http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1175909
Посилання на статтю про отримання ФіК рефу від РБУ...
Питання до форумчан: Може хто "випадково" має перелік банків, що отримали реф від НацБанку?(Крім Дельти)...
|
|
http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1175909
Посилання на статтю про отримання ФіК рефу від РБУ... Питання до форумчан: Може хто "випадково" має перелік банків, що отримали реф від НацБанку?(Крім Дельти)...
Вибачайте колего...але мене не цікавлять "пацієнти" які "шифрують" своїх власників... Головне фінансове управління виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) 23,7037% ЗАТ «Укрфінком» 37,678% Станом на 01.01.09 загальна кількість акціонерів банку становила 47 - 21 юридична особа і 26 фізичних осіб ...розкажіть мені , що це за "особи"...і я скажу , що таке Хрещатик... ПС. ...звичайно якісь прізвища є відомими...але принцип є принцип- непублічна структура власності АВТОМАТИЧНО перетворює навіть найкращі балансові показники( у Хрещатика вони, до речі, не найкращі) у "Г".... і без варіантів Близько сотні....найбільші теж...інсайду нема але якщо уважно читати ..то таки Да....
...про те , що до видужування наших пцієнтів ще дуже далеко пишу постійно... ..але, на мою думку , вплив банківських проблем на курсові коливання "хвельдшер" значно обмежив.... ...примушує заводити валюту в країну для виконання вимог по резервуванні в гривні ( іноземці правда поки що бойкотують). ...скорочує терміни рефінансування.. .."заморозив" в проблемних банках понад 32млрд.грн.. ..не розкидається безконтрольно так мільярдами як пів-року тому... ..не поспішає з рекапіталізацією... тобто "лазарет" на дієті..і без переїдання... ..а найбільша загроза для гривні - це потрійний дефіцит державних фінансів (Держбюджет+Нафтогаз+Пенсійний фонд)+дика поведінка "адміністрації"....але це вже інша тема...
И какие же суммы фигурируют?
Нашёл..Банкам нужно еще 40 млрд грн, а граждане пусть пока подаждут
Национальный банк Украины завершил процедуру диагностики банков третьей и четвертой групп. Oб этом сообщил журналистам исполнительный директор – директор Дирекции по банковскому регулированию и надзору Национального банка Украины Василий Пасичник. По его словам, сумма, на которую должны быть докапитализированы указанные кредитно-финансовые учреждения, станет известна после 1 июня. При этом Пасичник напомнил, что по результатам диагностики банков первой и второй групп было установлено, что они нуждаются в докапитализации на 40 млрд гривен. Половину из указанной суммы готовы предоставить владельцы банков, а также возможно привлечение средств от других финансовых учреждений. Как сообщалось, в государственном бюджете Украины на проведение рекапитализации коммерческих банков при участии государства предусмотрено 40 млрд грн.
хочу покласти гривню під 25% річних на декаду від банку Форум, в якого 62% акцій належить Комерцбанку, у кого які думки стосовно надійності??? в долл та евро також ставки близько 12% .....
хочу зробити майже те ж саме. і от які маю міркування. беремо кгрулу суму в 10К гривен. За 3 місяці одержуємо +609 грн, що компенсує зростання курсу доллару до 8.1. Ви вірите в незростання долару до 8,1 на початку осені? Я - ні. Томуі гривні не розглядаю як варіант рятування грошей. Що скажуть гуру?:)
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||