустилась, что бы они там на графиках не рисовали. 3К - это, вероятно, воздух над котлованом в 40 км от центра и в 10 км от ближайшей станции метро - выезжать на работу в 5 утра, иначе приедешь к 11. Но уже типа в Москве. Более того, я почти уверен, что цены в Москве вернутся на уровень 2013 не позднее чем через 2 года.
В реале будь уверен НИЖЕ , индексы всегда завышенны . Опустится , собирай манатки или одевай кеды ))))))))
-
KaraulDesheveet
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2015 22:54
KaraulDesheveet написав: budivelnik написав: budivelnik написав:Говори до гори , а гора горою.... 1 Кінцева вартість товару складається з 30% - вартість матеріалів ( має пряму кореляцію з курсом) 30% - вартість робіт ( кореляція запізнюється з лагом) 30% - податки не має привязки до курсу 10% - чистий прибуток не має привязки до курсу
Нічого не заважає викласти будь-яку іншу табличку , але при цьому навіть така 20% -матеріали 20% -роботи 20% -податки 40% -прибуток ( в який входить вартість користування грошима) Не буде виглядати якимось страшним криміналом для бізнесу з тривалістю циклу більше 3 років.
70% не не имеет корреляции с курсом (наконец выучил что такое корреляция) какого цену гонят вверх в гривне 
Для гривневої ціни - є інше слово Інфляція. До речі Між інфляцією і зміною курсу - також є кореляція Але боюсь що тобі вчити два слова ( інфляція і кореляція) - часу не вистарчить бо Чого дурний - бо бідний , чого бідний - бо андрюша.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 лют, 2015 22:57
budivelnik написав:Для гривневої ціни - є інше слово Інфляція. До речі Між інфляцією і зміною курсу - також є кореляція Але боюсь що тобі вчити два слова ( інфляція і кореляція) - часу не вистарчить бо Чого дурний - бо бідний , чого бідний - бо андрюша.
на сколько поднял цену в грн ? я помню с каким трудом тебе давалось второе слово . можно сказать что каменный цветок выходил капец как трудно  ти шей инфляцию знаешь ?  А инфляция який характер мае ? И шо воно дае ? Как так инфляция ратёт , номинальные ценники какгбы растут , а РН в Ж..е ? Шо воно дае добродию ?????? 
Востаннє редагувалось KaraulDesheveet в Вів 03 лют, 2015 23:03, всього редагувалось 5 разів.
-
KaraulDesheveet
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2015 22:58
airmax78 написав:Если сложится втрое - я не поленюсь, поеду в Москву и куплю себе однуху возле метро "Чистые пруды". Но она не сложится втрое. Она реально до 3К не опустилась, что бы они там на графиках не рисовали. 3К - это, вероятно, воздух над котлованом в 40 км от центра и в 10 км от ближайшей станции метро - выезжать на работу в 5 утра, иначе приедешь к 11. Но уже типа в Москве. Более того, я почти уверен, что цены в Москве вернутся на уровень 2013 не позднее чем через 2 года.
Демура ванговал, что сложится до 2К
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2015 23:01
KaraulDesheveet написав: budivelnik написав:Для гривневої ціни - є інше слово Інфляція. До речі Між інфляцією і зміною курсу - також є кореляція Але боюсь що тобі вчити два слова ( інфляція і кореляція) - часу не вистарчить бо Чого дурний - бо бідний , чого бідний - бо андрюша.
на сколько поднял цену в грн ?
З 2008 по сьогодні - в три рази.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 лют, 2015 23:05
budivelnik написав:З 2008 по сьогодні - в три рази.
Це та "инфляция" ?????  Чи то твоя хитрожописть и не желание фиксить убытки ? А дульку змаком не скоштуешь ? Такой себе самый хитрый ? Типа перекладываешь всё на чужие плечи ? Ню ню ! Есть небольшой нюансик , нужно ещё чтобы кто то согласился взвалить такую ношу на свои плечи !И как можешь заметить РН говорит сам за себя , он в каматозе с 2008 года ! Не желают гады или плечи хилые , аль не те .
Востаннє редагувалось KaraulDesheveet в Вів 03 лют, 2015 23:12, всього редагувалось 1 раз.
-
KaraulDesheveet
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2015 23:10
KaraulDesheveet написав: budivelnik написав:З 2008 по сьогодні - в три рази.
Це та "инфляция" ?????  Чи то твоя хитрожописть и не желание фиксить убытки ? А дульку змаком не скоштуешь ? Такой себе самый хитрый ? Типа перекладываешь всё на чужие плечи ? Ню ню !
1 Якщо ти мудельман - то не варто вважати що всі такі самі. 2 А з якого будуна фантазія про збитки виникла ? Все збудоване до 2014 - я продав Те що збудував в 2014 - здав в експлуатацію 20 грудня 2014 Зараз отримаю документи на право власності і вперед продавати... При цьому маю тверде переконання що до 15 березня оформлю пролаж 50% площ. А так як подібні до тебе фантазери вважають що в будівельників 300% прибутку, то цей продаж вже виводить мене в плюси. То як Захлинувся слиною від злості чи ще дихаєш ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 03 лют, 2015 23:13, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 лют, 2015 23:13
budivelnik написав:Зараз отримаю документи на право власності і вперед продавати...
Ну ты мудельвумэн так и ничё и не понял  Только у мудельвумен беловолосой может быть инфляция в 3 раза ) . Можешь показать это в оф статистике яку ты так любышь(ыв) ? Можэ можешь показать корреляцию якусь яка тебе наштовхнула пидняти цены в три раза ? По моему в твоей цене 70-80% нет корреляции с курсом . Сам пишешь ) . Инфляции нет трёхкратной . Шо ж такое , чого так цены растут ? 
-
KaraulDesheveet
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2015 23:38
baraka написав: airmax78 написав:Если сложится втрое - я не поленюсь, поеду в Москву и куплю себе однуху возле метро "Чистые пруды". Но она не сложится втрое. Она реально до 3К не опустилась, что бы они там на графиках не рисовали. 3К - это, вероятно, воздух над котлованом в 40 км от центра и в 10 км от ближайшей станции метро - выезжать на работу в 5 утра, иначе приедешь к 11. Но уже типа в Москве. Более того, я почти уверен, что цены в Москве вернутся на уровень 2013 не позднее чем через 2 года.
Демура ванговал, что сложится до 2К
Только если нефть до 40 и надолго и в стране гражданская война. Москва для 140 млн. жителей РФии - это не то же самое что Киев для граждан Украины. Москва для большинства россиян - это абсолютный безальтернативный центр мироздания и заветная несбыточная мечта. И если за мечту можно будет зацепиться за несчастные 60к бакинских - вся остальная Россия просто опустеет. Ну а т.к. квартиры там при такой цене закончились бы через неделю - то я и делаю вывод о том, что это нереально.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 03 лют, 2015 23:44
budivelnik написав: Жека79 написав:budivelnikПредлагаю тему кондиционирования-температуры закрывать, кто хочет--купит себе кондиционер, кто нет--будет охлаждаться от стен.
Так кондиціонер - це побіжна лінія від Вашого твердження що в трьохкімнатній квартирі потрібно 15Квт потужності... Я Вам показав з точки зору фізити ( і данних метеостату ) , що при правильному утепленні будинку і розумному підході до експлуатації - можна і без кондиціонерів обійтись А на Ваш спітч про вікна в квартирі і авто - зверну Вашу увагу 1 У вікнах є як мінімум штори , як максимум зовнішіні жалюзі 2 Температура у всьому світі міряється як температура повітря а не повернутих до сонця поверхонь 3 Будівельні конструкції поділяються на легкі і важкі. Різного роду легкі ( а-ля сіп-панелі) приводять до того , що зимою там холодно а влітку жарко- а все тому що вага стін недостатня для того щоб закамулювати нічну прохолоду в таких обємах , щоб вистарчило на пасивне охолодження повітря стінами в день Таким чином Ви можливо фахівець в якійсь з галузей , але при цьому ні бельмеса не розумієтесь в фізичних процесах теплообміну які проходять в будівельних конструкціях
Итак, рассматриваем ЖК Липинка. Дано: кирпичный дом + утепление 25 (двадцать пять) сантиметров пенопласта. Согласно будивельнику, уже 15 сантиметров с головой хватит "при розумній експлуатації", чтобі обойтись без кондишнов. Я так и подумал, а можем и не нужны кондишны при таком раскладе? За советом обратился к соседям, живущим в точно такой же квартире этажом ниже. И что же я услышал? А услышал я, что они использовали кондиционер(ы) почти все лето. Вот такой вот парадокс. То ли Киев в тропиках находится и средняя температура по больнице, которой очень любит оперировать наш дорогой будивельник, тут под 30 градусов, то ли соседи таке "нерозумні". Прям не знаю что и думать теперь Хотя, увидев очередной перл насчет того, что 5 человек могут принять ванну от 100л бойлера, я уже знаю что думать  Я ведь совершенно точно знаю, на личном опыте, сколько человек могут принять ванну от 80л бойлера - не более одного. Иногда даже менее  В общем, ждем новых откровений, как говорится. 
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
|