|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 19 лют, 2015 18:38
airmax78 написав:По недвиге не буду приводить абсолютные цифры, но в %% попадос будет где-то в пределах 20%.
так от, попандос в рази 20 > 2..4 якщо це дно, то у 2016 відіграє втрати 2015 і буде навіть сумарний + за 2015..2016. а от нерухомість коли відіграє ? Тобі прийдеться тоді складати коризинку нерухомість, депо, ЦП, дорогметали..., і можливо років через 5, вийдеш в нуль.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 19 лют, 2015 18:42
Первый написав:Тогда меняйте на уйо, и снимайте квартиру. НЕ ВРЕМЯ сейчас входить в готовое жилье - не отыграло девал, а в воздух... велика вероятность что им и останется...
По моему скромному мнению, менять надо было раньше, по моему поезд уже ушел. Хотя.., я так же думал и при 13, и при 15, и при 17...  а оно вон как... Боялся, что куплю на пике и переплачу, как-то верил что остановится-откатится... Эх... после этого я наверное больше никогда не поверю в национальную валюту, ну разве что если перееду в США.
-
kapetz
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2015 18:44
flyman написав:1) В другому 90, замість 100, опечатка.
Ви вказали у формулі АПР, тобто суму на початок року. А в обидвох варьянтах, я так розумію, на початок року було 80 тис. flyman написав:2) а ділиться на 100 або 90, тому що підрахунок на кінець року, за базовий період.
flyman написав:розрахунок дохідності Д = ( ДД ) / АПР ) * 100%
flyman написав:АПР - вартість активу (депокошика)на початок року
Ви вже визначтеся, на початок, на кінець.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 19 лют, 2015 18:50
flyman написав: airmax78 написав:По недвиге не буду приводить абсолютные цифры, но в %% попадос будет где-то в пределах 20%.
так от, попандос в рази 20 > 2..4 якщо це дно, то у 2016 відіграє втрати 2015 і буде навіть сумарний + за 2015..2016. а от нерухомість коли відіграє ? Тобі прийдеться тоді складати коризинку нерухомість, депо, ЦП, дорогметали..., і можливо років через 5, вийдеш в нуль.
При чем тут "якщо це дно" по отношению к депо? Какая разница для депо в баксах: дно это или не дно? Или в 75К есть еще неполученная гриша из ФГВФЛ? По недвиге - если не фиксану убыток в пределах 20% - квартирка просто снимется с продажи и будет сдаваться и ждать лучших времен. 2-3-5-7-10 лет. За эти годы я накоплю еще не на одну квартиру, а эта пусть стоит, как памятник моему оптимизму в отношении Украины.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 лют, 2015 18:54
Faceless написав: flyman написав:1) В другому 90, замість 100, опечатка.
Ви вказали у формулі АПР, тобто суму на початок року. А в обидвох варьянтах, я так розумію, на початок року було 80 тис. flyman написав:2) а ділиться на 100 або 90, тому що підрахунок на кінець року, за базовий період.
Фейслесс и вам не лень? Флайман явно занижает потери - хочет казаться успешным инвестором. Ну пусть доставит себе такое удовольствие. Один тут хочет казаться экспертом КРЖН, другой - жестким переговорщиком, третий - успешным инвестором. Вам что, жалко? 
Востаннє редагувалось airmax78 в Чет 19 лют, 2015 20:08, всього редагувалось 1 раз.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 лют, 2015 19:29
Faceless написав: flyman написав:1) В другому 90, замість 100, опечатка.
на кінець, у прикладі було на кінець
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 19 лют, 2015 19:38
kapetz написав: Первый написав:Тогда меняйте на уйо, и снимайте квартиру. НЕ ВРЕМЯ сейчас входить в готовое жилье - не отыграло девал, а в воздух... велика вероятность что им и останется...
По моему скромному мнению, менять надо было раньше, по моему поезд уже ушел. Хотя.., я так же думал и при 13, и при 15, и при 17...  а оно вон как... Боялся, что куплю на пике и переплачу, как-то верил что остановится-откатится... Эх... после этого я наверное больше никогда не поверю в национальную валюту, ну разве что если перееду в США.
Меняйте. Всему пи**... Не додумайтесь в воздух вложиться. Зы. Вы же сами верите че в ипенях ту хату через год будут продавать па 300...
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2015 19:46
Первый написав:Зы. Вы же сами верите че в ипенях ту хату через год будут продавать па 300...
По почти 300 сейчас Луганск в прайсах КГС... По всей видимости ипени будут по 300, если под ними грады будут развернуты (упаси Боже). Если верить в ипени по 300 через год, то наверно лучше начинать готовиться к эвакуации, а не квартиру присматривать. Тогда лучше всего запасаться валютой, а лишнюю гривну волонтерам переводить, пока инфляция не догнала девальвацию и за грн еще можно что-то купить.
-
under
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2015 20:14
Первый написав:kapetz написав: Первый написав:Тогда меняйте на уйо, и снимайте квартиру. НЕ ВРЕМЯ сейчас входить в готовое жилье - не отыграло девал, а в воздух... велика вероятность что им и останется...
Меняйте. Всему пи**... Не додумайтесь в воздух вложиться. Зы. Вы же сами верите че в ипенях ту хату через год будут продавать па 300...
О-о. Я смотрю и в верхних слоях "Киева-Фейслесса" начались брожения. Есть такое чувство, если честно. Только это меня и заставляет сейчас фиксить убытки, о которых я 6 месяцев назад не мог даже и подумать. Очень хочу ошибаться. Очень.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 лют, 2015 20:23
4e4ensxe написав: budivelnik написав:Тобто коли я оплатив послуги крана бо в мене його не має (чи бетононасоса чи поставку щебню Укрзалізниці....., чи встановлення вікон виробником цих вікон( щоб гарантія на них не злетіла) - то ці операції на вашу думку в собівартість включити не можна і їх потрібно оплачувати виключно з прибутку ? 4e4ensxe писал(а): пункт 5: зарплата строителей прорабов и тд пункт 6: только налоги по зарплате людей из пункта 5 Тут ще простіше Що заважає мені , як власнику свого підприємства створити штатну одиницю консультант з з/платою 100 000 грн/місяць ( це навіть вигідно бо ЄСВ в 2015 році сплачується з максимальної суми в 20470 грн , тобто що з 20470 що з 100 000 я сплачу всього 20470х0,36=7360 + 3,6% + 15%прибуткового Ба навіть більше У фонд зарплати яке піде на собівартість будуть включені всі витрати , які йдуть на двірників/секретарів і навіть інструктора по спорту.... Тому Поки Ви не зайнялись виробництвом яке потребує загальної схеми оподаткування і ваш оборот в рік менше 0,1-1 млн грн - то постарайтесь зайвий раз не підставлятись щоб не виглядати невігласом.
то есть секретарша "минь...ца", канцтовары, принтер для секретаря входит в себестоимость а не в админ расходы, удивили.... а рекламный стенд это не затраты на сбыт Будивельник у тебя классный бухгалтер, пусть почитает ПСБО Налоговая не приходила?
Не знаю , може у ваших фантазіях секретарка потрібна тільки для сексуальних утіх , але та сама податкова не в стані цього визначити , а тому фонд заробітної плати всієї будівельної фірми йде в собівартість того , що ця фірма виготовляє. При цьому не важливо що вона виготовляє літаки чи будинки... тепер про рекламний стенд. Всі затрати, які понесені при виготовленні і продажу товару - лягають в собівартість цього товару.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1