Таке враження що банк одумався і повернув комісії за оплату комунальних послуг через Ізю.
Не знаю поки за решту комісій за непільгові періоди. побачу
Лінія підтримки нульова. З третього разу згодилися, що Ельдорадка попадає під акцію 5% кеш-беку
|
|
МCC 6012Таке враження що банк одумався і повернув комісії за оплату комунальних послуг через Ізю.
Не знаю поки за решту комісій за непільгові періоди. побачу Лінія підтримки нульова. З третього разу згодилися, що Ельдорадка попадає під акцію 5% кеш-беку Re: МихайлівськийЕсли вам не было смс о акции, то не подпадает. А если было смс, то в нем указан номер карты для какой акция. Востаннє редагувалось BBC в Вів 07 кві, 2015 12:50, всього редагувалось 1 раз.
Re: Михайлівськийну да
...но ток нуна дождаться звонка от Михи. Нам с племяшом из-за вредности не звонят Re: Михайлівськийта які то акції ?? дивлячись на умови і організацію оних...я би іх словами нашого колеги по форуму назвав так - пук в пудру ...
Ми тут справедливо вказуєм на недоліки МИхбанку.
Але цікаво порахувати яка дійсно буде ставка по Дохідному тижню плюс. Ставка гарантується 26% річних чистими. Той факт що вона фіксується лише після пролонгації говорить про те, що грошенята можна забрати або на 45, 46 чи 47 день. І ці лишні 3,4,5 днів грошенята будуть лежати під 0% річних. Шляхом простих підрахунків отримуємо. При 45 днях ефективна ставка 24.26% річних. ПРи 46 - 23,74%. При 47 - 23,23%. А ще враховуючи оподаткування бонуса, що компенсує податки і того менше. Це слід врахувати при розміщенні вкладу. Не агітую....лише інформую.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, проясніть ситуацію з величиною податку по Бонусу, який буде нараховуватись по вкладу Дохідний тиждень плюс через 42 дні при пролонгації?
Які дані про платника податку будуть передаватися в Податкову адміністрацію?
Так что, без смски я в акции не участвую? Что за феерическая пуйня?
Михайловский, проясните ситуацию.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||