1.Во первых я машину с квартирой не сравнивал я вам написал +31 было за бортом и описал ситуацию на улице во львове с температурой 2.во вторых в окна ваших квартир наверно тоже светит солнце? наверно так же как в окно автомобиля. Пусть там не так сильно нагревается--но там тоже жарко 3. не понял про деревяный будыночок...я вобще то жил в основном корпусе, который тоже как бы утеплен пенопластом...если вы об этом...и там было очень жарко
zahar_ написав:А зачем budivelnik чтобы -"приємно виглядало".
Он по простому "склепав" (особенно вторую очередь - та часть дома где на первом этаже гаражи) . Чтобы минимум растрат на строительство для большей маржи при продаже.
Похоже аирмакс - "там бы не купил"
Саме найсмішніше - що захар правий Я спеціально будував , зайвий раз не переймаючись про архітектурні витребеньки - і був правий. Адже виявилось , що ті для кого я це будував - виявились мені вдячні і під час кризи проголосували власною гривнею за мої творіння. ПС А красоту вони собі самі додали ( на свій смак і розсуд ), завтра сфотографую і покажу.
ППС А айрмакс - там би не купив , і Таврію чи сенс він би також не купив , але чомусь так у світі все влаштовано що таврії і сенси в Україні - більш розповсюджені ніж мазераті і мерседеси Хтось пояснить Чому так ? І ще Хтось пояснить що газованої води з під крану продається більше ніж якогось Евіану ? Напевно Евіан - фуфлижний продукт .
ПППС І останнє Порівнювати фото готелю**** з житловим будинком економ класу - якось слабо коректно , але наш иксперд і не таке порівнював.
Я в шоке.... О каком эвине Вы пишите... Вам не противно добавлять в портфолио произведенный Вами продукт?
Жека79 написав:budivelnik Предлагаю тему кондиционирования-температуры закрывать, кто хочет--купит себе кондиционер, кто нет--будет охлаждаться от стен.
Так кондиціонер - це побіжна лінія від Вашого твердження що в трьохкімнатній квартирі потрібно 15Квт потужності... Я Вам показав з точки зору фізити ( і данних метеостату ) , що при правильному утепленні будинку і розумному підході до експлуатації - можна і без кондиціонерів обійтись А на Ваш спітч про вікна в квартирі і авто - зверну Вашу увагу 1 У вікнах є як мінімум штори , як максимум зовнішіні жалюзі 2 Температура у всьому світі міряється як температура повітря а не повернутих до сонця поверхонь 3 Будівельні конструкції поділяються на легкі і важкі. Різного роду легкі ( а-ля сіп-панелі) приводять до того , що зимою там холодно а влітку жарко- а все тому що вага стін недостатня для того щоб закамулювати нічну прохолоду в таких обємах , щоб вистарчило на пасивне охолодження повітря стінами в день
Таким чином Ви можливо фахівець в якійсь з галузей , але при цьому ні бельмеса не розумієтесь в фізичних процесах теплообміну які проходять в будівельних конструкціях
kos65 написав:любой вменяемый львовянин скорее застрелится,чем купит такое...а высота потолков,это что то...
У нас різні думки про те що таке розумний ... Я наприклад вважаю вас неврівноваженим фантазером.... А свою впевненість про необхідність самогубства - спробуйте передати тим 12 сімям які живуть в збудованому мною будинку. Подивимось як вони на це відреагують...
Первый написав:Я в шоке.... О каком эвине Вы пишите... Вам не противно добавлять в портфолио произведенный Вами продукт?
Ні. Я зробив найдешевший на ринку продукт з одним з найкращих експлуатаційних характеристик ( починаючи з плат за енергоносії- закінчуючи тим , що в квартирах всі помешкання є не прохідними і їх розміри 3,5х4 + 3,5х5 + 3х5 + 4,2х4,7 + 2,5х2,2(санвузли) + кожна квартира має вікно на дві сторони світу(південь+північ)
І вдогонку економічним фантазім захара Всі хто займаються виробництвом , памятаю такий простий постулат Найдешевша група товарів в лінійці - не приносить найбільшого прибутку. Найбільший прибуток приносять якраз ексклюзивні речі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 03 лют, 2015 22:09, всього редагувалось 1 раз.