|
Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Суб 04 кві, 2015 13:25
Haza Не удалось загрузить вчерашнюю резервную копию, удалял все копии, оставляя только старую и загружал с неё, все равно грузится сегодняшняя версия с ненужными мне изменениями. Это вообще работает?? Если работает то как, я что то неправильно делаю??
-
YuriiKharkiv
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 кві, 2015 13:54
YuriySVik Перейменувати резервну копію в deposit.dat та скопіювати в папку з програмою. Якщо поточні дані потрібні, то перед цим скопіювати deposit.dat в інше місце, щоб не затерти дані при копіюванні резерва або перейменувати в щось інше. Якщо тимчасово потрібно глянути на резервні дані, то можна просто скопіювати резервну копію в папку з програмою. Потім в налаштуваннях програми на закладці "Загальні" увімкнути опцію "Можливість роботи програми з різними файлами даних". Після цього з'явиться новий пункт меню "Файли даних", де можна переглянути доступні файли в паці з програмою та завантажити необхідний у програму.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 кві, 2015 16:06
Haza спасибо, забыл. - Не нашел график курсов валют. - Haza написав:+ Додано новий параметр "Підфарбовувати суму на рахунку в списку рахунків кольором валюти" в налаштування програми на закладці "Рахунки";
Не совсем понял, что это? Если это то что я думмаю, то у меня все суммы одним цветом. Птичку поставил. Заранее спасибо.
-
YuriiKharkiv
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 кві, 2015 16:17
YuriySVik написав:Haza спасибо, забыл. - Не нашел график курсов валют. - Haza написав:+ Додано новий параметр "Підфарбовувати суму на рахунку в списку рахунків кольором валюти" в налаштування програми на закладці "Рахунки";
Не совсем понял, что это? Если это то что я думмаю, то у меня все суммы одним цветом. Птичку поставил. Заранее спасибо.
Графік курсів валют у довіднику "Валюта". Вибираєте валюту, відмінну від грн, і з'являється друга вкладка з графіком. Для прив'язки кольору до валюти потрібно скористатися довідником "Валюта", там є колонка "Колір"
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 кві, 2015 17:39
Спасибо. - Haza написав:Для прив'язки кольору до валюти потрібно скористатися довідником "Валюта", там є колонка "Колір"
Птичка в «настройки» - «счета» - «подкрашивать сумму…» стоит. Цвет в справочнике «Валюта» выбрал, но выбор цвета не работает, у меня все суммы одним цветом, стоявшим по умолчанию.
-
YuriiKharkiv
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 кві, 2015 18:56
YuriySVik Так, якщо використовувати таблицю для показу всіх рахунків є така проблема. Я її вже виправив (див пошту), для дерева такої проблеми немає. Для всіх виправлення буде доступне у наступній версії
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 кві, 2015 08:42
Haza спасибо, заработало - вопрос а в чем разница между Full Portable и просто Portable, кроме того что в корне папки меньше мусора. - Упс... обнаружил траблик и в Full Portable и в просто Portable в нижней таблице "выплата % и движение..." исчезла кнопка "выплата"
-
YuriiKharkiv
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 кві, 2015 12:13
YuriySVik написав:Haza вопрос а в чем разница между Full Portable и просто Portable, кроме того что в корне папки меньше мусора.
Див. тут YuriySVik написав:Упс... обнаружил траблик и в Full Portable и в просто Portable в нижней таблице "выплата % и движение..." исчезла кнопка "выплата"
В мене все на місці. Ви точно дивитися на найближчу виплату? P.S. Перевіряти проблему у різних версіях випуску (Standard/Portable/Full Portable) немає смислу, там один і той же екзешник і допоміжні бібліотеки по суті.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 кві, 2015 13:17
Haza написав:P.S. Перевіряти проблему у різних версіях випуску (Standard/Portable/Full Portable) немає смислу, там один і той же екзешник і допоміжні бібліотеки по суті.
Я не программист, но что то мне подсказывает, что они разные: В Менеджер депозитів 2.3.7.0 Full Portable – 244мБ, А в Менеджер депозитів 2.3.7.0 Portable – 1,90мБ. - Haza написав:В мене все на місці. Ви точно дивитися на найближчу виплату?
Да точно, смотрю ближайшую просроченную выплату - кнопки "выплата" нету, сложно сказать на каком этапе утеряна, выплаты ведь не каждый день. Но так у Вас её и в образцах нету.
-
YuriiKharkiv
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 кві, 2015 13:21
YuriySVik написав: Haza написав:P.S. Перевіряти проблему у різних версіях випуску (Standard/Portable/Full Portable) немає смислу, там один і той же екзешник і допоміжні бібліотеки по суті.
Я не программист, но что то мне подсказывает, что они разные: В Менеджер депозитів 2.3.7.0 Full Portable – 244мБ, А в Менеджер депозитів 2.3.7.0 Portable – 1,90мБ. - Haza написав:В мене все на місці. Ви точно дивитися на найближчу виплату?
Да точно, смотрю ближайшую просроченную выплату - кнопки "выплата" нету, сложно сказать на каком этапе утеряна, выплаты ведь не каждый день. Но так у Вас её и в образцах нету.
1. Я скажу так, не переймайтеся тестувати в різних версіях, там все одно один і то й самий код  2. Можна скріншот цієї таблиці мені на пошту з показом всього руху коштів по рахунку?
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-