|
Вывод денег с Skrill (Moneybookers) и скрытая комиссия банка |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
Додано: П'ят 06 лют, 2015 02:47
Dividendman Skrill здається, прикрив вивід на карту в Україну. Зокрема, в тарифах вже такого немає, і підв"язати нову карту для виводу у мене не вийшло. Послав СВІФТом. Чекаю  а "основна" наче змінюється у списку карт/рахунків одним кліком.
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 лют, 2015 08:22
Comando написав:Dividendman Skrill здається, прикрив вивід на карту в Україну. Зокрема, в тарифах вже такого немає,
Не можу пригадати чи було щось у тарифах раніше на рахунок України Здається що і не було. Comando написав:і підв"язати нову карту для виводу у мене не вийшло.
Заради цікавості опишіть проблему Ну хочаб на рівні - чи Вам вдавалося х тієї карти оплатити щось у закордонних інет магазинах? - карта якого банку - чи з карти знялася сума для верифікації... - що потім пішло не так? p.s. напишу ще раз - сам я виводив лише на гривневу карту, можливо з валютними э певны "заковики"
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 лют, 2015 13:27
justit написав: Comando написав:Dividendman Skrill здається, прикрив вивід на карту в Україну. Зокрема, в тарифах вже такого немає,
Не можу пригадати чи було щось у тарифах раніше на рахунок України Здається що і не було. Comando написав:і підв"язати нову карту для виводу у мене не вийшло.
Заради цікавості опишіть проблему Ну хочаб на рівні - чи Вам вдавалося х тієї карти оплатити щось у закордонних інет магазинах? - карта якого банку - чи з карти знялася сума для верифікації... - що потім пішло не так? p.s. напишу ще раз - сам я виводив лише на гривневу карту, можливо з валютними э певны "заковики"
карта робоча, вдалося з неї "поповнити Скрілл" відповідно і верифікувати для поповнень, але для виводу робиться окрема верифікація. Відкривалося вікно з підтвердженням, приходв пароль в СМС, але потім операція відхилялася Скріллом. Так мені пояснили приват, через їх систему там йде верифікація наче. отже - сума не знялася, карта - приват Віза, віртуалка валютна.
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 лют, 2015 15:02
Comando написав: Так мені пояснили приват, через їх систему там йде верифікація наче. отже - сума не знялася, карта - приват Віза, віртуалка валютна.
Ну я б зробив ще дві спроби. 1 - ніяких віртуальних карток! Звичайна Віза - спроба вивести якщо не спрацює 2 - ніякого Приватбанку - ну його в пень - інший банк - спробувати.
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 лют, 2015 22:12
vip4skrill новый разводняк?
-
belkapay
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 лют, 2015 22:13
iskatel лимит на карте приватбанка ? И еще вы в графе счет на Скрилле просто номер карты своей указывали ?
-
tet
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 лют, 2015 23:16
tet написав:iskatel лимит на карте приватбанка ? И еще вы в графе счет на Скрилле просто номер карты своей указывали ?
лимит на ввод средств не мог поднять, по барабану с какой карты, но уже после нескольких звонков в поддержку подняли лимит на ввод ... а если вы выводите средства то лучше всего указывать свой счет приватовской карты и свифт код приватбанка и выводить как бы на счет в банке
-
iskatel
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лют, 2015 13:56
tet написав:iskatel лимит на карте приватбанка ? И еще вы в графе счет на Скрилле просто номер карты своей указывали ?
1. нет, лимит на ввод в самом скрилле 2. да, в графе счет указывал номер карты (можно и виртуальную указывать)
-
iskatel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2015 18:23
по 25 грн., есть 250 USD
-
iskatel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2015 18:38
iskatel написав:по 25 грн., есть 250 USD
Стало быть на счет-который-номер-карты в Приватбанке вывести не выходит? Интересно - это наши банки все прикрыли, или...?
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
|